Blizanci

Majstori komunikacije mogli su da budu samo na vrhu liste. Zamislite Blizanca kao svog petogodišnjeg nećaka koji ne prihvata "ne" kao odgovor. Za svako odbijanje imaju na desetine kontraargumenata. Na kraju će uspeti istrajnošću i svojim izgovorima da pobede u svakom razgovoru i rade ono što žele.

 

Devica

Za razliku od Blizanaca, Devica stavlja logiku na prvo mesto. Ako želite da tražite povišicu na poslu, potražite njihov savet šta da kažete. Pitate se da li bi trebalo da se pomirite sa momkom? Vaša drugarica Devica već ima listu prednosti i nedostataka ovog poteza. Umesto da vam laskaju ili bacaju u ponor, Device će pokušati da vas u sve ubede opipljivim argumentima i primerima. I uspeće u tome!

Vaga

Da postoji jedna osoba koja može da prodaje led na Severnom polu i ostvari veliku zaradu, bila bi u znaku Vage. Vaga zna šta da kaže u svakoj situaciji i da vas ubedi da je njeno mišljenje ispravno. Njihova potreba za ravnotežom i pravdom smiruje i one najmrzovoljnije. Teško im je dugo zamerati bilo šta, jer svojim šarmom i prijateljskom ličnošću mogu da nas ubede u sve.

e-max.it: your social media marketing partner