Ovan

Voljenu osobu Ovnovi idealizuju očekujući od nje zaista nemoguće stvari, tvrdoglavo odbijajući da primete prljave cipele dok zaista ne postanu tako blatnjave da ih više ne mogu niti smeju ignorisati. U stanju su da kritikuju, zajedljivo primećuju vaše promašaje ili podsmevaju se vašim slabostima, ali kada su s vama, beskrajno su nežni, odani i samo vaši.

Budući da su uvek u društvu, budite spremni da što zbog njihovog izgleda, ali i neobičnog šarma, plene ljude od sedam do 77 godina. Moraćete im slepo verovati gde god da krenu i ma šta da rade. Međutim, nećete imati razloga za brigu. Kada jednom postanu vaši, biće vam potpuno odani.

 

Bik

Bikova glavna karakteristika je tvrdoglavost. Ta osobina im često dođe glave, ali sebe ne menjaju. To je jače od njih. Ipak, kako im je životna filozofija s dosta jasnog i praktičnog smisla, ipak ne dopuštaju sebi neke neostvarive snove ili ciljeve.

Jako su ponosni na epitet najvećih ljubavnika Zodijaka. Bez ljubavi neće, ne žele, teško žive i jako pate, moraju voleti, maziti se i dodirivati s nekim pa makar se radilo i o pogrešnoj osobi. Iako ih jako privlače sentimentalne veze, nikada ne preuzimaju inicijativu. Vole da privlače ljude, ali neće jurišati na vas pre nego što dobro promisle šta će napraviti s vama. A kada odluče da ne mogu više bez vas, da vas vole, onda oni to misle do kraja, a kraj je jako daleko. Ako im poremetite obrazac planiranja, budite sigurni da ćete imati razjarenu ženu/muškarca kojem neće trebati crvena marama da vas nabode na svoje rogove. Posle će vam mirno reći da ste sami za sve krivi!

Blizanci

Ako ste zaljubljeni u pripadnika ovog znaka, budite spremni na senzacionalne događaje. Danas će zajedno s vama i vašim planovima poleteti na Meseca, sutra će već otkazati sastanak bez nekog opravdanog razloga, treći dan će vas grubo ismejati pred svima, a četvrti dan će dojahati na belom konju da vas svečano i s ljubavlju zaprose. U čudu posmatrate sve te njihove promene ne verujući im i strahujući od neizvesnog života s njima. Ako ste staloženi i želite smiren i pribran život, zaobiđite ovaj znak iako on može krasiti najuzbudljiviju ženu, najzanimljivijeg i najinteligentnijeg muškarca/ženu.

Ako ih volite, ne pokušavajte ih posedovati, jer uopšte ne znate koji deo su namenili vama. Samo inteligentna osoba može opstati s njima i to osoba koja će svojim govorom i postupcima neprekidno buditi njihovu maštu i izazivati divljenje. Oni vas se neće bojati (kao ostali znakovi Zodijaka), čak će se rado biti s vama. Krstarite, letite padobranom, pevajte, kuvajte, vodite ljubav; sve u jednom dahu, hmmm, kako će vas Blizanci voleti i podržavati u svemu tome. Voleći ih, pristajete da s njima delite neizvesnu budućnost, a pritom se ne smete osvrtati na ono što je bilo juče i danas. Ipak, toplo vam savetujem da srčano radite na njihovoj istrajnosti i trudite se kako bi održali reč koju su vama i mnogima pre vas dali. Velik je to zadatak, dobro razmislite!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rak

Mnoge njihove karakteristike lako impresioniraju, ali velik deo njih jako obeshrabruje. Oprezni su i pesimistični, ali bez sumnje, Rakovi su veliki sanjari. Ako vam se ovo ne sviđa, bežite odmah s mesta upoznavanja jer brzo ćete sebi postaviti pitanje šta to radite s njima.

Razvijajte u sebi toleranciju i sposobnost opraštanja. Pokušajte da ih shvatite. Uvek kada vas grubo uvrede, sebi kažite kako tako nisu mislili, već je tako ispalo. Najgori su u onim trenucima kada gube nešto što pripada samo njima i na šta oni polažu puno pravo. A to ste vi - njihov ljubavni partner. Ego im tada postaje sumoran i nesiguran, budeći strah od gubitka osobe koju vole. Čim vidite takvo raspoloženje, sedite im u krilo, pružite ruke u zagrljaj i toplo iz duše prozborite na hiljade i hiljade puta kako ih volite.

Pristali ste na sve ovo, svesni ste da ste u ljubavi s osobom promenjivog raspoloženja i zajedno ćete s njima ploviti (ne)srećno Mesečevim menama. Trebaće vam puno sreće i ljubavi na tom putu.

Lav

Tip osobe koja se stalno okreće Suncu samo naizgled deluje milo i slatko. Ne mogu živeti bez laskanja, ali nemojte misliti da su zaboravili na vašu ženstvenost/muževnost koja ih je privukla. Zasigurno ste izuzetno jaka osoba jer sa slabićima oni nikada ne "petljaju". U većini situacija njihovo ponašanje je milo i spokojno, ali pozadina ovakvog ponašanja nije njihova prava priroda, već procena da takvo ponašanje dobro prolazi kod ljudi.

Ne pokušavajte im oduzeti ulogu zvezda u vašoj ljubavnoj priči jer ćete tek onda u praksi saznati njihovu pravu snagu. Oni ne mogu živeti bez scene i svetla reflektora i nužno im je divljenje. Nemojte biti ljubomorni na njihovu sklonost da budu u centru pažnje u prostoriji punoj zadivljenih pogleda. Glave će se uvek okretati gde god oni prođu. Često će koketirati, ali to im je način kojim će prikrivati čudan strah da nisu poželjni. Stalno sebi moraju dokazivati da su "in". Previše su ponosni i dostojanstveni da bi gubili vreme na besmislice, zato shvatite njihove potrebe na vreme i ponašajte se u skladu s njima.

 

 

 

 

 

 

 

 

Devica

Stidljivi su, ali to ne znači da ne poznaju sve moguće trikove i ne poseduju sva oružja, uključujući odlučnost da traže sreću bez obzira na neugodnosti koje pritom mogu susresti. Kada jednom za svagda Devica shvati da njen brak nije savršen i ako već negde nađe pravu ljubav, neće se dvoumiti između raskida i ostajanja. Ona hladno i precizno prekida sve svoje veze, ali nakon dužeg razmišljanja. Koliko god mrzi da prekine porodični krug, još više mrzi dvoličnost.

Device su u stanju da naprave puno zbrke na emotivnom ili bilo kom drugom planu! U stanju su ostaviti partnere zbog prave, istinske ljubavi, da rode dete pre stupanja u brak, postanu ljubavnica/ljubavnik i sa svim tim neugodnostima koračaju svetom visoko podignute glave jer su izgrađene od najfinijeg i najtvrđeg čelika. Hrabri ljudi. U ovom znaku najveći je broj usamljenika koji organizuju život tako da okolina ni ne primećuje da im u životu nešto nedostaje. Ali ipak duboko unutar sebe čeznu za ljubavlju i intimnostima.

Vaga

Od šarma jedne Vage se teško beži. Ako pokušate, one će vas svojim racionalnim, logičnim argumentima privoleti i dokazati vam da grešite. Pored tih svih fascinantnih moći rezonovanja koje primenjuje na vas, one će postati toliko slatke i blage da ćete zaboraviti sve frustrirajuće nesuglasice njihove prirode. Potom će vam se osmehnuti i vi ćete im svoje srce predati na dlanu. Vaša bitka je izgubljena, njihovi snovi postaju vaši snovi i ništa vam neće biti teško učiniti kako biste ih usrećili. Problemi u vezama uvek nastaju zbog njihovog nedovoljnog shvatanja partnerovih potreba.

Često mešaju prijateljstvo i ljubav. Međutim, ne pate često zbog slomljenog srca iako imaju dosta ljubavnih afera. Oni gotovo uvredljivo brzo zaboravljaju. Pretrpeće neke rane jer Vage ne dopuštaju da ih sentimentalne veze zarobe.

One nikada nisu zainteresovane za vaše tajne. Ne znaju i ne žele da znaju kako vaše mentalna organizacija funkcioniše. Možete provesti besane noći pored njih, a da se on nijednom ne zapitaju zbog čega imate besanu noć i šta je razlog vaše nesreće. Oni su previše zaokupirani svojim razmišljanjima i svojim životom da bi još imao i vas na vratu.

Škorpija

Njima je život namenio nekoliko različitih puteva koje mogu odabrati. Mogu se igrati noćnog osvetnika koji nije previše mudar i trošiti svoje vreme i sposobnosti na razne pakosti ili mogu biti izuzetno samilosni, nežni te intelektom i mudrošću dopustiti drugima da s njima dožive zajednicu između ljubavi i smrti. Proverite u koji tip spada vaša Škorpija.

Ako spada u osetljive osobe, ne tražite Škorpijino mišljenje, tresnuće vam istinu u lice. On ne deli komplimente da bi zadobio naklonost ili stekao saveznike. Laskanje mu je ispod časti. Zato ako vam kaže nešto lepo, poštujte to.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strelac

Strelčevi uvek govore upravo ono što njihovi partneri mrze iz dna duše. Ali ponekad znaju tako prelepo zacvrkutati i u tim trenucima zaboravljaju na sve ružno ili neprijatno. Verovatno se partneri Strelčeva s nelagodom znaju setiti onog trenutka kada su ošamućeni ljubavlju bili spremni da plaču, mole, preklinju da budu njihovi do kraja života, ali bili su na brzinu zaustavljeni njihovom surovom i glupom primedbom u stilu: "Mrzim ljude koji izgledaju izgubljeno i zaljubljeno!"

Nakon šoka koji se pritom pojavio na vašem licu, oni toplo kažu da ste vi zapravo najbolji mogući muškarac/žena na svetu i da im se vaša izbuljena i zaljubljena faca baš dopada. Nastavili ste sedeti i zapravo ostali do kraja života s njima, zar ne?

Prijateljski su raspoloženi, iskreni ljudi, lako se privijaju na vaše srce svojim posebnim, fascinantnim, ali ništa manje čudnim šarmom. Prokleto su iskreni, čak će vam to često puta ići na živce i tada ćete tiho zaželeti da vam slažu, da vam kažu bilo što, samo da vas ne boli. Nisu uvek mudri, često puta razmišljaju i srcem i umom, a i ludo su hrabri. Nespretno će ustajati, ponovno padati, ali opet nanovo pokušavati. Zanimljivi su, u svakom slučaju.

Jarac

Specijalnost ovih ljudi jeste da pripadaju biljkama koje kasno cvetaju. U mlađim danima deluju dosadno, ostarelo i veoma konzervativno, dok u starijim godinama počinju da se otvaraju i da suncu pokazuju prelep cvet koji je izrastao u tišinama njihove unutrašnjosti. Oko tog cveta i dalje postoje bodlje koje pažljivo otklonite i potom uživajte u njemu. Ljubavna veza s ovim tipovima ljudi, ukoliko završi brakom, jeste kao uživanje u desertu koji dolazi uvek na kraju.

Smatraju se vernima i zavetuju se na porodičnom oltaru. Puni su poštovanja prema porodičnim vezama i odnosima, a to ujedno znači da vode brigu i o porodici koju su stvorili brakom i o vlastitoj kojoj su odani od djetinjstva.

Nemojte misliti da ste ih vi birali, zapravo sa sigurnošću mogu tvrditi da su oni izabrali vas i to s istančanim osećajem za pedigre i savršenstvo. Izabrali su vas zato što su ocenili da ćete biti dobar partner s jakim osećajem za dužnost. Kao njihov partner moraćete se elegantno oblačiti kako biste impresionirali njihove poslovne kolege, a poželjno je da budete pametniji, lepši, s boljim manirima od njihovih partnera. Odgovorili ste i zadovoljili njihove visoke standarde - možete biti sigurni da ćete živeti u veoma lepom i dugovečnom braku koji će često puta biti dosadan, ali nećete oskudevati ni u čemu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vodolija

Kada su zaljubljeni, krasi ih vernost stabilnih znakova, ali i ravnodušnost i nedostatak emocija vazdušnih elemenata. Moguće je uspostaviti uspešnu vezu s njima ako ih pustite da slobodno slede bezbroj svojih zanimacija i druženja s prijateljima. Oni pripadaju svima, ali ipak nikome. Ljubav može biti nežna i nadahnuta, ali na tom planu će uvek biti nejasnoća. Nisu zainteresovani za partnerovu štednu knjižicu.

Međutim važno je napomenuti da su česti razvodi kod Vodolije. Najbrži način da se razvedete s Vodolijom jeste pokazivanje ljubomore, posesivnosti ili predrasuda te da budete kritični, uštogljeni ili krajnje konzervativni.

Vodolije su često podložne iznenadnim nastupima inspiracije, a intuicija im je izvanredna. Oni gledaju daleko ispred sebe ili svih nas. Ovi ljudi žive u budućnosti koju možete posetiti samo s njima. I za kraj - Vodolije su mistične. Izvolite ako to volite!

Ribe

Obično su tvrdoglavi i histerični, zato bolje da su uz njih partneri koji će ih zaštititi, iskreno voleti i pritom podnositi sve njihove živčane krize i hirove. Većina njih je intuitivna, s visoko isturenom antenom za predviđanje budućnosti. Da bi ih neko zavoleo, treba ih pre toga dobro upoznati, poštovati njihove snove i stvaralačku slobodu, jer oni su ljudi za velika postignuća!

Treba im jako puno stimulacije, odmah s jutrom morate započeti sanjati s njima, nastaviti sa šalama i zanimljivim vicevima, veče dočekati u miru. Nakon niza promenjenih raspoloženja koja su vas kao partnera izmorila vi možete odahnuti i reći eto, i ovaj dan ste priveli uspešno kraju. Kad legnete u krevet s njima, zaključićete da je energija partnera sjajna, ali hirovita, a oni ipak izuzetni. Umorni lako ćete zaspati, jer vas sutra čeka brdo poslova koje morate obaviti umesto njih, jer oni su jednostavno neuhvatljivi i neorganizovani.

 

izvor:srbijadanas.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner