AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

JEDINICA

Spremni ste da idete napred i spremni ste da počnete da budete ono vaše pravo ja. Sad je vreme da započnete nešto što će vam kasnije dati razultate koji će vam omogućiti da ostvarite vaše snove.

U ovoj 2021. godini možda ćete imati osećaj da će vam se neka vrata zatvoriti pred vama, ali ne brinite, jer će se neka nova otvoriti. Ove godine ulazite u novi devetogodišnji ciklus koji će vam pomoći da formirate vaš život onako kako vi želite. Ova 2021. je godina kada treba da se usredsredite na vas samog. Ova godina vam može početi sa izvesnim osećanjem nemira i kako godina bude odmicala ništa višše neće ostati isto kao što je bilo.

Ovo je dobro vreme da sagledate kako živite, da li ste zadovoljni i da napravite nove planove ako je to potrebno. Sa brojem 1 vi ste onaj koji ide ispred svih. Vrlo ste motivisani i spremni ste da krenete u akciju. Trebate biti fokusirani i odlučni da biste unapredili vaše sledeće korake.

Život ne nudi svima i uvek priliku kao što je sad ova da se počne ponovo i da se proba nešto novo. Vaša budućnost zavisi od vaših sadašnjih postupaka. Kako sada seme posadite takve ćete životne plodove kasnije da uberete.

Nemojte gledati unazad, već samo napred, hrabro i odlučno, jer sadašnji trenutak nema reprizu.Okrećete novu stranicu u 2021 godini. Ovo je vreme za vaš novi početak. Uradite ono što ste već odavno želeli da uradite. Preuzmite potrebnu inicijativu i krenite u nove pohode. Verujte u sebe, u veše veštine i talente.
Poslušajte svoj unutrašnji glas i ne dozvolite da vas drugi ometaju u vašim namerama. Sve što poželite može da se ostvari. Postavite sebi ciljeve i ne pričajte previše o tome vašoj okolini, već ostvarite svoje ciljeve.

DVOJKA

U 2020. godini iskusili ste izvesnu inicijativu koju ste preduzimali tokom godine, tako da će ova 2021. godina biti vreme kada ćete trebati da se prilagoditi načinu na koji ćete primati izvesne stvari. Broj 2 označava jedinstvo različitosti koje se ispoljava kroz saradnju i strpljenje sa drugima iz vaše okoline.

Vaši napori koje budete preduzimali da uravnotežite vaš život, pomoći će vam da se razviju skladniji odnosi, kako sa drugima tako i sa samim sobom.
Ova 2021. je vreme da razvijete svoju intuiciju i sledite svoje unutrašnje smernice. Ako slušate mudrost svemira, bićete jači, odlučniji i pametniji. ovo je godina kada ćete posaditi seme za vaše buduće snove. Šta god budete radili ove godine godine, jako je bitno da to radite strpljivo i sa puno takta, jer u protivnom, možete zažaliti zbog bilo kakvih napadnih radnji koje eventualno budete preduzimali.

Tajna u svemu ovome je da zadržite mir u svojoj duši i budete oslonac u vašim vezama sa drugima. Može vam se učiti da su ljudi zatevni prema vama, ali smatrajte to jednom vrstom podrške.

Budite veoma strpljivi jer vreme koje dolazi je bez većih uspona i padova. Ove godine će vam se možda učiniti da idete jedan korak napred a dva nazad. Razmišljajte o zajednici i partnerstvu. Budite puni takta i diplomatski sarađujte sa drugima iz vaše okoline.
Imajte razumevanja za druge ali ne shvatajte sve previše lično. Pokušajte da naučite nešto novo i unapredite svoja saznanja i veštine. Vodite računa o svojim dokumantima i stvarima i klonite se prebrzih odluka.
Ova godina je pogodna za sređivanje sitnijih stvari u životu.

TROJKA

Kako budete rasli u ovoj godini, tako ćete učiti kako iskoristite vašu energiju i kako da povećate vašu kreativnost. Ova 2021. godina donosi snagu u vaše emocije. Trebalo bi da koristite snagu reči da biste iskazali sva svoja osećanja.Ako ste preplavljeni snažnim osećanjima, možda će vam trebati neka prilagođavanja ako budete hteli da započnete nešto novo.

Trebalo bi da preduzmete potrebnu inicijativu i da poboljšate kvalitet života da biste imali radost koju zaslužujete. Život ne može da se vrti samo oko vas, a nije napravljen ni samo za druge. Zato je potrebno naći onu pravu sredinu koja će vam doneti potrebnu sreću u život.

Imajte vere u sebe i nemojte dozvolite da sitne brige prevladaju i da utiču na vaše blagostanje. Podelite sa drugima mnogo toga što imate i bićete srećni.
Sve ono u šta ste u prethodnom periodu ulagali i za šta ste vredno radili, sazreće i doneti dobitak u ovoj godini. Sarađujte više sa drugima i razgovarajte sa njima o svojim idejama. Imaćete pune ruke posla, ali nemojte poželeti da sve odmah rešite.
Potrebno je da više razvijate svoju kreativnost. Budite optimista i reagujte sponatano i smireno. Imate razloga za radovanje jer ovo je za vas godina puna mogućnosti za razvoj na svakom planu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ČETVORKA

Ova 2021.godina biće vreme da udarite temelj za vašu budućnost. Učvrstite vaše poslovne veze i stara prijateljstva. Idite strpljivo, korak po korak, taktično i povlačite loginče poteze o kojima ste ranije dobro razmislili. Tako ćete najbolje stići do ostvarivanja vaših zacrtanih planova.

U prošloj 2020. godini osetili ste kreativni rast, dok će ova 2021. godina biti dosta ozbiljnija i u njoj gledajte da budete praktični i da ulažete konstantn napore da biste postigli prave rezultate kakve priželjkujete.

Ova godina biće odlično vreme za razne kupovine, prodaje i razmenu ideja kako biste unapredili svoj potencijal. Vrlo je važno da napravite plan za sve što radite. U ovoj 2021. godini možete se osećati sputani mnogim odgovornostima, ali kada posao bude završen na najbolji način i vi ćete biti zadovoljni što ste vašu energiju iskoristili na pravi način.
Koncentrišite se i budite srpljivi u svemu jer će se sav vaš uloženi trud i te kako isplatiti. Ne dozvolite da vas društvene i odveć tradicionalne norme odvuku parališu u daljem napretku. Vodite računa i o tome da vam je potrebno malo odmora da biste razmislili o vašim sledećim koracima koje ćete preduzeti. Posebno vodite računa o izdacima. Razmislite o vašim proteklim greškama i izvucite pouku iz njih.

U 2021. godini posvetite više pažnje vašem zdravlju. Moraćete da budete discilinovani u svemu da biste išli napred i pronašli vašu svrhu u životu. Bez obzira na sve i u 2021. godini imaćete dovoljno vremena za zabavu. Ako uravnotežite svoj život i aktivnosti uvek ćete naći vremena za odmor, a posle dobrog odmora moći ćete da se zadovoljni vratite vašim poslovnim aktivnostima.

PETICA

U vazduhu oko vas lebde promene. Pozdravite ih kao pozitivnu snagu u vašem životu. Tragajte za mogućnostima za prevazilaženje monotonije u svakidašnjici i budite fleksibilniji. Koristite svoj nemir i radoznalost da biste vašoj budućnosti dali drugu i lepšu notu.

Iskustva koja ste doživeli tokom prošle 2020. godine, pripremiće vas za rast u ovoj 2021. godini. Imate priliku da u ovoj godini napravite velike promene. Imaćete mogućnosti da donosite odluke koje će vam doneti slobodu koju želite. Bez obzira na to, nemojte prekidati veze koje sad imate, koje god da su vrste.

Znanje je ono što vam u 2021. godini može doneti slobodu, a na vam je da dobro sve pogledate i da vidite koliko su velike vaše mogućnosti. Vrlo je bitan vaš stav i zato nemojte sebe da ograničavate bilo čime. U vašoj okolini potražite neophodnu inspiraciju i znajte da postoje stvari kojih se morate pridržavati. Nemojte da žurite i sve radite kako treba.

Putujte i uživajte u životu i pripremite se za iznenađenja kojih može biti dosta. Ovo je vreme koje pogoduje promenama i zdravom društvenom životu.

ŠESTICA

Broj 6 predstavlja energiju ljubavi koju treba da širite u miru i da živite u harmoniji sa njom. U ovoj godini moraćete da naučite o vašoj odgovornosti u semu što radite. U predthodnim godinama dosta ste toga naučili što sada možete da podelite sa drugima.
U 2021. godini biće primećena vaša ljubaznost i pažnja prema drugima. To je vreme kada treba da budete uslužni prema drugima, ali bez da drugi to iskorišćavaju. Nikako nemojte sebe da zanemarite, već i sebi se posvetite onoliko koliko se posvećujete i drugima.

Možda ćete u ovoj 2021. godini imati želju da više vremena provodite kod kuće i u prirodi. Otvorite vaše srce i uživajte u trenuci sa drugim osobama, jer to su stvari koje će vam obogatiti dušu.Ove godine ćete biti zaokupljeni ljubavlju i poželećete dom i porodicu. Ako ste to već ostvarili onda ćete u ovoj godini provoditi više vremna u porodičnom krugu što će vam svakako donositi velika zadovoljstva. Okrenitse se vašim najmilijima i negujte harmoniju u o porodici i u vaešm okruženju.

Ako ste prema nekome bili nepravedni, pokušajte da to ispravite. Ulepštajte sebe, vašu okolinu i okruženje. Nemojte zanemarivati prijatelje jer će vam oni ove godine doneti puno lepih trenutaka. Održite obećanja koja ste im dali.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEDMICA

Godina obeležena brojem sedam je magična i mistična godina kada možete imati osećaj da ste u drugom svetu u nekoj drugoj dimenziji. Prošla 2020. godina bila je godina koja je pomogla da otvorite vaše srce, a ova 2021. je godina kada treba da probudite vaš um i vašu svest.

Privućićete sebi i osetićete posebnu milost koja će vas voditi do uspeha. Na vama je da shvatite šta je to što vam je najvažnije i da obratite pažnju na stvari na koje se ranije niste obazirali. Posebnu pažnju obratite na vaše misli i na to na šta trošite vašu mentalnu energiju, jer misli su ono što kreira našu stvarnost.
Možda će vam trebati vremena da obradite sve informacije koje dolaze do vas. Ali obratite pažnju i na vašu intuiciju. Mislite pozitivno i čvrsto verujte da će sve ispasti onako kako vi želite.

Možda ćete se u 2021. godini osećati i malo umorno zbog svih stvari koje su vam se dešavale u 2020. godini, ali treba da ostanete smireni i da sebi priuštite dosta odmora i vrmena za meditaciju, putovanja i opuštanje.

Uzmite malo više vremena za sebe jer ovo je godina vašeg usavršavanja. Razmislite o tome ge se trenutno nalazite a gde biste želeli da budete. Umesto da se opterećujete prošlošću, radujte se svojoj budućnosti i ne zaboravite da se nove mogućnosti ukazuju onda kada vi tragate za njima i da se ukazuju kada se najmanje nadate.
Razmislite o mogućim odgovorima na vaša pitanja, nemojte ništa da brzate ali ne odustajte od napredovanja. Budite strpljivi i uporni, razultat tada dolazi neće vam izmaći.

OSMICA

U 2021. godini je na vama da kreirate vašu sudbinu onako kako želite. Godina obeležena osmicom je godina akcije. Možda nećete imati sa čime da počnete ali vaš veliki napor će vam doneti velike plodove. Iskusili ste mnoge lekcije, naučili dosta toga i sada je prilika da puni samopouzdanja idete napred u vašim željama.

Moći ćete da poboljšati svoj život jer ste shvatili da je sve na vama i da treba da napravite određene promene. Zadržite vaš zdrav razum i iskoristite svaki trenutak koji vam se pruži. Ako treba, obratite se onima od kojih možete nešto da naučite i koji žele da vam pomognu na bilo koji način.

Novac, snaga i uspeh će obeležiti predstojeću godinu. Uzmite sudbinu u vaše ruke i ostvarite sve dobre ideje koje imate, pogotovo one na poslovnom planu. Brigu o sitnicama prepustite drugima.

Vodite računa o zdravlju, ishrani i kondiciji i ako je potrebno da bilo šta učinite na tom planu, ova godina vam je u tom slmislu naklonjena. Što se emeotivne situacije tiče ne prenagljujte sa odlukama i ne zanemarujte tuđa osećanja.

U ovoj 2021. godini želećete i bićete spremni za neka veća dostignuća. Dolazi vreme kada treba da aktivirate vašu ličnu snagu i energiju i da ih usmerite ka vašem cilju i uspehu koji želite da postignete.

Prepoznajte sve svoje vrednosti u 2021. godini, a zatim ih iskoristite da napravite ono do čega vam je najviše stalo. Ako ste spremni da uložite konstantan trud, onda je uspeh pred vama.

DEVETKA

U devetogodišnjem ciklusu čoveka, 2021. godina je poslednja godina, ona povezuje sve one lekcije kroz koje ste prošli u prethodnih osam godina i daje vam ceo pogled na vaš život. Sa ovom brojem znači da su neki vaši višegodišnji ciklusi na izvesnoj prekretnici. Dakle, dolazi do neke vrste novih početaka. Napravite inventar u svom životu i odbacite sve ono što vam više nije potrebno, što nema svrhe i što vas opterećuje.

Sada je vreme da primite nagrade koje ste zaslužili kroz razvoj vašeg znanja. Moći ćete da završite vaše projekte u 2021. godini, posebno one koji odražavaju vašu mudrost.
Takođe, treba lo bi da obratite i posebnu pažnju na sve ono što nije funkcionisalo kako treba i kako ste očekivali. Otarasite se starih navika i veza koje vam nisu donele ništa dobro.

Ove godine bićete duboko uronjeni u vaš život i svhatićete da se sve među sobom na neki način povezano. Trebalo bi da naučite da živite u trenutku, da shvatite svu lepotu takvog trenutka i da sebi priuštite zadovoljstvo koje nosi takav život.

Budite ljubazni i velikodušni. Na polju emocija budite pažljivi, tolerantni i nipošto ne zanemarujte osećaje jer u ovoj godini upravo ona donose mnogo radosti u vaš život. Ako ste planirali ili priželjkivali neki dalek put, mogli biste to ostvariti ove godine.

Izvor: Conoplja news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner