Škorpija je vodeni znak koji živi za to da iskusi i izrazi emocije. Iako su im osećanja jako važna, iskazuju ih drugačije nego drugi vodeni znaci, to jest češće ih kriju. Pogledajte neke od stvari koje samo Škorpije mogu da razumeju.

1. Pošto vam se neko zamerio, uspeli ste da stvorite savršen plan biblijske osvete. Naravno da vi niste seli i napisali detaljan plan koji uključuje podmuklu kampanju na društvenim mrežama, tri tone đubriva i kantu boje dizajniranu za potpunu destrukciju svilenih bluza. Taj plan je došao k vama.

 

2. Vaši prijatelji saznali su za vaš ogroman problem s kojim ste se borili dugo vremena tek mesecima nakon što ste ga prebrodili. Nikad vam nije palo na pamet da potražite pomoć i podršku.

3. Pozvati nekoga na dejt i dati mu do znanja da ste spremni da mu se otvorite – za vas je praktično prosidba. Jer ranjivost je vaš najveći strah.

4. Svaki put kad izađete iz stana osećate se ili kao Megan Fox ili kao trol onesvešćen na putu. Ne postoji sredina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Jedina si osoba na poslu koja je toliko uzbuđena što je firma naručila picu za sve radnike da praktično skačete po nevidljivoj trambolini. “Smiri se, to je samo pica.” Ali to je pica i vi ste uzbuđeni jer TO JE PICA.

6. I posle više od pet godina poznanstva, nekim prijateljima i dalje u potpunosti ne verujete. Uvek spavate s jednim okom otvorenim jer nikad niste savim sigurni u to šta neko namerava, čak i ako je reč o vašem najboljem prijatelju kojeg poznajete iz osnovne škole. Iscrpljujuće je, ali to ste vi.

7. Vaša ideja o tome da „idete polako“ u vezi je suzdržati se od izjavljivanja ljubavi tri sekunde pošto ste shvatili da vam se neko stvarno sviđa. I u ljubavnom životu igrate na sve ili ništa. Ili je reč o onom pravom ili smrde ili uopšte ne postoje.

8. Ako neko pokuša da flertuje sa vama, postoji velika mogućnost da ste u smrtnoj opasnosti. Pretnja je prisutna i ozbiljna. Vi ste kralj socijalne anksioznosti.

9. Imate ogroman spisak stvari o ljudima koji su vam se jednom zamerili. Nema veze što je reč o najmanjoj sitnici. Vi se sećate svakog detalja i nikada to nećete zaboraviti. Nikad!

10. Pravite se da se ne sećate svakog detalja svega što vam je dečko (devojka) ikad rekao(la) – dobrog i lošeg, jer to obično plaši ljude. Ne, ne sećate se datuma vašeg prvog poljupca, vašeg prvog odlaska u bioskop, u koje je vreme koji film bio prikazivan i u kom bioskopu je to bilo. Zašto bi se toga (i još mnogo toga) sećali?

11. Kad uđete u prodavnicu u kojoj više od jedne osobe čeka u redu, odmah izađete. Vi nikoga ne čekate. Vi to jednostavno ne možete. Ako to znači da zbog toga više nikada nećete moći ništa da kupite- neka tako bude.

 

Izvor: edukacija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner