Kontakt email: [email protected]        Facebook

Žena Lav rođena je da bude u centru pažnje – pa ako još ta pažnja dolazi od muškog dela populacije, tim bolje! Ona će jako dobro osetiti svaki pogled koji privuče, i čak ako joj zbog toga postane pomalo neudobno, brzo će se prilagoditi. Sve je bolje nego da je izguraju i ignorišu negde na rubu događanja, dok se drugi ludo zabavljaju bez nje. Žena Lav poseduje urođenu eleganciju, zaigranost i snažnu energiju. Kad voli, onda voli punim srcem i predaje se u potpunosti partneru. Ali jao njemu ako joj ne uzvrati istim intenzitetom i pažnjom (i još malo energičnije)!


Kako ukrotiti Lavicu: Senzualna je i odlučna – i ako muškarci oko nje ne pripaze, začas će ih pokoriti svojim neodoljivim šarmom. Ali to nije ono što ona zaista želi! Njoj treba pravi muškarac koji će je znati obuzdati na pravi način. Ne dajte se zavarati ako naiđete na Lavicu koja izgleda krhko i slabo, jer se u njoj krije više snage nego što uopšte možete zamisliti! Ispod vatrene površine žene Lava krije se beskrajna emotivnost i toplina. Na ljubav i sitne znakove pažnje znaće Vam uzvratiti odanošću. Kad smo već kod znakova pažnje, da ne zaboravimo: da, ona jako voli lepe poklone, i ne, ti pokloni ne moraju nužno biti skupi – ali se ona neće buniti ako ipak budu! Jer svaki Lav, a posebno žena Lav vole povremeno uživati u luksuzu i imaju prefinjen ukus. Osetljivi su na svoj izgled i na sliku koju ostavljaju u društvu. Žena Lav jednostavno se voli osećati posebnom! A zapravo i jeste posebna, pa ćete zato Lavicu prepoznati u sobi punoj drugih žena. Savet muškarcima: ako ste jako ljubomorni, razmislite da li je baš ona prava za Vas, jer će se oko nje uvek vrteti poneki udvarač.
Žena Lav u kući: Kad jednom pronađe muškarca svog života, žena Lav će ga znati usrećiti. Ona može biti odlučna poslovna žena, i u isto vreme sposobna domaćica. Posebno će zasijati na zabavama koje bude priređivala, jer će s lakoćom podizati atmosferu i dobro raspoloženje. Svoj dom će urediti ukusno i sa stilom, iako njen odabranik mora računati s tim da sve lepe stvari imaju visoku cenu. Zato, dragi muškarci, budite spremni malo dublje posegnuti u novčanik kad Lavica kupuje, jer ćete nju samo tako učiniti istinski zadovoljnom. Žena Lav dobra je majka: decu odgaja s puno ljubavi, ali ipak ne previše popustljivo. U njenoj porodici znaće se red. Deca će joj uvek biti uredna i lepo obučena, i rado će se pohvaliti s njima – baš kao i s partnerom. Naravno da ona ceni unutrašnju lepotu, ali nikad ne zanemaruje ni onu spoljašnju!
I za kraj naravno – seks: Da ne zaboravimo još jednu stvar: žena Lav jako, jako voli seks! I zato, dragi muškarci, popijte pokoji vitamin pre izlaska s njom. Trebaće Vam snage!

e-max.it: your social media marketing partner