Drevni proroci su uočili da je svaki dan u nedelji energetski povezan sa jednom od sedam vidljivih planeta. Oni su savetovali određene aktivnosti i ponašanje koji su odgovarali prirodi planeta koja je povezana sa danom, što je povećavalo šanse za uspeh u planiranim poduhvatima.


U prošlosti se ovaj dan smatrao jako teškim jer su tog dana započinjali ratovi i vojni udari. To je dan za početak akcije, borbe, drastičnih promena i smelih poduhvata. Ne preporučuje se mnogo odmaranja. Naprotiv, tog dana započnite neki projekat i bavite se fizičkim poslom. 

Ovaj dan nije dobar za timski rad niti za rad u dvoje, zato što njime vlada Mars, bog rata, treba biti aktivan, trenirati, baviti se sportom, donostiti odluke ukoliko ste rukovodilac, izbjgavati svađu i sukobe. 

Ovo je odličan dan za Ovnove, donekle i Škorpione, ali i za započinjanje sudskog procesa, neke istrage i dolaženje do istinitih podataka i činjenica. 

Svi, bez obzira na znak bi trebalo da energiju koju osećaju Utorkom, izbegavaju prepirke i destruktivne konflikte, i da umesto toga budu vredni i rezultati neće izostati. Nije dobro započinjati zajednički život, ili brak, jer će biti mnogo svađa i trzavica.

 

 

 

 

 

 

 

Mars nam daje mudrost i odlučnost u akcijama, sposobnost da pronadjemo pravi smer u životu i da donosimo ispravne odluke. 
Mars predstavlja energiju koja pokreće. Ističe volju za životom, delovanje, snagu volje i znanje o onome što zaista želite, simbolizira akciju, dinamiku i fizičku snagu. 

Utorkom obucite nešto u crvenoj, tamnocrvenoj ili boji korala. 

Mars pokreće i razvija energiju za rast i razvoj. Obogatite i svoje jelo Marsovim biljima i začinima poput senfa, bosiljka, peršuna.

 

 

izvor :monnamagazin.me

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner