Kontakt email: [email protected]        Facebook

Do susreta dvoje ljudi, u astrološkom smislu, nikada ne dolazi slučajno. Ali ako vaši horoskopski znaci nisu kompatibilni, ne znači da vaša zajednička budućnost nije zagarantovana...ako ljubav postoji, prepreka nema i sve se može rešiti ukoliko to obe strane žele.

OVAN: Ovnovi su strastveni i brzo se zaljubljuju. Međutim, sve im brzo dosadi, a nova poznanstva i nova iskustva su nešto što ih održava na životu. Ukoliko želite stupiti sa Ovnom u vezu, moraćete pristati na izlivr strasti i emocija, i sve njegove ideje. On baš i ne pristaje na kompromise i voli da dominira, ali kada iskreno zavoli, za ljubav je spreman učiniti baš sve.

Slaganje horoskopskih znakova: Ovan se najbolje slaže sa Vodolijom,Blizancima, Vagama, ali i sa ostalim predstavnicima vatrenih znakova.

BIK: Rođeni u ovom horoskopskom znaku su tople, osećajne osobe, privržene porodici.Uživaju u atmosferi toplog doma, dobri su roditelji i uživaju u životinjama. Za njih je porodična sreća ideal njihovog postojanja i spremni su učiniti sve kako bi to postigli. Bikovi teže bezuslovnoj ljubavi, a kao partneri su odani i skloni kompromisima.

Slaganje horoskopskih znakova: Bikovi se najbolje slažu sa Rakovima, Ribama, Škorpionima, ali i sa preostalim zemljanim znacima.

BLIZANCI: Blizanci od života žele sve, zato im pažnju privlače avanturistički nastrojeni partneri. Žele na racionalan način gledati na ljubav, pa traže komunikativnog, optimističnog partnera sa kojim će provoditi vesele i zabavne trenutke. Iako su nestalni i promenljivi ljubav je nešto što ih inspiriše i daje polet, a njihov pozitivan stav ulepšava život njihovog partnera.

Slaganje horoskopskih znakova: Blizanci se najbolje slažu sa Ovnovima, Lavovima i Strelcima. Dobru kombinaciju čine i sa Vagama i Vodolijama.

RAK: Rakovi žude za ljubavlju i nežnošću koje se moraju provlačiti kroz sve aspekte njihovog života. Uživaju u romantičnim trenucima, a kada se zaljube potpuno se predaju partneru. Iako mogu biti preosetljivi, oštroumni su i dobri su savetodavci. Okrenuti su tradicionalnim vrednostima i porodici koja za njih zauzima posebno mesto u životu.

Slaganje horoskopskih znakova: Rakovi se najbolje slazu Bikovima, Devicama , Jarčevima, kao i sa preostala dva predstavnika vodenih znakova (Škorpion i Riba).

LAV: Lavovi su odlučni, ambiciozni i imaju jasno zacrtan cilj u životu. Zaljubljive su prirode, ali su vrlo racionalni kada je reč o osobi kojoj će pokloniti svoje srce. Od partnera traže sve, ali zauzvrat isto toliko daju, ako zaista vole. Velikodušni su, harizmatični , i često omiljeni u društvu. Znaju biti i romantični i voljenoj osobi pripremiti iznenađenja.

Slaganje horoskopskih znakova: Lavovi se najbolje slažu sa Vagama, Blizancima i Vodolijama,ali kao partneri im odgovaraju i vatreni znaci.

DEVICA : Iako na prvi pogled deluju hladno i preozbiljno, Device su vrlo emotivne. Nikada ne ulaze u rasprave, jer time žele izbeći svaku vrstu konflikta. Kao partneri su brižni i uživaju raditi zajedno sa partnerom. Device su veliki perfekcionisti, ne vole usamljenost, uživaju u dugim razgovorima i suptilnim provodima.

Slaganje horoskopskih znakova: Device se slažu sa Rakom, Škorpijom ,ali i sa Ribama i zemljanim znacima.

VAGA: Za Vage je u vezi najbitnija harmonija i sređeni odnosi, jer ne podnosi promene. U ljubavi su nepopravljivi romantici i uvek su zaljubljeni. Traže perfekciju, jakog i stabilnog partnera koji može bude oslonac, a za uzvrat su lojalne i daju sve od sebe da usreće onog koga vole. Za Vage je veoma važan društveni i kulturni segment života, a umetnosti pridaju posebnu pažnju.

Slaganje horoskopskih znakova: Vage se najbolje slazu sa Lavovima i Strelcima, ali i sa Ovnovima .

ŠKORPIJA :Škorpije su fatalne, misteriozne i strastvene. Iako ranjive i emotivne, Škorpije vešto skrivaju svoje emocije; deluju bezosećajno , ali je to samo njihova maska, jer su ranjive, možda čak i više nego ostali. Sebi postavljaju visoke ciljeve koje, u većini slučajeva, i ostvaruju. Od partnera zahtevaju vernost i uzbudljiv seksualan život, koji za njih predstavlja osnovu veze.

Slaganje horoskopskih znakova: Idealni partneri za Škorpiju su Ribe, Bikovi i Rakovi, kao i Device i Jarčevi.

STRELAC: Strelčevi su nepopravljivi avanturisti kojima uzbuđenja nikada nije dovoljno. U ljubavi traže nezavisnost i slobodu, ali teško donose odluke kada su veze u pitanju i teško je da se zaista zainteresuju za nekoga. Međutim, kada izaberu onog pravog, mogu biti i više nego lojalni. Strelac uživa u deci, životinjama i dalekim putovanjima.

Slaganje horoskopskih znakova: Najbolje se slažu sa Vagama i Vodolijama,ali i s Blizancima i vatrenim znacima.

JARAC: Jarčevi su dobri organizatori, vrlo su praktični, a kada je donošenje važnih odluka u pitanju, vrlo dobro će promisliti, jer kod njih nema kajanja. Iako deluju hladno i nezainteresovank,u dubini su ranjivi i emotivni. Pa ako su sigurni da je izbor njihovog partnera “onaj pravi”, pružaju bezuslovnu ljubav i čine sve za nju. Uživaju u lepoti i prefinjenosti.

Slaganje horoskopskih znakova: Najbolje se slažu sa Škorpijama, Ribama i Rakovima i ostalim zemljanim znacima.

VODOLIJA: Vodolije u ljubavi ne podnose ograničenja, jer pre svega, u vezi žele sačuvati svoju slobodu. Oni su u stalnoj potrazi za pravom ljubavlju, lako se predaju, pa često budu povredjeni u tom nepotrebnom riziku. Svoju strast i emocije prikrivaju komunikativnošću i duhovitošću, a svu svoju energiju usmeravaju na osobu do koje im je zaista stalo.

Slaganje horoskopskih znakova: Najbolje se slažu sa Strelcevina i Ovnovima, ali i Lavovima i Blizancima

RIBE: Ribe su tajnovite i daleke, barem na prvi pogled, ali su veoma osetljive i emotivne. Potreban im je čvrst i stabilan partner koji će im biti oslonac i voditi ih kroz život. Kada se zaljube, Ribe se u potpunosti predaju partneru i spremne su svoj život urediti i prilagoditi partnerovom. Nepopravljivi su sanjari i uživaju u romantičnim trenucima udvoje.

Slaganje horoskopskih znakova: Ribe se najbolje slažu sa Škorpijama , Bikovima i Jarčevima, ali i sa Rakom i Devicama.

e-max.it: your social media marketing partner