Kontakt email: [email protected]        Facebook

Svaki znak Zodijaka je poseban za sebe. Kako biste najbolje istakli svoju ličnost, birajte ono što vam pristaje prema karakteru. Strelčevima najbolje pristaju svetlije boje, Ribama pastelne... A vašem znaku?

 

Ovan - Dramatičan topli kontrast
Ovaj vatreni znak poznat je po crvenoj boji, ali i po ljubičastoj, te boji fuksije. Rođeni u ovom znaku imaju tendenciju da privlače dramatičnim kontrastima u toplim tonovima.

Bik - zemljani tonovi
Bikovi najviše vole zemljane tonove poput bež, smeđe i boje rđe. Dobro im pristaju i tamnozelene nijanse, pa čak i bordo.

Blizanci - tropske boje
Energija Blizanaca je upečatljiva i opisuju ih nešto svetliji tonovi poput svetlije žute, narandžaste i zelene. Iako često takve boje uparuju s crnom, Blizance je zbog njihove naravi teško zamisliti u crnini.

Rak - mornarske boje
Ovom znaku najbolje pristaju mornarsko plava, bela, pa čak i srebrni i biserni tonovi. Njih dobro opisuju isprani tonovi ružičaste i plave.

Lav - kraljevski tonovi
Zbog svoje plemenite i zaštitničke prirode, ljudi rođeni u znaku Lava češće se okružuju kraljevskim bojama poput zlatne ili žarko narandžaste.

Devica - boje dragulja
Pripadnici ovog znaka najbolje će se istaći u bojama dragog kamenja poput smaragda i rubina. Njima bogati tamni tonovi daju vedrinu. Najviše vole bele i prirodne tkanine.

Vaga - sunčane boje
One predstavljaju lepotu, a njihov grčki simbol je zapravo zalazeće sunce. Njima dobro pristaju sve boje koje imaju veze s gorućim nebom, poput tamne ružičaste ili jarko narandžaste.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Škorpija - tamne, bogate boje
Iako su vodeni znak, njihov dnevni vladar je Mars, pa ih zato karakteriše vatrena energija. Duboke i mistične boje poput tamne ljubičaste i fuksije za Škorpije su pun pogodak.

Strelac - svetle boje
Svetlo crvena, plava i zelena popularne su za ovaj znak.

Jarac - Elegantno neutralne boje
Jarčevi više naginju prigušenim i neutralnim tonovima. Oni su znak klasične elegancije, pa im dobro stoji duboka smeđa ili kamel.

Vodolija - hladne boje
Vodolije uživaju u bojama poput kobalt plave i silikatno zelene. Dobar izbor su i svetloplava, kao i svetlozelena i ljubičasta.

Ribe - pastelne boje
Ovaj nežni znak najbolje će se istaći s pastelnim bojama, ali i s dubokim 'morskim' bojama poput plave, crne i sive.

Izvor: 24sata.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner