Osobe koje imaju Mesec u Ribama ,spadaju u izuzetno emotivne,osetljive i empatične.Veoma lako i brzo mogu da osete tudje emocije,bilo da su pozitivne ,negativne.I to posebno one koje su skrivene.Drugi nema potrebe da im govore šta osećaju.Oni to veoma dobro osete.Intuicija je prva reč koja opisuje ovaj položaj Meseca. Čitaju energije drugih osoba kao profesionalci. Bili bi dobri kao medijumi.

Ribe su svakako znak misterije,tako da ovi ljudi tu neku mističnost prirodno nose sa sobom. Ali i njihov sam život može biti obojen nekom tajnom ,misterijom.Ili kako je Mesec simbolika majke,nekom  njenom tajnom (koja svakako da će imati uticaja na ovu osobu),posebno ako se Mesec nadje u 8 ili 12 polju.

 Često će više krož život da maštaju,nego što će biti prisutni u realnosti.Jer realnost je suviše kruta za svet koji oni izmaštaju sami za sebe.Što je veoma često i mana,jer će oni veoma često izmaštati da imaju emocije prema nekome,a u stvari će to biti samo potreba da izigravaju neku dobru dušu . Ali takodje,imaju i veliku sposobnost prikrivanja,pa će veoma vešto i da kalkulišu sa svojim emocijama (u smislu treba mi neka korist od tebe,pa te volim najviše na svetu).

Oči im imaju setni izgled.

Njihov životni put će biti vodjen osećanjima (ali često onima koji su sami sebi stvorili kao sliku emocija).

 Na sve načine će izbegavati stvarnost. Vole tišinu,maglu.

Voda ih izuzetno smiruje.

Znaju često da se emotivno izgube u problemima  (i svojih i drugih osoba).Jer njima je taj neki osećaj tuge ,jako blizak.Skoro kao po pravilu uvek se okruže nekim nesrećnim ljudima,kojima su oni kao neko svetlo u životu.

Kreativnost će zauzimati važno mesto u njihovom životu,pa se osobe za ovim položajem veoma često bave nekom vrstom umetnošću.Bili bi odlični slikari,glumci,pisci.

e-max.it: your social media marketing partner