OVAN

Ovan je po prirodi izuzetno konkurentan, pa zna da se oseća nesigurno ako pomisli da bi neko mogao da mu "otme" partnerku. On će ljubomorom pokazivati da mu nedostajete.

Vidi li svoju partnerku da razgovara s nekim muškarcem, neće se nimalo dvoumiti da pokaže da nije srećan zbog toga.

Ovan ženu želi samo za sebe, no iako zna da bude previše ponosan da prizna da mu nedostajete, nije previše ponosan da pokaže da je ljubomoran.

BIK

Iako je Bik vrlo predan svojim vezama, često je previše tvrdoglav u priznanju da mu partnerka nedostaje i to zna da bude razlog zašto je toliko teško "pročitati" muškarca Bika.

On mrzi da se oseća nesigurno, pa će često činiti sve što je u njegovoj moći da ukloni taj osećaj, ali to opet ne znači da će u potpunosti uspeti u tome.

Najbolji način da saznate koliko mu nedostajete je to koliko se trudi da bude prisutan u vašem životu. Ako mu nedostajete, ostaće u vašoj blizini.

BLIZANCI

Muškarce ovog znaka izuzetno je teško "čitati" jer su njihovi osećaji vrlo nedosledni. Jednog dana može vrlo iskreno da vam govori kako mu nedostajete, a drugi dan da ignoriše sve vaše poruke i pozive.

Blizanci su iskreni u oba slučaja, no problem je što su prevrtljivi i neodlučni - ne mogu da shvate koji osećaj im je intenzivniji. Zapravo, sami sa sobom se bore dok partnerka ispašta u svemu tome jer ne zna na čemu je.

Da biste tačno znali šta muškarac Blizanac misli, treba da mu date vreme potrebno da shvati da mu nedostajete. Jer kad dođe do ovog zaključka, odmah će vam to priznati.

RAK

Rak je vrlo emotivan, pa ukoliko mu nedostajete, biće mu teško da to ne pokaže. Prava istina je ta da je više privržen vašoj vezi nego što je toga možda svestan.

Muškarac Rak često se teško rečima izražava da mu partnerka nedostaje, ali to će pokazati svojim postupcima.

Zapitajte se: "Odgovara li odmah na moje poruke? Nudi li mi pomoć u jednostavnim zadacima? Koristi li svaku priliku da me vidi?". Ako je tako, sigurno mu nedostajete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAV

To je obično muškarac kojem je pažnja partnerke potrebna u svakom trenutku.

Lav pokazuje da mu nedostajete nagoveštavajući želju za vašom pažnjom i to verovatno neće uraditi previše suptilno.

Ako vas pita zašto ceo dan niste odgovorili na njegove poruke ili zašto mu niste uzvratili telefonski poziv, to je znak da mu nedostajete. Zapravo, verovatno ceo dan "razbija glavu" pitajući se da li i on vama nedostaje.

DEVICA

Iako je muškarcu Devici prijatno u vašem društvu, on zna ponekad da bude pomalo stidljiv. Pokazivanje toga koliko mu nedostajete za njega zna da bude teško - razmišlja o tome, ali kao da ima neku kočnicu u sebi kada te emocije treba da pokaže ili izgovori: "Nedostaješ mi".

Ukoliko želite da znate da li nedostajete muškarcu Devici, prvo morate da preuzmete inicijativu i priznate mu to vi sami. Možda neće imati dovoljno samopouzdanja da potom i on sam to izgovori, ali definitivno će to uraditi.

VAGA

Vaga je vrlo društveni tip muškarca koji ne može da podnese da bude sam, pa mu verovatno nedostajete čak i više nego što on nedostaje vama.

Sjajna stvar kod muškarca Vage je što ceni iskrenost, istinu i poštenje. Znači, ako mu nedostajete, budite bez brige da će vam to reći i pokazati bez imalo oklevanja.

On nije tip koji ulepšava istinu i važna mu je iskrenost te otvorenost u osećajima. Ukoliko vam muškarac Vaga nedostaje, trebalo da budete iskreni i da mu kažete. Ceniće to više nego što mislite.

ŠKORPIJA

Jedna od najistaknutijih osobina muškarca Škorpije jeste njegova strast. Zapravo su strastvene gestovi za njega najbolji način da izrazi svoje osećaje.

Ipak, on je vrlo tajnovita osoba, pa ako mu nedostajete verovatno to neće priznati, ali svoju strast neće moći da sakrije pa ćete to moći sami da zaključite po njegovom ponašanju.

Takođe, ako i dalje želi da uradi sve i svašta za vas, budite sigurni da mu nedostajete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STRELAC

Ovom tipu muškarca treba malo više vremena da bi shvatio da li je veza ozbiljna ili nije. Njemu je potreban prostor kako bi shvatio kako se oseća i šta oseća prema partnerki.

Možda će mu trebati malo vremena, ali kad Strelcu počnete da nedostajete, biće iskren i reći će vam, samo budite strpljivi.

JARAC

Jarac ozbiljno pristupa apsolutno svemu u životu i ima snažnu samokontrolu pa mu nije teško da zadrži za sebe ono što oseća.

Budući da je vrlo tvrdoglav, muškarac Jarac verovatno čeka da partnerka prva otkrije svoje osećaje.

Iako to nije lako, u ovom slučaju žena treba da bude ta koja će prva pokazati emocije i reći Jarcu da joj nedostaje. Ukoliko vam je to ipak malo previše, jednostavno budite direktni i pitajte ga šta oseća prema vama. Možda je tvrdoglav, ali je i iskren.

VODOLIJA

Muškarac Vodolija sklon je bežanju od bilo kakvog emocionalnog izražavanja, pa vrlo teško priznaje koliko mu nedostajete.

Najbolji način za otkrivanje da li mu nedostajete je obraćanje pažnje na način kojim govori o vama.

Ako vas spominje u svojim budućim planovima, govori o vašoj prošloj i sadašnjoj vezi ili se zanima za vaš život, definitivno mu nedostajete i želi da provodi s vama što je više vremena moguće. Iako mu je teško da govori o svojim osećajima, nije mu teško da gaji te osećaje u sebi.

RIBE

Ribe su jedan od najemotivnijih i najromantičnijih znakova zodijaka. Kod muškarca rođenog u ovom znaku nema skrivanja emocija, vaganja i sličnog. Kad se zaljube i zavole ženu, učiniće baš sve za nju.

Zato, ne brinite! Muškarac Riba će vam pokazivati da mu nedostajete kad god ima priliku za to i ponavljati to ako treba svaki dan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner