Kontakt email: [email protected]        Facebook

Vi kao žena Blizanac odlično odgovarate nazivu svog horoskopskog znaka: baš kao par pravih blizanaca, ponekad se čini kao da ste ne jedna, već dve osobe u jednom telu! Takva podvojena ličnost može zbuniti one koji Vas okružuju, i za njih ste nikad do kraja odgonetnuta enigma. Ipak, ako Vam se muškarac uspe približiti i dokazati da Vam je dorastao na mentalnom, duhovnom i psihološkom nivou, otkriće u Vama pravu strastvenu ženu!


Nestašni Blizanci: U mlađim danima žena Blizanac manje je sklona ulasku u stroge i dugotrajne veze. Razlog je taj što imate premalo strpljenja da biste beskonačno trpeli partnerove mane – sve što Vam smeta neuvijeno ćete mu i brzo predbaciti, iako znate da mu takva iskrenost neće uvek biti po volji. Dapače, lako je moguće da ćete ga tako i povrediti. S druge ste strane vrlo romantični i znate biti izrazito nežni. Pa kako godine budu prolazile, smirivaće se i Vaš temperament. Tada će Vam sve važnija biti stabilna veza. Dobro znate verbalizovati svoje misli – a ideja Vam nikada neće nedostajati. Dobar deo te kreativnosti koristićete da biste s vremena na vreme oživljavali romantiku u odnosu s partnerom, ili kasnije u braku. Sa Vama zaista nikada neće biti dosadno. Izrazito Vam je važno da s partnerom možete razgovarati otvoreno i inteligentno, i to su za Vas važni kriterijumi pri odabiru onog pravog.
Kakvog muškarca traži žena Blizanac? Znate biti nežni, ali i snažni kada to zatreba. Volite osetiti snažnog i zaštitnički nastrojenog muškarca pored sebe, ali u isto vreme i zadržati svoju slobodu i nezavisnost. Žena Blizanac sebi nikada neće dozvoliti da zavisi o milosti muškarca s kojim je u vezi! U ljubavi ćete tražiti da zadržite deo intime samo za sebe, a isto ste spremni pružiti i svom partneru. Ne naginjete bolesnoj ljubomori, jednako kao što nećete biti srećni uz suviše posesivnog muškarca. Stvoreni ste da budete dobra majka. Svojoj deci ćete dozvoliti da razvijaju svoju ličnost i nećete insistirati da razmišljaju ili se ponašaju jednako kao Vi. U Vašoj će se kući uvek čuti živa i vesela konverzacija. U druženju s ljudima često ćete se oslanjati na šarm, i upravo zahvaljujući šarmu lakše ćete postizati ono što želite. A Vašim željama, jednako kao i Vašoj mašti i nadama samo je nebo granica!

e-max.it: your social media marketing partner