Kontakt email: [email protected]        Facebook

Potrebno je mnogo toga uzeti u obzir – od budžeta, preko obima porodice, lokacije, navika i potreba svakog člana. Sigurno ste do sad mnogo puta maštali o kreiranju vaše kuće iz snova, a ako ste se zapitali kako bi ona izgledala u odnosu na vaš horoskopski znak, na pravom ste mestu. Možda vam neke od ideja koje slede pomognu da vaš postojeći dom pretvorite u vašu kuću snova.

 

OVAN

Ovan poseduje snažnu ličnost i sklon je tome da živi život punim plućima. Njegova kuća iz snova sadržala bi smele i avanturističke boje i uzorke, posebno na nameštaju. Ovan bi uživao u životu u velikoj kući sa puno prostorija, pri čemu bi svaku pretvorio u prostor za zabavu uz sadržaj poput teretane ili zida za penjanje.

BIK

Bik voli lepe stvari i stabilno okruženje. U njegovoj kući iz snova našla bi svoje mesto velika udobna sofa sa mnoštvom mekih jastuka. Ovakvo okruženje je idealno za rasterećenje od stresa i svakodnevnih problema. U kući jednog Bika kuhinja bi bila žarišno mesto, budući da je on poznat po tome što sa velikim užitkom pristupa pripremanju hrane.

BLIZANCI

Blizanci su vrlo društveni i vole da im svet i njegove mogućnosti budu na dohvat ruke. Veliki prozori bi bili obavezni u kući jednog Blizanca sa lepim pogledom na pejzaž spolja. Takođe Blizanac voli da ide u korak s vremenom tako da je sistem kućnog ozvučenja svakako deo priče o njegovoj savršenoj kući.

RAK

Rak je ljubitelj tradicionalnih i antičkih stvari što znači da bi one sigurno našle mesto u njegovom domu. Takođe sva mesta za odmor u kući jednog Raka bila bi puna topline i maksimalno udobna. Velika dnevna soba povezana sa kuhinjom je takođe nešto što bi Rak poželeo u svojoj kući iz snova jer bi na taj način mogao da okupi na jednom mestu sve ljude koje voli i za njih priprema brojne specijalitete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAV

Lav voli da je u centru pažnje, pa je i njegova kuća iz snova orijentisana u tom pravcu. Svetle i smele boje, kao i nameštaj koji privlači pažnju bili bi uključeni bez oklevanja. Umetnička dela na zidu i brojne druge dekoracije pronašle bi svoje mesto u kući snova jednog Lava. Osobe rođene u znaku Lava vole da priređuju zabave tako da bi im bila potrebna jedna velika prostorija za to, kao i više soba za goste.

DEVICA

Devica nije neko ko želi previše stvari u životu. Okrenuta stabilnosti i osećaju kontrole nad sopstvenim životom, Devica bi svoju kuću iz snova opisala neutralnim bojama i jednostavnim nameštajem. Njen prioritet bila bi funkcionalnost naspram estetike. Multifunkcionalan nameštaj takođe bi se svideo jednoj Devici, naročite one varijante sa mnoštvom prostora za odlaganje.

VAGA

Vage vole prirodno da je sve u ravnoteži, tako da nije iznenađujuće da bi i svoj dom uredile u tom pravcu. Vage bi birale svetle pastelne boje koje bi delovale inspirativno na njihove goste. Zaobišle bi sve što deluje bezukusno i napadno. One bi koristile taman toliko nameštaja da prostor bude popunjen ali ne i pretrpan. Isto važi i za dekor.

ŠKORPIJA

Kada bi mogla da živi u kolibi u šumi Škorpija bi bila najsrećnija. Kada mašta o svojoj kući iz snova Škorpija je vidi kao ekstremno privatan i tajanstven prostor, u koji ne pušta svakog. U kući jedne Škorpije koristio bi se tamniji nameštaj, pa čak i tamnija boja na zidovima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STRELAC

Iako ne voli mnogo vremena da provodi u kući, Strelac ima viziju toga kako njegova kuća iz snova treba da izgleda. Strelac mašta o tome kako bi bilo idealno da svoju malenu kuću može sa sobom da nosi gde god poželi. Strelac bi u njoj imao taman toliko stvari da zadovolje njegove osnovne potrebe.

JARAC

Kuća iz snova jednog Jarca morala bi biti odraz onoga što on najviše ceni – naporan rad i efikasnost. Jarac naginje ka elegantnom dekoru protkanom minimalističkim detaljima. Dobra organizacija vladala bi u kući snova jednog Jarca, pri čemu bi svaka stvar imala svoje mesto.

VODOLIJA

Vodolija je vrlo kreativna i uopšte joj ne pada teško lepa dekoracija kuće. Takođe Vodolija bi se potrudila da svoj dom učini maksimalno ekološkim kako bi doprinela očuvanju planete. Solarni paneli i sistemi za hvatanje kišnice bili bi deo ove priče.

RIBE

Ribe vole da imaju vremena i prostora za sebe. U tom pogledu njihova kuća iz snova sadržala bi hedonističke momente i delovala bi vrlo opušteno. Male kućne fontane koje bi proizvodile prijatan zvuk žuborenja sigurno bi našle svoje mesto u domu jedne Ribe.

Izvor: The Spurce/Ženskimagazin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner