Portal Lavlja kapija otvara se svake godine 8. avgusta i predstavlja izuzetno važan astrološki događaj koji može mnogo toga da promeni

 

Avgust je u astrologiji posebno značajan mesec, jer se 8. avgusta otvara poseban portal nazvan Lavlja kapija koji se dovodi u vezu sa obiljem i velikim promenama koje donose sreću.

S obzirom na to da broj osam simbolizuje beskonačnost, kad se javi u sezoni horoskopskog znaka koji predstavlja kralja životinja on donosi veliku snagu i energiju.

Astrolozi navode da je u danu otvaranja Lavlje kapije trenutak da svi znaci Zodijaka sanjaju velike snove i poveruju da će im Univerzum darivati ono što im je u tom trenutku najneophodnije, a za čim su dugo čeznuli.

Takođe, portal Lavlja kapija daje nam šansu da evoluiramo i postanemo najbolja verzija sebe

Kad je portal Lavlja kapija otvoren, visoka frekvencija energije koja stiže znači da je idealan trenutak da pustite svoje želje i snove da pronađu put do ostvarenja.

 

 

 

 

 

Ujutro, čim se probudite, zapišite šta biste želeli da promenite u svom životu, čega biste želeli da se rešite i, ono najvažnije, šta najviše volite kod sebe. Potom,  izvedite svog unutrašnjeg Lava da se poigra, odnosno dajte sebi šansu da intuitivno osetite šta bi trebalo da uradite da biste ostvarili ono o čemu maštate.

Pustite svoje najskrivenije želje da pronađu put do ostvarenja, potpomognuti energijom vatrenog Lava koji neustrašivo hrli ka svom cilju.

Takođe, iznova razmislite o tome kojim ljudima ste u pethodnom periodu prepuštali svoju moć. Svi mi ponekad prepuštamo svoju moć drugima, svesno ili nesvesno. To može da utiče na našu sreću, svrhu ili misiju. Često je najteža odluka koju donosimo upravo ona da vratimo moć koja nam pripada i da izaberemo novi životni put na kom ćemo biti srećniji, zadovoljniji i ispunjeniji.

Iskoristite 8. avgust da se dobro preispitate, da otpustite ono što vam ne donosi dobrobit i da dopustite da do vas stigne ono što vam pripada, a što vas je do sada nepravedno zaobilazilo. Zapitajte se šta je ono što vam je zaista važno da biste mogli da kreirate život kakvim zaista želite da živite.

(Telegraf.rs)

e-max.it: your social media marketing partner