Jarčevi, Device i Ribe će nakon Božića imati bezbrižan i veoma prijatan početak godine, jer će imati dovoljno novca da ostvare sve planove koje su odlagali mesecima.

Devica

 

Januar je mesec idealan za sve ljude u horoskopskom znaku Device. Čeka ih najbolji početak godine, jer će sreća biti na njihovoj strani i finansijski će se sve razvijati tako brzo da će dobiti motivaciju da napreduju još više do kraja godine.

Planete će im dati snagu da iskoriste svoj potencijal i zacrtaju ciljeve, koje bi trebalo odmah da sprovedu u delo, jer je sreća na njihovoj strani.

Ribe

Ribama se predviđa da će mesec biti veoma srećan, sa posebnim akcentom na njihov rad i finansijski sektor. Konkretno, do 20. januara biće to vrlo mirno i bezbrižno vreme, ali posebno nekoliko dana nakon Božića, sreća će se dići do neba.

Velika je verovatnoća da će se iznenada pojaviti novac na koji nisu računali i, što je logično, to će im pružiti intenzivnu radost, mir i priliku da praznike i celu godinu provedu kako žele.

Jarac

Jarčevi su takođe među znacima koji će imati veoma srećan i prijatan početak godine, jer će im se otvoriti put za razvoj karijere i punjenje novčanika.

Uticaj planeta će biti jak do poslednjeg dana marta, tako da je trenutno veoma dobar trenutak za ulaganje, kako finansijski tako i emocionalno, u ljude i situacije o kojima već dugo razmišljate.

e-max.it: your social media marketing partner