Rak

Još u mladosti, ove osobe pokazuju veću naklonost ka uživanju u porodičnim trenucima, sa rodbinom i najbliskijim prijateljima, nego u bučnim i "ludim" žurkama. Za njih nije bitan broj prijatelja, već njihov kvalitet. A u ljubavi su im draže veze u kojima čak i nema toliko strasti, ali u kojima, s druge strane, vlada uzajamno poštovanje i poverenje. Kad jednom odaberu partnera, to je za ceo život!

 

Ovan

Oni uvek rade samo ono što im srce kaže. A srce nije otvoreno za sve, već samo za one koje smatraju dostojnim svoje pažnje. Brak za Ovna je jednom zauvek. Oni mogu da osnuju drugu porodicu samo u jednom slučaju: ako je prvi supružnik preminuo. Ali, ako se razvedu, postoji velika šansa da će nakon nekog vremena supružnici dati sve do sebe da isprave greške iz prošlosti i ponovo početi da žive zajedno kao da se nikada nisu ni rastajali.

Bik

Žene rođene u ovom znaku imaju urođeni magnetizam. One privlače muškarce ne samo svojim izgledom, već i sposobnošću da učine da se osećaju udobno u svim uslovima. One su takođe veoma verne i brižne, ali ne i naivne - odanost je njihov izbor. I muškarci Bikovi takođe uspevaju da vole jednu osobu dugi niz godina, nisu nestalni kao mnogi drugi.

Lav

Lavove odlikuje prirodna lepota, inteligencija i sposobnost da voljenoj osobi ugode stavrajući stvore atmosferu ljubavi i sklada. Bez obzira na to šta se dešava u svetu, oni ne brinu o krizama već sistematski rade na tome da obezbede članove svoje porodice i pruže im sve što je neophodno. Čak i u kritičnim situacijama, Lavovi će učiniti sve da spasu porodicu. Na kraju krajeva, oni iskreno vole i cene svoje supružnike.

Vage

Oko Vage je uvek pregršt obožavatelja i obožavalaca. Međutim, predstavnici ovog znaka ne žure da stupe u brak. Oni traže onu jednu osobu sa kojom će zasnovati porodicu i živeti do smrti. Zabljubljuju se možda lako, ali retko vole. To mora da bude osoba koja odgovara svim njihovim kriterijumima. Porodica jedne Vage je primer harmoničnog odnosa o kom svi sanjaju.

e-max.it: your social media marketing partner