Žene rođene u ovim znacima Zodijaka ne prihvataju pravila koja im društvo nameće!

Skandali im nisu strani, ali se to i očekuje od njih jer ih nije briga šta okolina misli!

 

Ovan

Nju je teško ispratiti i podržati taj nivo energije. Ona je energična, strastvena, a nije joj problem da nađe drugog kada joj dosadi osoba sa kojom je. S jedne strane, ona uopšte ne može da funkcioniše kad nije zaljubljena, a opet joj svako brzo dosadi. 

Sebe voli najviše na svetu i tako se ponaša. Stavi to svakom partneru do znanja da ne bude zabune posle. Njoj nije zanimljiv onaj koji je slabiji od nje, pa ih zato i nema u njenom vidokrugu.

Avanturista je i ako joj neko nije zabavan stalno, neće ni biti pored njega. Ova žena ne poštuje tuđa pravila, već stvara svoja!

Blizanci

Ovoj ženi je jako bitno da bude voljena. Zato ako jedna osoba ne zadovolji kriterijume, možda to mogu da urade dve. Njoj je sve lakše nego da se nervira i da se muči pored nekog ko je ne čini srećnom.

Ona je prirodno zadovoljna sobom, zna koliko vredi, pa uvek smatra da sve može bolje. Jako je inteligentna, komunikativna, ali ima tu manu da nekad može da sedi na dve stolice, što nije baš dobro. Posle napusti te dve osobe i nađe treću jer brzo shvati da nije ni to zanimljivo.

Retko ko joj drži pažnju, pa se ne treba previše opterećivati šta će biti. Dok je zabavno sa njom, sigurno je sve u redu. Njoj nisu bitne tuđe priče, jer lako izmisli neku svoju da bi popravila bilo kakav skandal koji se desi ili je na pomolu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Škorpija

Ona je stalno u nekim vezama, a skoro uvek su komplikovane. Njoj je se*s jako bitan. Sve dok ne ostvari stabilnu vezu ili brak ona daje sve od sebe, trudi se, ali nikad nije sigurna.

Muškarcu se uvek prepušta potpuno. Sve može, jer želi da zna da je sve pokušala, da je uradila sve što je bilo do nje.

Ona jeste sklona flertu, uvek ima rezervu, ali mnogo bira. Neće nju neko odabrati, nego je ona ta koja ima moć da zavede, da zadrži ili otera nekog od sebe. Avanturista je, ali ne priča previše o svom životu, pa može da izgleda smerno sve dok ne izbije neki skandal.

Ona nikad nema nameru da nekoga povredi, ali joj je lakše da uz mnogo drame i skandal prekine neki odnos, nego na lep način. Pričaju joj iza leđa, ali ona sve to zna i nije je briga. 

 

izvor:srbijadanas.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner