Kontakt email: [email protected]        Facebook

Žena Rak prava je enigma za svakog muškarca koji joj pokuša zaviriti u dušu. Na trenutak vesela, na trenutak setna, a onda opet nešto sasvim treće. I tako iz dana u dan, menjaju se njeni osećaji i raspoloženja, često sakriveni iza maske navodne ravnodušnosti. Ima li tu kakve pomoći? Dragi muškarci, ostavite se pustih nada! Račica je ludo osećajna i ludo impulsivna – želite li ostati s njom, prihvatite je baš takvu!
Žena Rak u horoskopu: Zauzvrat ćete dobiti toplu i brižnu ženu koja će Vas paziti, maziti i razmaziti, jer njoj to nije teško.

Žena Rak s podjednakim užitkom pruža i prima nežnost. Prema onima koje voli razvija snažan zaštitnički osećaj. Muškarca kog odabere za svog idealnog partnera čuvaće, brinuti se za njega i biti mu istinska podrška u svim životnim izazovima. Radi njega biće spremna na sve, pa će bez ikakvog premišljanja snažno reagovati ako ga bilo ko povredi ili uvredi, čak i ako to bude značilo da se posvađa s najboljim prijateljicama. Samo se po sebi razume da joj neće pasti na pamet da osobu koju voli ikada povredi, da mu neverom ili na neki drugi način slomi srce. Ako ni zbog čega drugog, onda zbog ove činjenice zaslužuje da se i Vi ponesete jednako fer prema njoj! Iako zna biti itekako snažna kada zatreba, ako je prevarite ili nemilosrdno odbacite slomićete njene osećaje kao krhki komadić kristala. Žena rođena u ovom horoskopskom znaku ponekad zna i preterati u svojoj osećajnosti, pa ju je vrlo lako povrediti neopreznim odabirom reči. Tada će se u trenutku pretvoriti u malu devojčicu oblivenu suzama, a na partneru ili najbližim prijateljicama biće da je uteše kako god znaju.
Žena Rak i njen dom: Žena Rak savršeno će posložiti svoj dom i od njega napraviti sigurnu oazu mira. Ako u njoj probudite pravu crtu, biće odlična kuvarica, vredna domaćica i divna partnerka. Ona zna upravljati i finansijama na način da uvek negde u rezervi sačuva poneki dinar. Kada zagusti, kao čarolijom izvući će deo tog crnog fonda i izvući porodicu iz škripca. Posebna je pak priča njena ljubav prema deci. Žena Rak rođena je da bi bila majka! Ona će uvek pronaći najbolji način da bi se približila svojoj deci, i postala im u pravom smislu reči prijateljica – da bi u isto vreme ostala dovoljno stroga kako bi ih mogla usmeriti na pravi put. Živeti s Račicom nije jednostavno. Njena nezasitna potreba za stalnim dokazivanjem ljubavi izludeće one s nešto manje strpljenja. Ako se ipak uspete nositi sa svim njenim mušicama, nećete zažaliti. Sve što joj budete dali vratiće Vam višestruko!

e-max.it: your social media marketing partner