Proverite koliko je velika verovatnoća da se vratite bivšem/bivšoj imajući u vidu vaš horoskopski znak:

Ovan – samo ako vodi do seksa

Ovnovi obožavaju da se svađaju jer ih vodi borbena planeta Mars, ali još više vole da se smire uz strastvene poljupce. Kada okončaju vezu, oni najčešće odlučuju da nikada više ne razgovaraju sa bivšim osim ako nije u pitanju osvetnički seks.

Bik – oprašta, ali ne zaboravlja

Koliko god da su tvrdoglavi, Bikovi na kraju uvek oproste. Čak iako ste se ogrešili o njih i ako su prekinuli vezu, za kratko vreme će vam oprostiti bol koju ste im naneli, ali nikada neće zaboraviti. Oni takođe imaju talenat da vide da li ste iskreni u svojim namerama, tako da ako samo želite da se poigrate sa njihovim osećanjima oni vam se sigurno neće vratiti.

Blizanci – možda, ali najverovatnije ne

Sa Blizancima je teško ući u vezu u bilo kom slučaju. Tako da kada jednom raskinete sa njima, šanse da obnove staru vezu odmah padaju na 40%. Oni detaljno sagledavaju situaciju sa svih strana. Ukoliko se ogrešite o njih, ne opraštaju toliko lako kao što mislite.

Rak - sigurno

Rakovi smatraju partnera svojim domom, nekim kome mogu da se vrate i ko će im pružiti udobnost i sigurnost. Kada se veza okonča, Rakovi se osećaju izgubljeno i odmah imaju potrebu da nađu nekog novog. U trenutku kada neko poželi da se skrasi pored njih, oni će prihvatiti. Možda ne odmah, ali ubrzo.

Lav – nema šanse

Lavovi se nikada ne vraćaju bivšim ljubavima. Najveći razlog zašto prekidaju vezu je taj što nisu bili dovoljno voljeni ili ste ih mnogo povredili. Ukoliko povredite Lava, ne samo što ne postoje šanse da vam se vrati, već će vam uništiti reputaciju i potrudiće se da niko ne napravi istu grešku i završi sa vama.

Devica – neće vam dozvoliti da ispravite grešku

Device će možda oprostiti mnoge stvari, ali kada konačno okončaju vezu, šanse da ispravite grešku iznose 0,005%. I ne samo to, već će oni svu krivicu svaliti na vas. I učiniće da vas boli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaga – šanse iznose 50%

Vage se uvek trude da shvate da postoji objašnjenje za svaku situaciju, tako da šanse da ih vratite nakon nekog vremena iznose 50%. Oni su veliki romantičari, pa će pokušati da zaborave loše stvari. Samo im nemojte davati prevelike razloge koje ne bi mogle da zaborave.

Škorpija – najverovatnije da

Kada vas Škorpije vole, pa ostave, vi ste za njih mrtvi. Ali ipak postoje nekoliko znakova sa kojima Škorpije ne mogu u potpunosti da prekinu komunikaciju. Škorpije su slabe na Ribe i Device, pa bez obzira na to što ne žele da im oproste neće moći da izdrže. Tako da postoje šanse da se Škorpije vrate ovim znacima čak i da je samo na jednu noć.

Strelac – ne postoji nikakva šansa

Iako mislite da su Strelčevi veoma pozitivan znak i da sigurno možete opet da ih pridobijete, oni imaju stroga moralna načela. Stoje čvrsto iza svojih odluka. Čak i da najviše žele da vam se vrate, to neće učiniti zbog svojih principa.

Jarac – vratiće vam se posle „probnog“ perioda

Da, Jarčevi će se sigurno vratiti bivšima, ali tek kada provere da li su oni naučili lekciju. Oni vole da „vaspitavaju“ partnera i mogu vas ostaviti da prođete kroz dug i mukotrpan period dok provere da li ste zaista promenili ono što ne vole kod vas.

Vodolije – ni ne pomišljajte

Vodolije su jedan od najstrožih znakova kada je reč o pomirenju sa starom ljubavlju. Oni su najverovatnije zaboravili na vas istog minuta kada ste raskinuli. Isto tako, oni su previše zauzeti i njihov život je previše ispunjen da bi razmišljali o vama.

Ribe – ne, ali će zauvek razmišljati o tome

Ribe su sanjari tako da, iako se neće pomiriti sa bivšima, oni će misliti na njih ceo život. Oni vole da maštaju zato što je stvarnost mnogo teška, pa izmišljaju scenarije u svojoj glavi. Najverovatnije će mnogo puta pomišljati na vas i razmišljaće šta bi bilo da ste se pomirili.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner