Kontakt email: [email protected]        Facebook

Muškarci Ovnovi su prvenstveno vrlo iskreni pa ako se viđate s takvim, možete biti sigurni da su njegove reakcije prilično spontane, otvorene i iskrene. Kaže li nešto o vašem izgledu, to ziasta  i misli. Međutim, ta otvorenost neće uvek biti dobrodošla, pogotovo ako mu se ne svidi nešto što radite. Tada ćete poželeti da ima malo više takta. Ovnovi su vrlo energični, a ako mu doista zapne pogled za vas, potrudiće se da pamtite svaki dan s njim. Izlasci s njim neće uključivati uobičajene večere i bioskop, već neočekivane izlete, odlaske na utakmice ili na ples. On je spontan i nepredvidljiv, pa ako ste devojka za to - sigurno ćete uživati. Ne podnosi ograničenja, pravila i definicije jer živi život po svojim pravilima. 

Neprestan stimulans je ono što mu je potrebno jer mu je u protivnom dosadno. Svidi li vam se, reagujte  odmah. Nemojte čekati da se situacija polako razvija jer će mu to dosaditi, a i muškarac Ovan ne voli igrice. Želite li vezu s njim, svakako pokušajte izbeći ikakvu naznaku da imate aferu. Upletete li se u to, teško ćete se vratiti na put prema pravoj vezi. Ono najvažnije što žena koja je u vezi s Ovnom mora znati jeste da ga ne sme ograničavati u njegovim aktivnostima. Ovnovi takođe vole isticati svoje znanje. On je čovek koji misli da zna najbolje pa ćete se nepotrebno uvući u raspravu s njim pokušate li pobiti njegovo mišljenje o najboljim ćevapima u gradu ili tačnom geografskom položaju Nigerije. Ono što ne podnosi je "spuštanje" pred prijateljima i porodicom pa makar u šali. Narušite li njegov ego, očekujte lupanje vratima i izlive besa. No ovo je muškarac s kojim vam nikad neće biti dosadno pa ni nakon desetaka godina braka. 

 

 

 

 

Žene Ovnovi su robovi strasti, ali i ljubomore

Kod pripadnica ovog znaka koketiranje i ljubavne igrice su samo nužan sastojak odnosa, one bi najradije odmah "prešle na stvar" i prepustile se strastvenom uživanju u dvoje. Kod njih je ljubav čvrsto povezana s fizičkom komponentom odnosa, a poznate su kao nezasitne ljubavnice. Ipak, da biste joj se svideli morate pokazati kako imate saosećanja, razumevanja i zanimanja za druge.Ovnice su veliki individualci, ali to se može prilično ublažiti ako je u pitanju pravi muškarac. U nevolji se može emotivno  slomiti i zaplakati, a ako tada budete uz nju ona će vam zauvek biti zahvalna. Kako je pomalo zaigrana, pripadnicu ovog znaka možete osvojiti odlaskom u cirkus, na humorističnu predstavu ili nešto drugo što će u njoj pobuditi prisećanje detinjstvo.

Kako su poprilično impulsivne, pripadnice ovog znaka teško kontroliše ljubomoru i prema partneru često nastupaju posesivno. S time se oni moraju naučiti nositi, jer je to crta karaktera koju ne menjaju. Ovnica je vrlo ponosna, a ako izdate njenu ljubav od vas će otići bez da se dva puta osvrne. Može voleti samo onog koga poštuje i ceni, a bivšim partnerima koju su je izneverili toliko zamera da ih ne želi niti spominjati.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner