Jesen je već stigla i godina polako, ali sigurno idemo ka kraju ove, za većinu, užasne godine. Prilično je neizvesno šta nas očekuje u 2021., ali jedno je sigurno: za ove horoskopske znakove biće to godina ljubavi.

1. Vaga 
Što se tiče ljubavi, Vage očekuje godina puna uspona i padova. Vage će se otvoriti mnogim ljudima, slaviti život, ići na putovanja i kratke izlete. Nastajaće nova prijateljstva, ali i puno više od toga. Ako Vaga već ima partnera, šanse za sledeći korak su u 2021. godini jako velike. Dakle, moguće je venčanje ili zajednički život. Kod Vaga koje su solo je vreme da nekoga upoznaju. Svejedno šta će se događati u ljubavnom životu Vaga sledeće godine, treba da ostanu opuštene i prihvate stvari onako kako dolaze. Inače, zaiskriće između Vage i jednog Vodolije: šanse su veoma dobre!

2. Bik
I Bikovi će sledeće godine dobiti puno prijatelja, ali će se ipak malo suzdržavati. Osim toga, može doći do nekih napetosti u februaru, junu, krajem septembra i početkom oktobra. Trebalo bi da izbegavaju nesporazume i odmah otvoreno razgovaraju. U martu i aprilu će za Bikove biti predivno u ljubavi. Ti meseci biće puni romantike. Međutim, u maju će se možda razočarati, ali ako se koncentrišu na to da ostanu otvoreni, očekuju ih dalja intenzivna druženja i poznanstva. Naročito će vatreno biti s jednom osobom koja je rođena u znaku Raka.

3. Blizanci 
Horoskop Blizanaca za 2021. uglavnom je prožet novim susretima pa će oni mnogo vremena provesti s prijateljima. Međutim, svakodnevni stres bi se češće mogao pojavljivati i stajati im na putu. Zbog toga pripazite na nesporazume, a naročito početkom februara, u junu i oktobru. Moglo bi ih biti zbog loše komunikacije. Premda će Blizancima ljubavni život biti dobar početkom godine, kasnije se može zakomplikovati. Solo Blizanci će još neke vreme ostati sami. Nakon te faze velike su šanse za romantičnu vezu. Blizanci će se tada toliko dobro osećati da će razmišljati o i venčanju. Krajem godine će Blizanci imati puno zahteva prema svojim partnerima, pa su moguće manje napetosti. Ključna reč je komunikacija. Inače: s osobom rođenom u znaku Ribe moglo bi doći do ozbiljne ljubavne veze.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Strelac

Hrabrost i znatiželja pobrinuće se da će se Strelac sledeće godine približiti čak i osobama kojima se inače ne bi usudio da priđe. Za solo Strelce će godina započeti strastvenim poznanstvom. Zauzeti Strelci će početkom godine provoditi mnogo vremena s partnerom i uživati u intimi u dvoje. Međutim, 2021. godina bi i za Strelce mogla da bude godina nesporazuma s partnerom. Osobe rođene u znaku Strelca imaju ponekad osećaj da ne mogu nešto da kažu bez da nekoga odmah ne povrede. Zbog toga bi morale razgovorom da objasne šta zaista žele reći. Ako slobodni Strelac upozna osobu rođenu u znaku Blizanaca, moglo bi ozbiljno da zaiskri među njima.

5. Vodolija
U porodici Vodolije može doći do napetosti i to naročito u februaru, junu, novembru i decembru. Različiti nesporazumi štetiće tada i vezi Vodolije. S druge strane, u ostalim mesecima ovaj znak može računati na snažna prijateljstva i podršku. Romantične veze takođe su vrlo izgledne. Solo Vodolije mogu se radovati sjajnim izlascima i novim poznanstvima. Oni koji su u vezi otkriće veselje i sreću. Na kraju će Vodolije za sve uvek pronalaziti prave reči.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner