Kontakt email: [email protected]        Facebook

Očaravajuća, duhovita zanimljiva, društvena, zavodljiva, zaigrana, divlja, vatrena, kompleksna, domišljata, nepredvidljiva, fascinirajuća – sve to opisuje ženu Blizanca. Kao što i aludira ime ovog horoskopskog znaka, u njoj se kriju dve ličnosti. Zato je "Bliznakinja" u jednom trenutku skromna i brižna, a u drugom "nemilosrdno" sarkastična.

Krasi je izuzetna pamet i znatiželja, pa može razgovarati o svemu, od politike do tračeva o slavnima. Sklona je tome da joj sve brzo dosadi, zbog čega joj je potrebna konstantna promena i komunikacija s drugima pa je stalno u pokretu u potrazi za novim izazovima i nečim što će je zabaviti i okupirati. Žene lizanci nadaleko su poznate po neodoljivu šarmu, njihovom najjačem oružju.

Seks i veze

 


U ljubavi ništa joj nije privlačnije od muškaracakoji joj parira svojim intelektom i s kojim može da vodi intelektualno stimulisajuće razgovore. Može se osvojiti i malim znakovima pažnje koji će joj biti sentimentalna uspomena, ali očekuje ih i od partnera s kojim je već duže vreme u vezi, barem povremeno. Dinamična je i odana partnerka, a kako njenim umom vlada logika, sposobna je da u svakom problemu sagleda obe strane, što znači da se u svađi neće tvrdoglavo držati ličnih uverenja, već će u obzir uzeti i partnerove argumente.

Otvorenog uma i ekstrovertna, želi partnera kom će u seksu samo mašta biti granica. U krevetu voli da eksperimentiše i isprobavati nove stvari. Velikodušna je ljubavnicai voli da zadovolji partnera u istoj meri u kojoj želi da bude zadovoljena.

Prijateljstvo


Imate prijateljicu koja uvek smiruje situaciju kada se vi i treća prijateljica posvađate? Ona je vrlo verovatno rođena u znaku Blizanaca. Stručnjak je za diplomatsko rešavanje konflikata i majstor komunikacije, oštroumna promatračica, zbog čega uvek zna da da objektivno mišljenje.

Odlično razume ljudsku prirodu i prijateljice će uvek poslušati njen savet. Kombinacija intelekta, duhovitosti i flertujuće ličnosti čine je popularnom u svakom društvu.

Izgled


Vitak stas, duge noge i ruke, nemirno gestikuliranje, brzi govor, pravilne crte lica, znatiželjan pogled – po tim fizičkim karakteristikama prepoznaćete ženu Blizanca. Uz iskričave oči, na njenom telu najlepša su i najistaknutija ramena, deo tela kojim vlada ovaj vazdušni horoskopski znak.

Proporcionalne je građe pa ostaje u odličnoj formi i u zreloj dobi, a njen izgled u svakoj životnoj dobi zrači finoćom. Oči su joj obično sive ili smeđe, kosa svetlo ili tamno plava, a ten bleđi. Usta su joj najčešće mala s tankim usnama. Posebnost joj daje i izražajni nos koji je obično duži i ima malu grbicu.

 

 

Stil


Odeća žute boje i ona na tačkice, ptice i leptiri bilo kao printovi na odeći ili na modnim dodacima – to je ono što bi trebalo da se nalaziti u garderobi svake "Bliznakinje" jer su to njeni zaštitni znakovi kad je o stilu reč. Kad nosi žuto, žena Blizanac pršti energijom jer to je boja koja asocira na veselje, sreću, sunce, energičnost, entuzijazam, optimizam i društvenost. Ima otkačeni modni stil, prati trendove, prva je koja će isprobati najnoviji hit mode, a onda ga prilagoditi sebi i učiniti jedinstvenim.

Preferira suptilne boje, lagane, prozračne materijale poput šifona i pamuka. Najdraži modni dodatak su joj torbice, a svoje ekspresivne ruke rado ističe prstenjem i narukvicama. I kada nosi najobičniju trenerku, staviće nakiti još pokoji modni detalj.

Stil kupovine


Kako prepoznati "Bliznakinju" u šopingu? Ona uleće i izleće iz radnje u radnju "brbljajući" na telefon i istovremeno proučavajući najnoviju garderobu. Idealna je partnerka za šoping jer će prijateljici uvek pomoći da izabere ono što joj najbolje stoji i što je, naravno, poslednji trend.

Stilska ikona


Znak Blizanaca "ponosi se" svojim dvema slavnim pripadnicima, jedna je ikona lepote, a druga seksepila – glumicama Anđelinom Džoli i Merilin Monro. .

Slavne dame rođene u znaku Blizanaca koje se ističu svojim stilom takođe su glumice Nikol Kidman, Natali Portman, Elizabet Harli i pevačiće Kajli Minog i Lana del Rej.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner