Konačno,Mars napušta znak Raka,gde se osećao umorno,istrošeno,pa čak i frustrirano.Mars je vatrena muška planeta,koja pokazuje naš energiju. I sasvim mu je dobro u znaku Lava . Ovo je vreme teatralnosti,pojačanog ega. Sa izuzetnom potrenom da sebe pokažete u najboljem svetlu,bez mogućnosti da bilo ko vidi neku vašu potencijalnu slabost. Izuzetno ćete biti slabi na to ako vas ljudi uzimaju zdravo za gotovo,.

 Očekuje vas poboljšanje energije.Više samopouzdanja.Odlična motivacija. Strast ,koja vas gura ka napred.Bilo da je u pitanju neka poslovna ili privatna situacija. Bićete blagosloveni nekom ludom hrabrošću. Teatralno ćete pokazivati kako ste vi gazda svog života.I kako u istom vodite glavnu reč. Imaćete potrebu da u svemu budete prvi. Najbolji. Da skrenete pažnju na sebe. Ali ćete dosta biti okrenuti i sebi,svojim potrebama,pod parolom,ko nije za sebe nije ni za druge. 

Ako vas neko želi,to će vam u ovom periodu itekako pokazati,a ako je suprotno,shvatite to kao veoma jasan znak (i ne očekujte ništa). Mars u Lavu voli da dominira,voli da pokazuje sebe u punom sjaju,i sasvim sigurno neće gubiti vreme na nešto što mu ne prija. Izraziće svoje osećanja veoma jasno. Jer on zna šta želi ,i kako to da dobije. I njemu život bez uživanja,strasti,ljubavi nije život.I kada nešto pruža,to radi iz srca,nikako iz neke kalkulacije.

Izuzetno mu je važan osećaj poštovanja i lojalnosti. Tako da će veoma biti zanimljivo i u emotivnim odnosima u ovom periodu. 

Biće više zabave,pozitive.Više udvaranja.Zaljubljenosti. Inicijative. Ali i svadja,pod naletom strasti koja se teško kontroliše.

Mnogi će želeti da budu "popularni". 

 

e-max.it: your social media marketing partner