OVAN

POSAO: U februaru imate priliku da uvedete novotarije na postojećem poslu, da ostvarite apsolutnu pažnju nadređenih, a shodno tome i bolju finansijsku situaciju, uz napredovanje.  April može doneti nove saradnike, koji će se pokazati kao dobitna kombinacija. Vaše rukovodeće sposobnosti dolaze do izražaja. U maju ćete učvrstiti svoju poziciju, dok je jun idealan za odmor, za opuštanje u nekom spa centru, banji, svakako pored vode.

 

 

U julu poradite na sebi, pokušajte da proširite, unapredite svoje znanje. Radite na edukaciji. Povoljna je i saradnja sa inostranstvom. U avgustu ćete se morati prilično potruditi da neke stvari završite. Do kraja godine možete učvrstiti svoju poziciju, uz sigurnu zaradu. ipak, povedite računa o poslovnim partnerima, naročito ako potpisujete neka važna dokumenta.

LJUBAV: U ljubavi, ukoliko ste u vezi, očekujte vreme nežnosti, uzajamnog davanja, sve do kraja avgusta, kada može doći do ozbiljnih nesuglasica, nerazumevanja. ipak, takav odnos neće potrajati, jer već početak jeseni može doneti smirivanje celokupne situacije, pa će vaš odnos biti isti kao i ranije, možda čak i bolji.

Ako ste slobodni, upoznajete dosta novih osoba, pa će vam jedna svakako privući pažnju. Sa njom možete da ostvarite dugotrajan, kvalitetan odnos. Stariji predsavnici će imati potrebu da se skrase, stabilizuju. Saopštiće partneru tu želju, što će on prihvatiti sa oduševljenjem.

ZDRAVLJE: Prvi kvartal godine vam donosi stabilnost, moguće su manje smetnje sa zglobovima, kao i disajnim putevima. Tokom leta može doći do pada imuniteta, kao i pojave psihosomatskih smetnji, što se odražava na probavu, prisutan je pojačan umor. Stoga, već od jeseni ćete biti podložniji infekcijama, prehladi. Mora doći do promene ishrane, uzimajte namirnice koje obiluju antioksidansima, oslobodite organizam od štetnih materija.

 

BIK

POSAO: Bikove očekuje vrlo uspešna poslovna godina, naročito ako sarađuju sa inostranstvom, ostvaruju poslovna putovanja, koja će uroditi plodom u smislu dugoročnih projekata.

Februar će iziskivati vašu punu pozornost, odgovornost, donosi nove izazove, a ujedno i novi početak koji će iziskivati dosta napora, koncentracije, kao i sposobnost da radite pod pritiskom od strane određenih klijenata. Naravno, planete će vam biti naklonjene, pa ćete uspeti da poboljšate saradnju i lakše ostvarite uspešne poslove, a ujedno i bolju zaradu. Naročito ako se bavite inženjerskim poslovima. Proleće donosi uspon u karijeri, što je posledica vašeg maksimalnog zalaganja, kao i načina organizovanja poslovnih odnosa, ali i vrlo korektnog odnosa sa saradnicima. Učvrstićete svoj položaj kroz brojna priznanja.što će vam omogućiti da uđete u veći broj zajedničkih projekata. To će vam doneti zadovoljstvo kroz zaradu, poboljšanje statusa.

Imaćete niz ideja, koje ne biste trebali da otkrivate, jer će vam ta tajnost omogućiti da steknete prednost nad konkurencijom. Tokom leta ćete biti vrlo precizni, efikasni, puni ideja, koje ćete uspeti da realizujete kroz finanijski uspeh. Avgust može doneti niz zastoja, odlaganja, kao i upornih ponavljanja, kako biste došli do cilja. Ovaj period zahteva strpljenje.

Već jesen može doneti poteškoće u rukovođenju, nepovoljno može uticati na vaš ugled i položaj. ipak, do kraja godine možete izaći iz poteškoća.

Nezaposleni Bikovi mogu očekivati poslove tokom prolećnih meseci.

LJUBAV: U ljubavi se zahteva maksimalna iskrenost. Ukoliko ste u vezi, poboljšaćete kvalitet odnosa, uvođenjem noviteta.  imaćete pojačan osećaj za potrebe partnera. Posvetićete mu više vremena. Odnos će dobiti na kvalitetu i zbog vaše inicijative, zainteresovanosti.

