Evo zbog kojih razloga svaki znak Zodijaka ostaje u vezi, iako podsvesno zna da joj se nazire kraj. 

Ovnovi se boje gubitka

 

 

 

 

 

 

 

Takođe, Ovnovi uvek vole da budu u pravu, čak i onda kada znaju da možda i nisu i zato im je teško daa priznaju da im je odnos na kraju ili već propao. Od veze teško odustaju zbog svoje tvrdoglavosti, nije im lako da se pomire sa činjenicom da im veza nije više ono što je nekada bila. 

Bik ne voli promene

Promena je nešto najstrašnije što se Bika tiče. Neki horoskopski znakovi s velikim samopouzdanjem kreću u nepoznato, ali Bik nije taj tip. On želi da zna šta ga čeka s druge strane. On voli unapred sve da zna. A, to važi i za njegov lični, profesionalni i ljubavni život. Bikovi tako neće dati otkaz, ako nemaju drugu poslovnu opciju, neće raskinuti s nekim, dok nemaju plan za život nakon raskida. 

Bikovi ostaju u otrovnim vezama jer se boje promena. Radije će ostati u tužnoj vezi, nego je prekinuti i suočiti se s nečim nepoznatim. Iako je njihovom odnosu došao kraj, za njih će sve biti isto dok ne budu spremni da priznaju sebi da je vreme da se to nazove pravim imenom i definiše onako kako zaista jeste

 

 

 

 

 

 

 

 

Blizanci vole povezanost

Blizanci jako cene svoju slobodu pa i u ozbiljnim vezama. Čvrsto se povezuju s onima do koga im je zaista stalo. Srećni su dok god se njihov odnos ne temelji na svakodnevnoj rutini. Kada im veza postane monotona tada požele da izađu iz nje. 

Teško im je prihvate da ljubavni odnos s partnerom nije više toliko zabavan i uzbudljiv kao što je bio i neće moći tek tako da "puste" partnera da ode. 

Rak je odan

Rak je osetljiv. Rakovi imaju emocionalne potrebe koje moraju zadovoljiti. Stoga pažljivo biraju ljubavnog partnera. Svesni su da nije lako pronaći nekoga ko će učiniti da se osećaju cenjeno i voljeno što im otežava da zamisle život bez partnera, bez obzira u šta se njihov odnos na kraju pretvorio. 

Iako se možda u toj vezi osećaju povređeno, oni u njoj ostaju, jer ne žele da taj odnos ima nesrećan kraj. 

Lav zna duboko da voli

Lavovi vole da budu u vezi jer imaju veliko srce i mnogo ljubavi da pruže. Ljubavne partnere mudro biraju. Žele da znaju da je to osoba s kojom će moći da dele život i koja će im pružiti isto toliko ljubavi koliko će im oni dati. 

Nemaju problem sa zauzimanjem za sebe kada se osete povređeno, ali napustiti partnera, to im več pada malo teže. Lav će ostati sa svojim partnerom, iako nije srećan u tom odnosu. 

Devica ne želi da donosi ishitrene odluke

Devica nije tip osobe koja donosi brze i nagle odluke, posebno po pitanju ljubavi. Ali, neretko se može odnositi prema emotivnoj vezi kao da je poslovna, ako se na taj način oseća sigurnije. Ako primete da je došao kraj odnosu, Device mogu započeti poslovni način komunikacije kako bi spasile vezu. 

One ne vole neuspehe i zato im se događa da ostaju u toksičnoj vezi. Kada nešto krene po zlu, Devica je ta koja pokušava da spasava stvari i vrati ih na pravi put. Devica će pokušati da ispravi stvari, čak i ako je možda bolje prekinuti odnos. 

