Kontakt email: [email protected]        Facebook

Koje su vaše slabosti u ljubavi? Odaberete jednu od šest ponuđenih slika koja vas najviše privlači.

1. Privezak srce
2. Stari novčić
3. Pesčani sat
4. Šešiir
5. Lampa
6. Parfem

 

1. Vama je u životu primaran odnos sa drugim ljudima. Strastveni ste, čulni i volite da uživate u mnogim zadovoljstvima ovog sveta. Koliko god da izgledate jaki, u osnovi ne mozete da funkcionišete bez drugih. Da biste bili srećni potrebno vam je da vas neko voli. Lako otvarate srce pa ste često povređeni. Bez obzira na to koliko ste puta bili povređeni skloni ste tome da ponavljate iste greške.

2. Vi imate naglašenu potrebu da nađete nekog sličnog vašim roditeljima, ili sličnog nekom vašem idealu koji imate u glavi. Tražite nešto vredno iz prošlih vremena jer vam se ne dopadaju vrednosti koje sadašnje vreme propagira. Postoji realna opasnost da tako nešto nećete moći da nađate. Možda je bolje da se zadovoljite time da nađete osobu koja vas voli pa probajte da u vremenu oblikujete to što želite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Kao da ste uvek u strahu da vam vreme izmiče. Sve želite u istom trenutku. Nemate vremena za čekanje. Preskačete sve uobičajene formalnosti i često uplašite osobu za koju ste zainteresovani. Onda ste razočarani i tužni ali krijete svoju slabost. Morate da vežbate strpljenje i da date vremena drugoj strani.

4. Vi volite promene i potrebna su vam neobična i drugačija iskustva. Privlače vas stvari i ljudi koji nisu savim obični. Ponekad ulazite u prave opsesije iz kojih kasnije teško izlazite. Ne slušate savete drugih jer vam samo sole pamet. Osim na kraju, kada ispadne da su bili u pravu i da je trebalo da slušate.

5. Promenljivi ste i često ne znate šta želite. Ista stvar može ponekad da vas učini srećnom a ponekad tužnom. Osobe koje vas vole često ne znaju kako da se ponašaju prema vama. Istina je da ste osetljiviji nego što priznajete i slabiji nego što to drugi misle. Morate jasnije da izražavate svoje želje.

6. Vi ste emotivna i maštovita duša koja ima potrebu za harmoničnim odnosom sa drugima. Volite kada druge činite srećnim. Težite partnera sa kojim ste potpuno usklađeni i radije ćete izabrati da budete sami nego sa nekim s kim ćete se svađati i gubite vreme. Dajte ipak šansu i nekome ko nije potpuno, u početku, usklađen sa vama.

izvor:opusteno.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner