Kontakt email: [email protected]        Facebook

KARIJERA I NOVAC - Najviše sreće na ovom polju očekuje Blizanci, Strelce i Ribe

Odmorićete se od prošlih neuspeha i naučićete da sledite svoje instinkte u smislu posla i novca. Prava blagodat biće nagrade za vaš trud i to što ćete moći veštije da izbegnete pogrešan put u 2021. godini. Rado ćete prihvatiti mogućnosti za dodatni rad, jer ćete želeti da se što više dokažete i napredujete. U oblasti finansija konačno ćete naučiti da štedite i novac vam donosi zadovoljstvo. Imaćete uspeha i tokom javnog nastupa i prezentacija

 

OBRAZOVANJE - Uspeh za Lavove, Device i Vage

Imaćete strpljenje da se posvetite ključnim temama u sferi vašeg obrazovanja, a vaša sjajna memorija pomaže da iskoristite i prenesete znanje. Zanimaće vas nova područja života koja ćete želeti istražiti, čak i ona koja do sada niste otkrili. Potreba za stalnim proširivanjem horizonata biće uveliko povećana i sa ovom energijom ćete položiti i najteže ispite. Težićete najboljim ocenama, a svojom inteligencijom rado ćete podučavati i druge.

PODRUČJE LIČNOG RASTA
Ovan, Rak i Vodolija

Uz pomoć Saturnovih vibracija osetićete mnoge dubine koje možda niste osetili u proteklih godinu dana. Dozvolićete sebi kritiku, raspitaćete se kako biste mogli da napredujete na polju ličnog rasta odgovarajućim tehnikama. Takođe će vam biti lakše da se nosite sa svim unutrašnjim sumnjama i strahovima nego protekle godine, bez obzira šta ih je uzrokovalo. Slušaćete svoje unutrašnje impulse i pokušati da ih rešite u smeru koji vas vodi ka stabilizaciji.

PODRUČJE ZDRAVLJA I DOBROBITA
Bikovi, Škorpije i Jarčevi mogu očekivati najviše sreće.

Dosta vam je ležernosti i loših navika, pa ćete se odlučiti za konkretne promene 2021. godine. Ovog puta nećete trebati previše da se trudite, jer ćete lako biti zadovoljni zdravim navikama. Naučićete nove načine ishrane, tražiti zdrave recepte i pokušati da se hranite organskom ishranom. Nekima će vežbanje konačno postati deo života.

Izvor: Sensa.si

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner