Kontakt email: [email protected]        Facebook

JEDINICA

Ovo može biti vrlo uzbudljiv mesec, naročito za one koji žele negde da putuju ili koji planiraju posao sa strancima. Najverovatnije da ćete često menjati raspoloženje i pokušavaćete da nađete vremena za sebe ali u stvari, moraćete da budete mnogo požrtvovatniji nego što ste bili u prethodnom mesecu. Bićete opterećeni zahetevima okoline i osoba koje s punim pravom računaju na vas. Sa Jedinicama i Devetkama ćete dobro sarađivati. Moraćete da se pozabavite problemima članova porodice a posla će biti na pretek. Vaš lični život biće u drugom planu, što vama posebno može smetati jer ako vam se bude dopala jedna Petica, teško da ćete s njom moći da provodite onoliko vremena koliko ćete želeti. Kontakti sa Četvorkama mogu biti preterano stresni, a sa Trojkama naporni. Dobro će vam doći društvo Dvojke ili Osmice. Biće u stanju da vam pomognu da rešite glavne probleme. 

 DVOJKA

U ovom periodu vaša preosetljivost i nesigurnost u sebe dolaze do izražaja kako na poslu tako i u ljubavi naročito u kontaktima sa predstavnicima neparnih brojeva. Imate potrebu da idete svojim putem nezavisno da li je i najbolji i potreba da istaknete svoju individulanost mogu vas dovesti u situaciju da budete kontraproduktivniji da učinite nešto što ćete već idućeg meseca zažaliti. Nemojte se ustručavati da Petici kažete šta mislite ili da se oduprete jednoj Trojci koja će pokušati da vrši na vas uticaj u pogledu nekih poslovnih odluka. Ipak, to činite sa mnogo takta i dočekaćete kraj meseca mnogo zadovoljni i u pogledu finansija i u pogledu vašeg statusa na poslu. Postoji neko ko vas štiti, naročito ako ste žena pod uticajem Dvojke. Ako ste muškarac, vaša bolećivost i kolebljivost nerviraju partnerku. Pokušajte da se prilagodite potrebama okoline, naročito ako imate veliku porodicu ili radite u velikom kolektivu. 

 

TROJKA

 Ovo može biti jedan od boljih meseci, posebno na finansijskom planu. Najzad možete malo da odahnete. Odnekud novac pristiže, moguće da ste ga uštedeli, da će vam ga neko dati ili ćete dobiti u igrama na sreću. Iako ste prilično nemarni u sferi finansija, sada će vam se svideti osećaj da imate čime da raspolažete. Ako tražite posao u finansijskoj ustanovi, ne brinite. Ipak, pazite da, ako ste ušli u krupan biznis ne podlegnete uticaju moćnih ljudi, mogu vas zloupotrebiti za svoje ciljeve. U ljubavi ste posesivni, prilično ljubomorni i nespremni da popustite pred partnerovim molbama, naročito ako želi da provodi sa vama više vremena. Nemojte ulaziti u tajne avanture i flertove, ma koliko a vam se neko udvara, naročito ako imate stalnog partnera, slede neprijatne scene. 

ČETVORKA

 Sada će vaši pravi kvaliteti da dođu do punog izražaja, naročito na nekom novom poslu gde se zahteva sistematičnost i iskustvo. Ako vam budu zamerili da ste previše strogi, principijelni i zahtevni, ne odustajte od svojih stavova i principa. Ipak, budite spremni i otovoreni za neke promene, posebno pod uticajem Petice, Trojke ili mlađih saradnika. Oni će imati neke nove ideje u vezi sa poslom od koga i vi možete imati dosta koristi. U ljubavi ste veoma zahtevni i posebno kritički nastrojeni prema članovima porodice. Potreban vam je odmor, nerviraće vas buka i veliki promet kroz kuću. Potrudite se da nađete sebi neki hobi ili rekreaciju i da se malo osamite. Moguće je novo poznanstvo bez velike perspektive sa može da veza potraje osim ako se ne bude radilo o nekome ko živi u inostranstvu.

PETICA

Moguće je da će u ovom periodu nekome biti potrebna vaša podrška. To mogu biti Jedinice, druge Petice ili neko od članova vaše porodice. Nemojte da preterujete sa fizičkim aktivnostima. Nemojte ulaziti u nove poslovne aranžmane ako ne morate, posebno ako vas na to budu nagovarale Jedinice, druge Petice ili Osmice. Ovaj mesec treba da progurate što je moguće bezbolnije i da prištedite svoju energiju, naročito da se preterano ne nervirate, ne upuštate u rasprave sa ljubavnim i poslovnim partnerom. Izbegnite opasne situacije i sportove. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ŚESTICA

 U toku ovog perioda možete doživeti izvestan pad energije. Vaša naglašena preosetljivost, netrpeljivost i želja za opuštenjem dovešće vas u konfliktnu situaciju i na poslu i u porodici jer će zahtevi okoline prevazilaziti vaše sposonosti. Ako se ne osećate dobro, priuštite sebi dovoljno odmora, naročito ako ste skloni psihosomatskim oboljenjima. Zaboravite na uvrede iz prošlosti i nemojte dopustiti onima koji sebe smatraju superiornim da to demonstriraju kritikujući vas. Što manje bilo ko zna o vašim sumnjama, strahovima ili neplaćenim računima, bolje po vas. U ljubavi ste romantični ali okruženi osobama kojima to nije bitno. Ako je partner Jedinica, Dvojka ili Petica, predstoje rasprave. Moguća je romasa sa Devetkom ili Sedmicom. Bilo bi dobro da odete na odmor i da se manje izlažete stresu. 

SEDMICA

Ovo je jedan od uzbudljivijih meseci u toku koga se možete zaljubiti u nekoga ko je manje pouzdan od vas i ma koliko bio šarmantan u suštini će pokušati da vam nametnete svoje stavove. Jednu Peticu stavite na probu jer ako ne bude pristala na vaše uslove, od veze sa njom ćete imati više trauma i nerviranja nego zadovoljstva. Moguće je da ćete sresti i jednu Devetku koja će koristiti sasvim druge metode zavođenja i vi ćete joj poverovati. Ipak, ne gubite mnogo vremena na ljubavni život, naročito ako vas bilo koja veza bude činila nesigurnim već se posvetite karijeri. Ako ste umetnik ili radite u medijima, preko posla ste prisutni u javnosti, predstoji vam uspeh. Moguća je saradnja sa uglednim osobama, česta putovanja i pozivi koje ne bi trebalo da odbijete.

OSMICA

 U ovom periodu ćete morati da uradite sve što niste uradili tokom prethodnih meseci a trebalo je. Ne ulazite u naredni period sa dugovima. Prethodni period vam je bio inače prilično stresan i mada ste želeli da probleme rešavate po kratkom postupku ili ste pokušavali da druge nadmudrite, sada ćete morati da poslu pristupite sa mnogo više sistematičnosti. Ako imate dugove, isplatite ih, kredite ne uzimajte, naročito ne bi bilo mudro da stavljate stan pod hipoteku. U ljubavi su mogući neprijatni obrti zbog vaše nervoze. Izbegnite društvo Četvorki, Dvojki i Petica, pokušajte da se razonodite u društvu Trojke ili Šestica koje će imati razumevanja za vaše probleme. Mogući su problemi sa kostima, uganuća ili manje povrede. Takođe ne bi bilo loše da promenom načina ishrane ojačate imuni sistem. 

DEVETKA

Ako budete pristali da budete u društvu Petice, Jedinice ili Osmice, predstoje rasprave, polemisanja u nedogled, bez obzira da li se radi o poslu ili ljubavi. Neko se može pojaviti kao ozbiljna konkurencija na poslu, ali ne svojim znanjem ili iskustvom nego će se nametnuti drskošću. Vaš odbrambeni sistem može biti poljuljan pred naletom Četvorke ili Dvojke, naročito ako su stariji članovi porodice. Očekivaće od vas mnogo više pažnje nego što ste spremni da pružite. U ljubavi ćete imati potrebu za promenom ali čuvajte se komunikativnih, šarmantnih osoba koje mnogo obećavaju a zaborave da se jave kada su obećale. Ne dozvoljavajte drugima da vam režiraju život. 

 

e-max.it: your social media marketing partner