Kontakt email: [email protected]        Facebook

Ovan 

Moćni Ovnovi grade mnogo jače i bolje veze i prijateljstva sa pripadnicima znakova kao što su Blizanci, Lavovi, Strelčevi, Ribe i Vage. Ovnovi u paru mogu da uspeju onda kada nauče da poštuju svoje želje i osećanja. 

Bik 

Bikovi grade mnogo bolje prijateljske ali i ljubavne odnose sa Jarčevima, Ribama, Devicama i Rakovima, a Bikovi u kombinaciji mogu da uspeju ako budu iskrena podrška jedno drugom. 

Blizanci 

Kreativni Blizanci se najbolje slažu sa Ovnovima, Lavovima, Vagom i Vodolijom, a stvari mogu da budu podnošljive i sa Strelčevima. 

Rak 

Zaštitnički nastrojeni Rakovi odlično funkcionišu u odnosima sa Škorpijama, Bikovima, Devicom, Ribama i Jarčevima. Međutim, oni vole jake ličnosti kao što su obično Strelčevi i Lavovi. 

Lav 

Lavovi vole Device, Strelčeve, Ovnove, Blizance i Vodolije. Lavovi u paru uspevaju samo onda kada im je komunikacija na odličnom nivou. 

Devica 

Device se najbolje slažu sa Jarčevima, Bikovima i Škorpijama. Njihova suprotnost, Ribe, uvek će uspeti da im pomognu da pronađu balans. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaga 

Šarmantna Vaga odlično funkcioniše sa Ovnovima, Blizancima, Lavovima, Strelčevima i Ribama. Dve Vage uspeće samo kada naprave kompromis. 

Škorpija 

Strastvena Škorpija voli da se druži ili uživa u ljubavnim vezama sa Rakovima, Devicama, Jarčevima, Ribama i Bikovima. 

Strelac 

Pustolovni Strelac obožava Ovnove, Lavove, Vage, Vodolije i Blizance. 

Jarac 

Prizemni Jarac najbolje prijateljske ali i ljubavne odnose gradi sa Bikovima, Devicama, Škorpijama, Ribama i ostalim pripadnicima njegovog znaka. 

Vodolija 

Uvek misleća Vodolija najbolje se slaže sa Blizancima, Strelčevima, Vagama, Lavovima i Ovnovima. 

Riba 

Duboko osećajne Ribe neće odoleti Škorpijama, Rakovima, Jarčevima i drugim stranama sebe koje obično predstavljaju Device. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner