Kontakt email: [email protected]        Facebook

 Instagram

Sutra u 9:30, Sunce prelazi u znak Vodolije.

Vodolija je jako specifičan znak,koji ide ispred svog vremena,i zbog toga će često biti neshvtljivi drugima.Biće crne ovde porodice,društva,jer su potpuno drugačiji.On ne podnose autoritet,sloboda je njihov imperativ,i sve sto rade ,radiće  u momentu,onako kako se tada osećaju i kako im odgovara. Njihova životna percepcija se menja  iz dana u dan.Ponašanje nekada iz minuta u minut.

Ne vole pravila.Oni sami sebi donose svoja pravila. Ne vole odustajanja.I nikada neće priznati da nisu u pravu.Izuzetno inteligentni,i vešti da se iz svake životne situacije izvuku,ali i da stvari okrenu u svoju korist.

Sve može da izgleda idealno,ali onda im nesto kvrcne,i spremni su u sekundi da menjaju ceo život (a najmanji im je problem da promene partnera,ili državu rodjenja).I njima će to biti nešto što je sasvim ok,normalno,i čak će podsvesno da uživaju u stanju šoka u kojem će ostaviti sebi bliske ljude.Ali ste u nekom odnosu sa Vodolijom,šta da vam kažem ,sem srećno vam bilo.I što pre ih prihvatite takve kakvi jesu,bolje za vaše psihičko stanje.

Tolerantni,siberali,ali samo za ono sto se ne tiče njih.Tradicija nije nešto što ih zanima.Vraćanje u proslost tek ne.Oni uvvek gledaju u budućnost.

Privlače ih jedinstvene stvari,bilo šta što ne može svako da ima.

Emotivo ,često znaju da deluju nedodirljivo,hladno.Ali kada se Vodolija zaljubi,u stanju je da pomeri ceo svet,za susret od čak 10 minuta sa voljenom osobom.Tada ne postoji reč nemoguće za njih.

 

e-max.it: your social media marketing partner