Tokom leta može doći do nesuglasica, koje možete da prevaziđete tolerancijom i strpljivošću, razumevanjem. Vaš odnos će biti na probi.

Jesen, kao i kraj godine može doneti opet probleme. Bićete prinušeni da rešavate neke zapostavljene situacije, stvari koje ste izbegavali.

Ako ste slobodni, imate mogućnost da upoznate osobu koja će zadovoljiti vaše kriterijume, kako mentalne, tako i fizičke prirode. Ona vam može pružiti razumevanje, pa ćete ubrzo ostvariti veću bliskost.

Druga polovina godine donosi brojna poznanstva, više osoba će vam privući pažnju, ali se čuvajte tajnih veza. Trebate ih izbegavati!

ZDRAVLJE: Proleće donosi stabilno zdravlje. imaćete dosta vremena za odmor i rekreaciju, zahvaljjući dobroj organizovanosti. Tokom leta ćete biti skloni alergijskim reakcijama, ali i disajnim, kao i kardiovaskularnim problemima.

Jesen donosi pojačanu osetljivost, reakciju na pojedine situacije, koja će se prikazati kroz stres, nervozu. Neophodna je promena režima ishrane, uvođenjem posne hrane

 

 

 

 

 

 

BLIZANCI

POSAO: Blizancima godina zavisi ponajviše od toga, kako će se organizovati, isplanirati i postaviti poslovne i finansijske planove već na samom početku godine.

Naravno, biće u mogućnosti da podignu kredit koji su važni za finansiranje nekih dugoročnih projekata, ali je najvažnije od svega da umeju da se prilagode novim zakonima tržišta. Biće neophodno da reaguju na svaku promenu, brzo i precizno, bez predomišljanja.

U februaru možete imati poteškoća pri realizaciji poslovnih zamisli, nailazićete na nerazumevanje, odbijanje, pa je poželjno da imate pripremljen rezervni plan. Takođe su prisutne i poteškoće u saradničkim odnosima, koji vam ne donose planirane rezultate. Nije vreme da ulazite u rizične poslovne transakcije.

U martu vam se otvara nova mogućnost za ulazak u novu saradnju, koja će se pokazati vrlo korisnom. Tokom proleća uspevate da nadoknadite ono što ste propustili, time da pokrijete gubitke. Koristićete nove tehnologije i metode rada. Najviše uspeha možete očekivati u oblasti komunikacije. Imaćete osećaj za dobre poslove, što vam može doneti unapređenje i bolje finansije.

Tokom leta možete razviti u tajnosti projekat koji će vam doneti prednost nad konkurencijom. Jesen nije prikazana bez frustracija. Donosi rizik od ulaska u finansijske poslove. Nailazićete na poteškoće u odnosu sa saradnicima. Može čak doći i do prekida saradnje. Kraj godine donosi sukobe i nesuglasice sa poslovnim saradnicima.

LJUBAV: U ljubavi, sam početak godine donosi pojačanu potrebu za stabilnim odnosom, bićete maksimalno posvećeni partneru. Uspećete da ostvarite zajedničke ciljeve.  Uživaćete u zajedničkim izlascima, sa prijateljima, društvenim aktivnostima. Bićete otvoreni prema partner. Svoja osećanja ćete nesebično deliti. Proleće donosi zajedničke planove i zanimljive razgovore.  Međutim, od leta počinju nesporazumi, dolazite do zaključka da su vam ciljevi različiti, zauzimate suprotne stavove. Nesuglasice su sve češće. ipak, tokom jeseni, uspevate da povratite raniji sklad.

Ukoliko ste slobodni, upoznajete zanimljivu osobu preko prijatelja. interesovanja su obostrana, ali postoji  veliki problem. Osoba nije slobodna, a vi pristajete na tajnu vezu. Ubrzo nastupa nezadovoljstvo, iziskujete više pažnje, koju ne dobijate. Dolazite do zaključka da je prekid najbolje rešenje.

To je svakako dobra odluka, jer već tokom jeseni upoznajete pravu osobu za vas!

ZDRAVLJE: U zdravstveno smilsu, početak godine donosi pojačanu osetljivost na stres, muče vas reumatske tegobe, povrede. Tokom leta ćete biti mirni, dok su s jeseni moguće upale grla, kao i urološke tegobe.  Poželjna je promena načina ishrane.

RAK

POSAO: Početak godine Rakovima je vrlo pogodan za sklapanje novih ugovora, sporazuma, nove poslovne , plodonosne, dugoročne saradnje. Mogu očekivati i značajnu finansijsku pomoć za razvoj važnih projekata. Poboljšaćete  saradnju, očekujte uspeh u zajedničkom, timskom radu sa najbližim saradnicima, uz značajno pobolšanje finansija. Primenićete novu tehnologiju, intuicija vas neće prevariti. Unapredićete i svoje stručne sposobnosti.

Tokom proleća može doći do prekida saradnje sa važnim saradnikom, a zbog toga ćete trpeti finansijske poteškoće, gubitke. Ali, početkom leta uspevate da proširite saradnju, a time osvajate i više pozicije. Odnos sa nadređenima je bolji, što vam donosi i unapređenje, odgovorne zadatke.

Leto donosi nove izazove, ali i prepreke koje će vas ometati u završavanju poslova. Očekujte poteškoće. Važno je da zadržite dobre poslovne odnose sa saradnicima. Budite oprezni u rukovanju novcem. Čuvajte se spletki, koje mogu da vam nanesu ozbiljnu štetu vašem ugledu. Razočaraćete se u pojedince, koji su vam uporno radili iza leđa. Kraj godine može doneti promenu radnog mesta. Razmislite, jer taj novi posao nije dugoročnog karaktera.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, početak godine donosi dinamiku u odnosu, u ljubavi ste vrlo aktivni. Ujedno ćete realno sagledati šta zapravo osećate prema partneru.  Sada je vreme da poboljšate komunikaciju, steknete veće poverenje jedno prema drugom. Odnos će se poboljšati, ali ne zadugo, jer već tokom leta dolazi do ozbiljne krize. Dolazi do nesuglasica zbog finansija, razilazite u pogledu zajedničkih ciljeva. Dolazi do ozbiljnih sukoba, svađa, kao i većeg zahlađenja. Krajem godine uspevate da sredite odnos.

Ukoliko ste slobodni, već u januaru u vaš život ulazi nova osoba, koja će imati sve kvalitete koje priželjkujete. Biće to ljubav na prvi pogled. Tokom proleća ćete učvrstiti vaš odnos.  Leto može doneti samo prolazne avanture, nije pogodno za ulazak u novu vezu.

ZDRAVLJE: Vreme je da poradite na vašem imunitetu, imćete dobar osećaj za preventivu. Važno je da praktikujete svakodnevne fizičke vežbe. Bićete stabilnog zdravlja. Potrebna vam je kalorična hrana, puna vlakana, kako bi ste poboljšali probavu. izbegavajte brzu hranu, a unosite više vode i minerala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAV

POSAO: Već početkom janura donosi pogodnosti da konačno pokrenete posao koji ste već duže vreme čekali. Dobićete podršku nadređenih, imaćete priliku da pokažete šta umete. To će vam omogućiti napredovanje. Uspevate da ostvarite stabilne poslovne odnose. Sve će vam ići od ruke, počev od finansija, do ostvarenja ciljeva, bez prepreka i zastoja. Ostvarujete veliki uspeh!

Počekom leta očekujte dinamične poslove, imaćete priliku da pokrenete nove projekte, uvedete nove metode rada, ali i finansijsku podršku. ipak, neće biti lako da se dogovorite sa poslovnim partnerima oko rešavanja zajedničkih poslova.

Kraj leta donosi poteškoće u realizaciji poslova, u rešavanju pravnih stvari, a odnos sa dugogodišnjim poslovnim partnerima se pogoršava. Nailazite na poteškoće, kasnićete sa realizacijom, nećete uspeti da završite poslove u određenom roku. izbegavajte nova zaduživanja i investicije.

Ni jesen ne obećava! Očekujte zastoje i poteškoće, zbog kojih ćete biti primorani da pomerate rokove, što vam donosi i velike gubitke. ipak, do kraja godine uspevate da ostvarite prioritetne ciljeve.

LJUBAV: Početak godine, u ljubavi nailazi na poteškoće, jer trpite pritisak od strane partnera, koji želi da vaš odnos postavi na jaču osnovu. Vi nemate isti cilj! ipak, tokom proleća dolazi do stabilizacije, pa uspevate  i da se dogovorite oko novih zajedničkih ciljeva. Da ne bi došlo opet do sukoba i zahlađenja, budite otvoreni za kompromis.

Ako ste slobodni, na proleće upoznajete osobu koja će se pokazati kao kandidat za ozbiljnu vezu. Odnos može počivati na iskrenim osećanjima i poverenju. Ukoliko ste slobodni i u novembru, period je nepovoljan za ulazak u novu vezu, jer ćete nailaziti na emotivno nezrele osobe.

ZDRAVLJE: U zdravstvenom smislu, možete očekivati stabilnost u prvoj polovini godine. Vodićete računa o zdravlju, imunitet će vam biti vrlo jak. Druga polovina godine je promenljiva. Osećaćete pojačan umor, a boravak na suncu vam neće prijati.

Tokom jeseni ćete biti skloni urološkim problemima i bolovima u zglobovima. Vaša ishrana bi trebala da bude vrlo kalorična. izbegavajte slatkiše i grickalice.

DEVICA

POSAO: Otvaraju vam se velike mogućnosti za pokretanje novih projekata, za čiju realizaciju ćete uspeti da prikupite sredstva, koja će vam doneti stabilnost u budućnosti. Početkom proleća uspevate da proširite saradnju sa inostranim partnerima, uspešno ćete razvijati nove ideje za poboljšanje poslova koji će se pokazati vrlo efikasnim.

April je prikazan kao vrlo povoljan mesec za nova poslovna partnerstva. Očeuju vas povoljnosti pri sklapanju novih važnih ugovora, koji će vam doneti uspeh i zaradu. Tokom leta možete očekivati napredovanje zahvaljujući svojoj snalažljivosti, odgovornosti, ali i stručnim sposobnostima. imaćete dobar osećaj za upravljanje novcem, za ulaganje, dobre investicije, kao i uvećanje obrta novca.

Leto iskoristite za odmor, odlazak na neku dalju destinaciju.

Jesen donosi poteškoće, otežanje pri realizaciji planova. Uočićete propuste i propisno se zalagati da bi ste ih ispravili. i vaš položaj će biti uzdrman, ali ćete tokom jeseni uspeti da se stabilizujete. Novembar može doneti nove izazove, koji se ogledaju kroz prekid dugoročne saradnje, nerazumevanje sa nadređenima, kašnjenje sa rokovima. Takva situacija je prisutna do kraja godine.

LJUBAV: Ako ste u emotivnoj vezi, dolazi do novih interesovanja u partnerskim odnosima. imaćete zajednička interesovanja, zajedno ćete provoditi više vremena. Unapredićete vaš odnos, ostvariti zajedničke ciljeve. Tokom proleća ćete imati snažan podsticaj da u ovaj odnos uvedete i nešto novo. Bićete inicijator mnogih promena, pa ćete za to zainteresovati i partnera. Kraj godine može doneti sukobe, neslaganja, što će zahtevati kompromis.

Ako ste slobodni, početak proleća će doneti snažnu aktivnost, pa i novo poznanstvo u vidu jedne slobodne veze. Uskoro upoznajete i osobu za koju ćete se snažno zainteresovati, koja će se po kvalitetima vrlo izdvajati od drugih ljudi, kao i osećajem za vaše ljubavne potrebe. Sa njom možete da ostvarite vrlo stabilan odnos.

ZDRAVLJE: Zdravstveno, veliku energiju i snagu osećate u prvoj polovini godine. Bićete u dobroj kondiciji i praktikovaćete stalan boravak na svežem vazduhu, u aktivnosti. Od sredine godine vaš imunitet opada, bićete podložni urološkim i kardiovaskularnim problemima. Povećajte unos vitamina C!

VAGA

 

 

 

 

 

POSAO: Početkom godine se usmerite na ostvarenje finansijskih planova, nove investicije. U februaru ćete uspeti da razradite jedan plan, koji će vam omogućiti veliku zaradu. Naravno, pod uslovom da prihvatite veći stepen rizika i finansirate novac u nove investicije, a koje se odnose na iT industriju, investicione fondove.

U aprilu možete da pokrenete nove usluge, privući nove klijente, pa na taj način i da prestignete konkurenciju, da ostvarite zaradu. Uvek umete da prodate svoje zamisli, za vas je tržište nepresušno. Tokom proleća usmerite se na sticanje novih partnerstava i sklapanje novih ugovora. Postaćete vrlo popularni u poslovnim krugovima.

Leto iskoristite za što bolju zaradu, ali i pametno investiranje, jer jesen neće biti opuštajuća. imaćete dosta problema u partnerskim odnosima, suočićete se suprotnim interesima, pa može doći i do prekida saradnje, ali na vašu štetu.

Kraj godine negativno utiče na vaše interese, finansije. Moraćete da ostvarite kompromise, koji vam nisu baš po volji. Svakako nije preporučljivo da ulazite u kredite, nova zaduženja ili neke sumnjive transakcije.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, ova godina donosi želju za zajedničkim trenucima, potrebu za ulepšavanjem doma. Generalno gledajući, trudićete se da poboljšate finansije, kao i da ostvarite kvalitetniji porodični odnos. Jedno drugom ćete biti snažan oslonac.

Naravno, biće i nesuglasica, naročito tokom leta. Postajete vrlo sumnjičavi, vaše poverenje u partnera će polako nestajati. Bićete vrlo nezadovoljni. Nakon toga nastupa period poboljšanja, da bi kraj godine mogao doneti ozbiljne nesuglasice zbog različitih ciljeva, interesa. Prevladava napetost.

Ukoliko ste slobodni, imate snažnu potrebu da podelite sa nekim interesovanja, zajedničke aktivnosti. Poželjan je neko ko vam pruža nežnost, ko ima snažna osećanja, a iznad svega neko ko ume da vas stimuliše u poslovima. U maju možete očekivati upravo osobu koja može opravdati vaša očekivanja. Naredni period ćete provesti u gradnji poverenja, iskrenosti. Ovo je vrlo pogodan period za ostvarenje jake veze. Nemojte je propustiti zbog nećkanja, neodlučnosti.

ZDRAVLJE: U zdravstvenom smislu ne bi ste trebali imati tegoba. Jačajte svoj imunitet, bavite se fizičkom aktivnočću, svakodnevno, kako bi održali zdravlje. Druga polovina godine može doneti variranje pritiska, a otuda i stalne glavobolje. Moguće su upale. Unesite u svoj organizam protein, kao i vitamine, minerale. Slab unos tečnosti, može izazvati ozbiljne tegobe.

ŠKORPIJA

POSAO: Sam početak godine pruža vam nove mogućnosti! Otvara vam ulazak u ozbiljne pregovore oko pokretanja dugoročnih poslova, ulaganja u velike investicije, koje mogu da se stostruko isplate. Važno je da se dobro organizujete, isplanirate postizanje rokova. Ostvarićete napredak i u zajedničkim poslovima, poboljšaćete odnos sa poslovnim partnerima, a novine vam mogu doneti ozbiljno poboljšanje finansija.

Proleće vam može doneti početak ozbiljnih projekata, koji će vam doneti zaradu i napredak. Budite oprezni kome poklanjate poverenje, jer vaša otvorenost može da vam šteti, što će negativno uticati na poslovne partnere i vaš ugled u javnosti. Posledica toga je prekid zajedničkih poslova, ali na vašu štetu. Početkom leta ćete osetiti veliko opterećenje poslovnim obavezama. Preuzeli ste na sebe veliki broj obaveza, koje sada niste u stanju da postignete. Podelite ih sa bliskim saradnicima, a vi podjite na odmor koji vam je preko potreban. Kada se vratite, očekuju vas nove poteškoće vezane za pravne situacije, kao i druge poteškoće. To će vas prilično usporiti u rešavanju problema. Bićete primorani na compromise, odlaganje rokova. Tokom jeseni ćete biti puni energije i bez poteškoća ćete rešavati i teže situacije. Vaša efikasnost će biti na vrhuncu. Krajem godine budite diplomata, pokušajte da se kontrolišete, budite strpljivi. Lako možete ući u konflikt sa nadređenima. Očekujte finansijske poteškoće.

LJUBAV:Očekuju vas povoljnosti na emotivnom polju. imaćete sjajne zajedničke trenutke sa partnerom, unećete kvalitetne promene u sam odnos. Međutim, proleće može doneti ozbiljne promene u vašem odnosu, očekujte nesuglasice. Srećom, to neće potrajati, pa već početkom leta ćete imati potrebu da poradite na uzajamnom odnosu, dag a poboljšate, unapredite. Uspećete da ostvarite sklad i međusobnu podršku. ipak, nema opuštanja, jer krajem godine može doći do zahlađenja i udaljavanja.

Ukoliko ste slobodni, već početkom godine srećete zanimljivu osobu, izdvojiće se iz gomile originalnim nastupom, koja će vam pružiti nešto novo, neponovljivo u ljubavi, doneti vam sreću. Ova veza, slobodnog tipa, vrlo lako može preći u ozbiljan, ali dinamičan odnos.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam može biti narušenu ukoliko ne preduzmete neke korake. Potreban vam je san i odmor. Bićete osetljivi na stres, a imunitet će vam oslabiti. Već krajem proleća možete biti u dobroj formi, poželjno je da se svakodnevno bavite fizičkim aktivnostima, kako biste održali kondiciju. izbegavajte brzu hranu! Zbog velike aktivnosti, vaša hrana mora imati visoku kaloričnu vrednost, uvedite antioksidanse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STRELAC

POSAO: Za Strelce, već sredinom januara se stvara prilika za ulazak u ozbiljne pregovore oko pokretanja velikih i dugoročnih projekata, koji zahtevaju i velika ulaganja. Dobro ćete se organizovati radi postizanja rokova. Nailazi period koji će vam omogućiti ulazak u zajedničke projekte, poboljšaćete odnose sa poslovnim partnerima, uvešćete inovacije od kojih ćete imati veće koristi.

Početkom proleća može doći do pada ugleda u javnosti, što će se negativno odraziti na pojedine  partnerske odnose. Može doći i do prekida poslova, što će na vaše finansije loše delovati. Srećom u maju se otvaraju mogućnosti za proširenje poslovanja, a tada možete dobiti i unapređenje ili prelazak na bolje radno mesto. Međutim, uskoro ćete se osećati preopterećeni radnim obavezama.

Sredinom leta se suočavate sa novim izazovima. Neočekivane poteškoće se pojaviti u vidu pravnih stvari, postizanju rokova, kao i obezbeđivanju stvari. Sve će vas to usporavati, pa ćete biti primorani na odlaganje rokova i postizanje kompromisa. Kraj godine takođe može doneti nesuglasice sa nadređenima, kao i finansijske poteškoće.

LJUBAV: Polje ljubavi vam je početkom godine vrlo dobro postavljeno, uneće pozitivna dešavanja u odnos sa partnerom. Očekuju vas prijatni zajednički trenuci. Proleće donosi ozbiljna dešavanja, kao i korenite promene u vašem odnosu. Morate ozbiljno priće problemima koji nisu novije prirode. Bićete spremni na drugačiji odnos prema voljenoj osobi, potrudićete se da poboljšate komunikaciju i međusobno poverenje. Očekujte sklad i međusobnu podršku. Međutim, kraj godine donosi zahlađenje, pa od vaše zainteresovanosti zavisi dalji tok odnosa.

Slobodnim Strelčevima slede nova poznanstva, prilike za prave ljubavi. Ući će u slobodnu vezu, koja vremenom, neosetno prelazi u ozbiljnu.

Tokom proleća i jeseni nisu dobri aspekti za ulazak u vezu. ipak, stariji Škorpioni upoznaju osobu koja će se izdvojiti iz gomile svojim originalnim pristupom, inicijativom. Uspevate da se zbližite i da odnos pređe u ozbiljnu, ali dinamičnu vezu.

ZDRAVLJE: Početak godine donosi pojačanu osetljivost, pa dolazi do stresa, ali i pada imuniteta. Odmor vam je neophodan.

Tokom leta ćete biti u top formi, svakodnevno ćete se baviti fizičkom aktivnošću. To će vam poboljšati kondiciju.

Kako jesen može opet doneti pad imuniteta, poželjno je da promenite režim ishrane i da uvedete antioksidante, kao i kalorične namirnice. izbegavajte brzu hranu.

JARAC

POSAO:Aspekti u polju posla omogućuju jasnije sagledavanje postojeće situacije, kao i ranije propuste u poslovnim odnosima, a time ćete biti i zapaženiji u poslovnim krugovima. Naravno, vaše sposobnosti dolaze do izražaja, možete očekivati i naklonost nadređenih, napredovanje, veću odgovornost.

Sa poslovnim partnerima ćete imati odličnu saradnju, možete ući u zajedničke projekte, što vam donosi dobru zaradu, uspeh.

Tokom proleća ulazite u važne razgovore, pregovore, koji će vam doneti korist, omogućiti vam da pokrenete nove poslove. Takođe ćete imati priliku da proširite, uredite svoj radni prostor. Tada će biti idealni period da uvedete novotarije u vaše poslove. Tokom jeseni ćete uspeti da prestignete konkurenciju. ipak, budite obazrivi u sklapanju poslova, naročito sa osobama koje ulaze u sumnjive transakcije, finansijske rizike.

Možete imati poteškoća u komunikaciji sa saradnicima. Čuvajte se spletaka, svoje ideje sačuvajte za sebe, kako ne bi došlo do gubitaka.

LJUBAV: Početak zime vam je vrlo naklonjen u ljubavnim odnosima. Prevladava pažnja, ljubav. Probudiće se opet strasti koje su bile potisnute, veza postaje opet dinamična,  što će vam prijati. Uživaćete jedno u drugom, intuitivno ćete ispunjavati želje.

Problem nastaje tokom leta, ponajviše zbog nepoštovanja međusobnih dogovora, ali  i različitih potreba. Krajem godine ćete biti nervozni i napeti, povlačite se u sebe.

Ako ste slobodni, početkom godine upoznajete osobu koja će vas jako dobro razumeti, koja će imati slične potrebe i interesovanja. Veza je vrlo moguća, jer su simpatije obostrane. Jesen je prikazana kroz nesuglasice, sukobe, pa i razočarenje u  partnera, što donosi i prekid odnosa.

Stariji Jarčevi sreću osobu, koja će na početku biti povučena, ali koja će im se vrlo dopasti. Biće istrajni i trudiće se da ostave vrlo povoljan utisak na nju. Vremenom se stvara bliskost, veza će biti ozbiljna i trajna.

ZDRAVLJE: Polje zdravlja je prikazano kao stabilno, bićete puni energije, u pokretu ste. Prijaće vam boravak u prirodi, na svežem vazduhu u društvu pozitivnih osoba. U hladnim, zimskim mesecima, imunitet je naredne godine prilično oslabljen. Neophodan je odmor, kao i izbegavanje stresnih situacija. Moguće su infekcije, problemi sa urinarnim putevima, kao i lošijom cirkulacijom.

Promenite, za početak, režim ishrane, uvedite manje kaloričnu hranu, unosite više vitamina i minerala. Dodajte ishrani magnezijum, orašaste plodove.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VODOLIJA

POSAO: Ova godina donosi ponudu za nove investicije, prikupljanje novca, kao i finansiranje. Uspećete da razradite nove ideje i poboljšaćete priliv novca. Usmerićete se na poboljšanje poslovnih odnosa, imaćete uspeha u rukovođenju. Time uspevate da učvrstite poziciju, stičete veći ugled u poslovnom svetu. Vaš način poslovanje privlači pažnju, možete dobiti i odgovornije zadatke. Bićete uspešni u finansijski potezima i ostvarićete zapažene rezultate. Ostvarićete zacrtane ciljeve, postižete uspeh, ipak, pri finalizaciji radnih zadataka će nailaziti na poteškoće.

Tokom leta se mogu suočavati sa zastojima i blokadama, a nadređeni će vas pritiskati novim zadacima, rokovima i obavezama, koje nećete uspeti da postignete. Naravno, uspećete da izađete iz krize, pa jesen donosi stabilizaciju, jer ćete uspeti da ostvarite prioritetne ciljeve. U oktobru možete kratkotrajno imati stagnaciju u poslovanju, što će prouzrokovati niz nepovoljnosti u realizaciji poslova, dalji razvoj projekata. Veći deo vremena ćete provesti u rešavanju zastoja, teškoća sa saradnicima.

LJUBAV: Emotivno ćete, na samom početku godine, imati mogućnost da unesete niz promena u partnerski odnos. Moći ćete jasnije da sagledate ono što vam je ranije promicalo, što niste primećivali u odnosu sa voljenom osobom. Unećete više pozitivizma u međusobne odnose, držaćete se dogovora.

Tokom leta je poželjan zajednički odmor, odlazak na neku dalju destinaciju. Partner će biti zadovoljan zbog podsticaja, zalaganja koje mu nesebično pružate.

