Oni su lojalni kada to žele

Ako možete da probijete njihov zid ega i povežete se sa njima, oni će ostati uz vas bez obzira na sve. Lavovi su izuzetno ohrabrujući i podržavajući partneri. Obavezno uzvratite ljubav i pažnju koju vam pružaju u vezi, tako nikada neće prestati da budu uz vas.

 

Oni su samouvereni i direktni

Lavovi spadaju u znakove sa najviše samopouzdanja, ali su vrlo direktni. Ako im se osoba sviđa, oni će to pokazati. Iskreni su i ponekad otvoreni do te mere da ih mnogi smatraju brutalnim i okrutnim.

Rođeni su romantičari

Lavovi vole ljubav i to ne kriju. Poznati po svom ponosu i viteštvu, Lavovi će učiniti sve da se dobro provedete. Jedino što traže zauzvrat su vaša zahvalnost i pažnja.

Kraljevi drame

Kao što vole pažnju i laskanje, vole i dramu i neće oklevati da je naprave u svakoj situaciji. Ako izlazite sa Lavom, budite strpljivi i ako znate da su zaljubljeni u vas, pojačajte stepen drame, oni će potajno uživati u tome.

Oni stalno traže pažnju

Lavovi žele da budu u centru pažnje. Osećaju se neprijatno kada neko drugi uživa u pažnji i pokušavaju da uvek budu u fokusu svih dešavanja. Veruju da zaslužuju samo najbolje i uvek opravdavaju svoju sebičnost.  

Ambiciozni i konkurentni

Poznato je da su Lavovi ambiciozni i imaju snažnu želju za moći i autoritetom. U svojim vezama traže ljude koji podržavaju i podstiču njihove snove. Kada negde ciljaju, postaju nemilosrdni i prilično agresivni. Treba im malo prostora da rade na ovom delu, i dobra je ideja da ih ne ometate ako ste u vezi sa njima.

Nesiguran i posesivan

Lavovi imaju tendenciju da budu prilično emocionalno nesigurni. Stalno se plaše da će biti iskorišćeni ili prevareni i zbog toga postaju ljubomorni i posesivni. Zahtevaju stalnu pažnju i žele da budu vaš prioritet. Oni žude za afirmacijom i mrze igre ljubomore - pokušaj da ih učinite ljubomornima je kao da tražite nevolju.

Imaju vatreni temperament

Lavovi imaju vatreni temperament i to nije samo iz razloga što pripadaju vatrenim znacima. Njihov temperament je eksplozivan i ako stvari postanu intenzivne, najbolje rešenje je da se povučete, dajući im vreme i prostor za razmišljanje.

Najbolji u debatama

Intelektualno su na visokom nivou i znaju da se pozicioniraju u razgovoru. Ako se ikada nađete u dijalogu sa njima, budite spremni za dug i argumentovan razgovor od kojeg oni neće lako odustati.

Kompetentni lideri

Lavovi su nezavisni i pravi vizionari, zbog čega mogu da budu sjajni lideri. Oni vole da preuzmu kontrolu i ne vole da im se govori šta treba da rade. Ako izlazite sa Lavom, budite spremni da sledite njihovu viziju i pustite ih da sami donose odluke.

Ako ste u vezi ili želite da započnete vezu sa Lavom, zapamtite da ćete morati da zaboravite na svoj ego i da budete strpljivi sa njihovim hirovima. Ali ne zaboravite, takođe, da će vaš život biti pun avantura, luksuza i iznenađenja.

e-max.it: your social media marketing partner