Vaga želi kraj romanse kao u bajci

Jedan od glavnih ciljeva u životu Vaga je pronalazak ljubavi iz bajke. Ako Vage nisu u vezi s nekim ko ih čini kompletnim, voljenim i posebnim, onda život za nije ostvaren. Upoznavanje im je uvek uzbudljivo, ali kada je veza ušla u rutinu, manje je verojatno da će ustati i otići, pa čak i ako stvari postanu loše. Vage mogu trpeti emotivno povređivanje jer se osećaju komforno u blizini partnera i nije u njihovoj prirodi da se svađaju ili suprotstavljaju. 

One ostaju i zbog toga jer se i dalje nadaju da će ipak pronaći sreću na kraju bajke. Vage su svjesne da veze imaju svoje uspone i padove, i ostaje im nada kako je sve samo prolazni trenutak i da će se sve opet popraviti, ako ostanu u vezi. 

Škorpija veruje u posvećenost

Škorpijama je teško da izraze svoja osjećanja. Kada pronađu nekog ko im pruža osećaj sigurnosti i ljubav, žele da se čvrsto drže za tu osobu i tada ne mogu da zamisle život bez nje. Škorpija može biti u vezi, iako je povređena jer smatra da neće naći nekog poput te osobe. Dugo joj treba da se otvori i da neku osobu pusti u život, a razbijanje te veze bi značilo da svoje srce ponovo moraju zaključati. Takođe, ovaj znak Zodijaka može biti vrlo posesivan, a pustiti partnera da ode znači da će ga imati neko drugi, a on nije osoba koja tako lako prepušta stvari. 

Strelac ostaje u otrovnoj vezi jer daljina čini da zaboravi loša vremena

Samo zato što Strelac voli imati slobodu u vezi, to ne znači da nema srce puno ljubavi i naklonosti. Strelac ostaje u vezi i kada je emotivno povređen jer odlazak za njega znači da će stalno razmišljati o svom partneru. Strelac dovodi sebe do toga da njegov um menja istinu o tome kakav je odnos zapravo bio, i ide sve do toga da čak uveri sam sebe da je veza bolja, nego što zaista jeste. 

Jarac se drži nade

Samo zato što su pametni, ne znači da ne prave iste greške kao i svi. Kada Jarac pronađe nekoga ko se divi njegovoj motivaciji i odlučnosti da uspe, kao i njegovom stavu o životu i uspehu, on će takvu osobu čvrsto zgrabiti. Za njega je lepo znati da se ne mora menjati da bio nečiji izbor. Jarac će ostati u lošoj vezi jer se boji da više neće ostvariti sličan odnos. Zato se toj vezi okreće iznova i iznova, nadajući se da će svaki put biti bolje i drugačije. 

Vodolija je pravi prijatelj

Da bi odnos po njemu zaista uspeo, Vodolija gradi prijateljski temelj. I to radi pre nego što se može dogoditi bilo šta romantično. Ali je za njega važno zapamtiti kako mozak ne može biti jedini kome će se obratiti kada mu je potrebna pomoć, jer i srce ima važnu ulogu. Vodolija će ostati u emotivnom odnosu, i kad stvari postanu loše, samo zato što njihovo prijateljstvo nikada nije dovedeno u pitanje. Za Vodoliju je emotivna veza možda i završena, ali prijateljstvo nije. 

Ribe veruju u ljubav

Veza s emotivnim Ribama je nužna. One veruju i osećaju da su sve njihove tajne, ranjivost, strahovi i snovi sigurni s tom osobom. Pa se tako Ribe pitaju zašto bi ikada tražili nekog drugog kada su našli u toj jednoj osobi sve što su ikada tražili i želeli. 

Ribe ostaju u toksičnoj vezi jer njihov znak, predstavlja dve ribe koje plivaju u suprotnim smerovima, što znači da su istovremeno i vrući i hladni. Ribama se jednog trenutka čini kao da je reč o vezi s početka, kada su tek počeli da se zabavljaju, a već sledećeg trenutka će se osećati poveđeno i želeće da izađu iz te veze.

 

izvor:atma

e-max.it: your social media marketing partner