Već tokom jesenjih meseci dolazi do promena, do zahlađenja i udaljavanja. Značajan pomak može doneti iskren razgovor, kao i iskrenost u međusobnim težnjama.

Ako ste slobodni, bićete okruženi većim brojem kandidata, koji su vrlo zainteresovani za ozbiljan odnos sa vama. Vrlo brzo se izdvaja osoba, koja će biti najozbiljnija, koja će vam uliti poverenje, zbog odgovornosti, stabilnog karaktera, ali i jasnih stavova.

Poželjno je da izbegavate ulazak u tajnu vezu.

Druga polovina godine donosi snažnu dinamiku, bićete naklonjeni stalnim dešavanjima, avanturama. Starije Vodolije upoznaju osobu koja će ih razumeti.

ZDRAVLJE: Poželjno je da upražnjavate fizičke vežbe ili bar šetnju u prirod, kako bi ste poboljšali svoj imunitet. Pravilna ishrana i zdrav način života će vam neobično prijati. U drugoj polovini godine možete imati tegobe zbog variranja krvnog pritiska, probavnim smetnjama, kao i hroničnog umora. Posavetujete se sa nutricionistom, promenite režim ishrane.

RIBE

POSAO: Postojeća godina vam je dobra za poboljšanje saradničkih odnosa. Uvidećete propuste, a i pokušaćete da obnovite saradnju sa starim saradnicima, koji su se pokazali kao vrlo pouzdani. Zimski meseci donose povoljnosti oko napredovanja ugovora, kao i novih, unosnih projekata. Možete ostvariti uspeh u oblasti iT industrije, komunikacije.

Na proleće uspevate da pokrenete realizaciju ideja, koje će uneti kvalitetne promene u vaš način poslovanja o koje će vam doneti rezultate. imaćete odličnu intuiciju koje poslove da pokrenete u cilju zauzimanja boljih tržišnih vrednosti, što će vam doneti i bolju zaradu. To će biti pravi pogodak, što će doneti i napredak u karijeri. Ostvarićete važne poslovne planove. To vam omogućuje i bolje finansije.

Tokom leta je poželjno da se bavite postojećim poslovima, kao i njihovom razradom. Nemojte pokretati ništa novo! Bićete, uostalom, zauzeti rešavanjem zaostalih obaveza.

Od septembra ulazite u nepovoljniju fazu, jer možete doci u sukob sa nadređenima, zbog nezadovoljstva loših rezultata vašeg poslovanja. Budite diplomata, ne gubite strpljenje, jer su to trenutna stanja. Ubrzo postižete i veće rezultate od očekivanih!

Kraj godine vam donosi niz izazova, koji će vas iskušavati i testirati vašu snalažljivost, stručnost, što će biti vrlo važno za vašu karijeru u budučnosti.

LJUBAV: Već početkom godine se mogu ostvariti i vaše najsmelije želje u odnosu sa partnerom. Očekujte stabilnost u odnosima. Međusobno ćete se poštovati, dobro razumeti, a svaku nejasnoću ćete sa uspehom rešavati.

Tokom leta nailazite na nesporazum, moraćete pokazati više tolerancije, kompromis. Jedno od vas će morati da popusti. U suprotnom, na jesen se zaoštrava situacija, često ćete zauzimati suprotne stavove o zajedničkim interesima.

Ukoliko ste slobodni, od nekoliko ljudi, jedan će se izdvojiti kao vrlo zanimljiv, ali i stabilan za emotivnu bliskost. Prikazan je kao vrlo pozitivan, pa uspeva da vas oraspoloži svojim humorom. Do leta možete ostvariti stabilan odnos.

Starije Ribe umeju da privuju pažnju okoline, upoznajete osobu koja može da ispuni njihove želje i potrebe.

ZDRAVLJE: Već u početnim mesecima možete imati poteškoća sa cirkulacijom, kao i sa prehladom. Savetuje vam se više aktivnosti, kretanja, boravka u prirodi. Osetljivi ste na stres, moguće su psihosomatske smetnje, kao i problemi sa probavom. Disajni organi takođe mogu biti ugroženi. U vašoj ishrani mora više biti zastupljena bazna ishrana, kako bi ste stvorili neophodnu ravnotežu.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner