Od svih znakova Vodolija je najintelektualniji znak koji postoji. Možete sve očekivati. Stvar je u tome da je Vodolija takva vrsta osobe s kojom vam nikada nećete biti dosadno zbog činjenice da nikada ne znate šta bi mogla da uradi. U slučaju da se zaljubite važno vam je da znate nekoliko stvari pre nego što stvari postanu ozbiljne.

 

1. Intelekt 

Od svih znakova Vodolija je najintelektualniji znak koji postoji. Nije da je to loša stvar, ali ako ste zaljubljeni u Vodoliju, bolje se pobrinite da se vaši intelektualni nivoi podudaraju.

2. Hladni su 

Veoma često vam se može činiti da su Vodolije veoma hladne. Pa, to nije sasvim tačno. Međutim, oni mogu izgledati fizički hladno kada njihovo telo i um nisu sinhronizovani, ali ako uspete da ih sinhronizujete, odmah ćete se predomisliti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Otvorena shvatanja 

Kada je u pitanju vaša spavaća soba, ne možete naći znatiželjniji znak od Vodolije i morate biti spremni za eksperimente.

4. Naklonost 

Vole naklonost samo kada je istinita i jedinstvena. Pokušajte da je impresionirate kao i sve ostale - i Vodolije će vas izbrisati u treptaju oka.

5. Konflikti 

Sukobi su nešto što Vodolije ne vole i pokušavaju da izbegnu po svaku cenu.

6. Nezavisnost 

Čuvanje Vodolije na kratkoj uzici nikada nije dobra ideja. Neka bude slobodan i on će veoma ceniti ovaj vaš gest.

7. Promena

Vodolije ne vole rutinu i vole da se stvari menjaju. Ako ste u vezi sa Vodolijom trebalo bi da budete spremni na to.

Izvor: zenskimagazin.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner