Kontakt email: [email protected]        Facebook

Dok će neki horoskopski znakovi u septembru 2019. godine morati da se bore s nerešenim problemima i biće pod velikim pritiskom, jer moraju da donesu važne odluke, drugi će kraj leta biti lak i opušten. Ovim znakovima će zvezde biti posebno naklonjene u nadolazećem septembru…

 

Lav

Kod vas je ljubav svuda u vazduhu. U vezi sve ide kako treba, pa se ne možete zasititi svog kedno drugoga. Ako ste solo, očekuje vas puno dobre zabave. Osobe rođene u znaku lava će u septembru uopšteno biti pune životnog veselja, motivisani i prepuni energije.

Vaga

I ovaj horoskopski znak će u septembru neodoljivo zračiti i osvajati srca. Međutim, osobe rođene u znaku vage prvenstveno će se koncentrisati na posao. Sakupiće brojne pozitivne bodove – a kolege i šef im to neće zaboraviti.

Vodolija

Solo ste? Onda imate velike šanseda u septembru pronađete ozbiljnu i čvrstu vezu. U septembru će vodolije imati puno energije, biće „puni života“ kao što već dugo nisu bili. Ništa neće moći da vas izbaci iz takta – sve ćete držati savršenom kontrolom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ribe

 

Iako ovaj znak mora da razjasni neka pitanja i nejasnoće koji su se pojavili u nekoliko proteklih nedelja, a razvući će se i u septembar, ne treba da se plašite. Jupiter, planeta koji vam donosi sreću, biće uskoro na vašoj strani. U septembru će Ribe imati puno sreće, posebno na poslovnom planu.

Izvor: Kurir.rs/Miss7.24sata.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner