OVAN
Čak i najboljima od nas ponekad trebaju smernice. Ne možete biti broj jedan bez dobrog raspoloženja, zato pre nego što započnete posao, izađete na sastanak ili uradite nešto vrlo važno za vas, morate steći naviku da se svako jutro gledate u ogledalo i izgovarate afirmacije - namere koje želite da pretvorite u stvarnost. To mogu biti osećanja (jaka ili ne) koja doživljavate i koja vas čine snažnijim. Možete odabrati san za koji želite da se ostvari. U ovom slučaju, vera u sebe je cilj koji želite da postignete.

BIK
Predstavnici ovog znaka treba da se razmaze! Kao najslađi horoskopski znak, utehu ćete pronaći dodavanjem daška glamura u svoju svakodnevnu beauty rutinu. Radeći sebi manikir ili eksperimentišući sa šminkom, imaćete priliku da cenite svoju spoljnu i unutrašnju lepotu. Izgledati dobro za sebe pomaže u poboljšanju slike o sebi. Napravite nekoliko selfija samo za sebe da biste videli koliko ste prelepi i privlačni. Ovo će vam podići samopouzdanje.

BLIZANCI
Da bi izbegli jednu negativnu tendenciju [ogovaranja], Blizancima je potrebna kvalitetna smetnja. To znači samo jedno: uzmite ljubavnu priču, impresivan politički triler ili zbirku poezije i uronite u igru reči. Vaš intelektualni um će se spojiti sa pričom i izgubiti se u pričama i neočekivanim obrtima. Bićete toliko zaokupljeni čitanjem da ćete želeti da se klonite kontroverznih incidenata u stvarnom životu. Takođe, ovaj ritual će pomoći da se mašta razvije još bolje, pružajući priliku da se dublje upoznaju likovi dela i njihove sudbine.

RAK
Lekovita kupka će vam pomoći da se rešite problema. Dodajte malo soli da biste očistili auru, kristale da biste uravnotežili energiju i latice ruže kako biste probudili osećaj samoljublja. Najbolje vreme za takvo kupanje je pun mesec. Ovo će vam omogućiti da ojačate mesečeve vibracije i nađete mir sa Univerzumom.

LAV
Za najkreativnije znakove, umetnička aktivnost biće najbolji oblik brige o sebi. Isprobajte izradu nakita, izradu keramike, slikanje... Stvaranje nečeg lepog i ugodnog pomoći će vam da se rešite svih frustracija i iritacija, oslobodićete se emocionalnog stresa. Svaki put kad pogledate svoju kreaciju, nasmejaćete se, znajući da ste u nju uložili svoje srce i dušu. Pored toga, moći ćete da pokažete svoje talente i primite pohvale za svoj kreativni rad.

DEVICA
Predstavnici ovog znaka su skloni prekomernom razmišljanju, zbog čega postoji mogućnost da preduboko utonu u svoje misli i osete anksioznost. Važno je da budete u stanju da sve pustite. Pevanje omiljene pesme leči Device otvaranjem vokalne čakre. To će vam omogućiti da krenete ka svojim namerama, smanjite stres i ispunite svoje snove sa samopouzdanjem i živite svoj najbolji život bez nepotrebne anksioznosti. Izrazite svoje emocije i pronađite svoju unutrašnju melodiju.

VAGA
Volite život, ali ponekad dobre svakodnevne trenutke uzimate zdravo za gotovo. To je jedan od razloga zašto treba da zabeležite divne i neverovatne trenutke u svom dnevniku zahvalnosti. Brojanje divnih trenutaka učiniće da se osećate srećnije nego ikada pre. Ponekad je sve ovo potrebno za punjenje vaše psihe, davanje pozitivnog stava i izgradnju samopouzdanja u sebe.

ŠKORPIJA
Škorpija, kao vrlo intuitivan i osetljiv znak, često jasno oseća energiju drugih. Jedini način borbe protiv ovoga je čišćenje životne sredine esencijalnim uljima, žalfijom ili drugim biljem (poput matičnjaka, tamjana, ruzmarina i smirne). Ovo će vas osloboditi negativnih emocija kod kuće i u vašem prostoru. Poštovanje osnovnih pravila duhovne higijene ne samo da će poboljšati vaše blagostanje, već će promeniti i odnos prema drugim ljudima. Bez oklevanja ćete se moći osloniti na svoja unutrašnja osećanja i brzo doneti najbolje odluke.

STRELAC
Veći deo napetosti osećate u kukovima, tako da morate plesom da ublažite stagnaciju. Trbušni ples je posebno koristan jer aktivira i stimuliše žarišta sakralne čakre. Otvaranje (čakra se nalazi na butinama u donjem delu leđa i stomaka) će vam pomoći da oslobodite emocionalni tok, senzualnost i kreativnost. Na kraju plesne prakse postaćete uravnoteženiji u svim oblastima svog života.

JARAC
Vi ste radoholičar, što znači da se nikada ne odmarate od posla. Problem je što nikada nemate vremena za nadoknađivanje sna, život i druženja sa prijateljima, jer vas uvek prati teret sa liste obaveza. Dajte sebi dan odmora od posla. Ne plašite se da ujutro odložite alarm i spavate duže. Uzmite šoljicu kafe dok čitate novine. Potreban vam je slobodan dan da biste se smirili i podmladili.

VODOLIJA
Vodolije, udahnite novi život svom svetu jogom. Ako odvojite vreme za istezanje mišića na strunjači, koristićete vašem umu, telu, srcu i duhu. Joga vam omogućava da proširite granice svog uma tako da se možete fokusirati na sadašnji trenutak bez ometanja. Jogu smatrajte poklonom koji neprestano dajete svojoj duši i umu.

RIBE
Pratite večernji ritual da biste se pripremili za čvrst noćni san. Započnite kotrljanjem kristala ametista pored svog kreveta da biste ublažili neprijatne snove, a zatim stavite malo lavande u jastučnicu za umirujući miris. Na kraju, isključite sve elektronske uređaje najmanje 30 minuta pre spavanja. Dobar noćni san daće vam puno energije za sledeći dan.

e-max.it: your social media marketing partner