Ovan: strast

Samostalni i impulsivni – što obično dolazi u kompletu s tvrdoglavošću. Zbog toga nas osobe rođene u znaku Ovna brzo uvuku u svoj svet, te nas vrte oko malog prsta svojim neodoljivim šarmom i duhom.

Bik: uspeh

Bikovi su rođene vođe, teže optimalizaciji i zadovoljavaju se samo najboljim. A pošto je uspeh sam po sebi seksi, ovaj horoskopski znak je zbog svoje uspešnosti i ambicioznosti jako visoko na listi seksepila.

Bikovi su majstori da se brinu se o nekome, znaju što je dobar ukus i cene luksuz, a partnera razmaze od glave do pete

Blizanci: mudrost

Blizance svi vole slušati jer su sjajni govornici i pripovedači. Što je veće njihovo iskustvo, toliko više fasciniraju sve oko sebe. Nažalost, ovaj zvezdani znak naginje i muljanju, pa često izvrće činjenice. Njihova hirovitost u isto je vreme privlačna i opasna.

Rak: nepredvidljivost

Rakovi su totalno nepredvidivi. Kolebaju se između slobode i privrženosti, hladnoće i emotivnosti, srdačnosti i distance. Upravo ta nepredvidljivost čini ih toliko privlačnima drugima.

 

 

 

 

 

 

 

Lav: šarm

Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca munjevitom brzinom. Njegova energija, zajedno s toplinom, čini ih simpatičnim – ali i egoistima željnima pažnje – jer konstantno traže priznanje, ljubav i pohvalu.

Devica: inteligencija

Ko želi intelektualne rasprave, treba da izlazi s Devicom. Osobe rođene u tom znaku su orjentisane na rešenje problema i pedantne su. Te kognitivne prednosti često, nažalost, prelaze u nerealnost. Zbog toga su kod njih emocije i realan život često u sukobu. Ali, sve će dati za ljubav i spadaju među najvjernije horoskopske znakove.

Vaga: senzibilnost

Osobe rođene u znaku Vage nisu samo dubokoumne, nego su i pune razumevanja, te senzibilne. Doduše, nekome će se otvoriti tek nakon nekog vremena, ali kad neko dobije njeno poverenje, čuvaće te osobe. Vage rado predaju kontrolu drugima, te se dobro osećaju s dominantnim osobama. Kad je reč o problemima ili osećajima, pravi su da priskoće u pomoć.

Škorpija: mračna mističnost

Škorpije imaju tamnu, skrivenu, drsku stranu – a to ih čini fascinantnim osobama. Sa njima se može doživeti puno uspona i padova. Te osobe su ekstremi i majstori zavođenja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Strelac: dobrota

Strelci preplavljuju druge ljubavlju i sklonošću. Srce im je na jeziku i vole da se otvoraju drugima. Iskrenost i vernost najvažnije su za rođene u ovom znaku – ako to neko iskoristi na loš način, mora računati na posledice, jer rođeni u znaku Strelca nisu skloni opraštanju.

Jarac: smirenost

Srpljivi su i ostaju verni svojim principima. Nažalost, skloni su zatvorenosti, te rado druge drže na ledu pre nego što im poveruju.

Vodolija : Jedinstvenost

Neverovatno su šarmantni, a nisu toga ni svesni. Često je razlog tome nedostatak samopouzdanja.

Ribe: fleksibilnost

Osobe rođene u znaku Ribe sjajne su u krevetu, a odlikuje ih još i spontanost. Čvrsto veruju svojim osećanjima pa ponekad deluju malo naivno. Međutim, ne sme se brkati njihova naivnost s bezazlenošću – jer ribe su i te kako drske i neće nikome ostati dužne.

e-max.it: your social media marketing partner