Kontakt email: [email protected]        Facebook

Žena Ovan je energična, snažna i odlučna. Tražite partnerku ili prijateljicu isključivo za mirne šetnje ili takvu koja će svako veče sedeti pred televizijskim ekranom? Eh, onda potražite nekog rođenog u drugom horoskopskom znaku, jer žena Ovan nije za Vas. Na nju njen horoskop deluje poput prirodnog Red Bulla, i onda kad se drugi već vuku od umora ona i dalje kao da ima krila.
Prvi znak horoskopa: Inače je Ovan prvi znak horoskopa, i mnogi nas pitaju zašto je to baš tako. Pa da se malo našalimo, reći ćemo da je to zato što žena rođena u ovom horoskopskom znaku ima dovoljno energije da pokrene sve druge znakove i od celog horoskopa napravi živi, dinamičan sastav. Ovakav odgovor niste očekivali, zar ne?
Samopouzdani Ovnovi: Neobuzdana dinamičnost Ovnova može lako pokazati i svoje loše strane: brzopletost, nestrpljivost i netrpeljivost prema onima koji Vas svojom sporošću izluđuju – zvuči poznato, zar ne?

Ali tako je nekako ustrojen ovaj naš svet, pa u njemu ima mesta i za spore (čija je uloga da nas prikoče kad srljamo glavom bez obzira) i za one nagle koji svojom energijom pokreću stvari. Jednako tako su neki ljudi krajnje oprezni i stalno odgađaju akciju, jer se boje da ne naprave neki pogrešan korak, a postoje eto i žene rođene u horoskopskom znaku Ovna koje jednostavno znaju da su u pravu. Pa čak i u onim retkim slučajevima kad nisu. Ali ne trudite se i ne pokušavajte odvratiti ženu Ovna od onog što je naumila – njen joj horoskop u svakom trenutku daje dovoljno samopouzdanja da se uhvati u koštac i s najtežim problemima koje uopšte možete zamisliti. I neka se onda drugi teše time da su uspesi žene Ovna samo stvar sreće, ona zna šta zna i koliko vredi. Roditelji koji je od detinjstva budu previše kočili samo će napraviti još goru stvar, jer će od samosvesne žene napraviti osobu rastrganu između njene prave prirode i roditeljskih očekivanja. Ne, njoj ne trebaju beskonačne pridike, nego podrška i pohvala onda kad uspe u svojim namerama. Žena rođena u ovom horoskopskom znaku je pomalo i tašta – niste to još znali?
Vaš ljubavni horoskop: Muškarci koji ulaze u vezu sa ženom ovakvog horoskopa moraće što pre shvatiti da ona nije spremna da bude gažena. Verujemo da su upravo žene Ovnovi izmislile emancipaciju! S druge strane, njoj ne odgovara ni muškarac kog će lako zgaziti i koji će se pokazati kao nedostojan partner. Ne, žena Ovan tražiće ravnopravnog partnera, pravog i čvrstog muškarca koji će je znati ukrotiti. Njihova će veza biti srećna tek ako pronađu pravu ravnotežu, i ako ona zaključi da je pronašla partnera koji će joj moći parirati – u suprotnom, neće mu biti lako, jer će ga zgaziti bez milosti!
Nevera: U slučaju da žena rođena u ovom znaku horoskopa otkrije partnerovu neveru, reagovaće burno i oštro: njen je ponos presnažan da bi olako prešla preko ovakve uvrede. Ali takva je žena Ovan u svemu čega se dotakne – pa će zainteresovanim pripadnicima jačeg spola biti bolje da je upoznaju pre nego što na vlastitoj koži iskuse njenu oštrinu!

e-max.it: your social media marketing partner