Kontakt email: [email protected]        Facebook

Ovan: snažan, samosvestan, impulsivan!

Ovan je pun energije i lako ga je primetiti kad hoda niz ulicu jer zrači vrlo snažno! Ovantačno zna šta i kada nešto želi, zato ponekad može izgledati previše samouvereno i pomalo agresivno. Ne voli ljude koji ga pokušavaju kontrolisati i lako „eksplodira“ kada mu neko nameće svoje mišljenje.

 

Bik: pouzdan, veran, lenj!

Bik je zemljani znak, koji čvrsto stoji na zemlji i spada u najpouzdanije horoskopske znakove! Oni su izrazito verni i brižni prijatelji. Bikovi imaju snažan karakter, ali su istovremeno vrlo nežni. Bikove ponekad smatraju lenjimajer ne žele preduzeti korake za ostvarivanje cilja dok nisu 100% sigurni u uspeh. To takođe znači da vole uvek i sve da isplaniraju i razmišljaju o svakom detalju.

Blizanci: luckasti, pametni, nepredvidivi!

Blizancisu pametni, ali ponekad ih smatraju pomalo luckastima! S ovim horoskopskim znakom možete razgovarati o raznim temama u kojima do izražaja dolazi njihova intelektualna snaga. Blizanci ne vole monotoniju, stoga stalno uče nove stvari. Okolinu može zbuniti to što su u jednom trenutku smireni, dok u drugom potpuno polude! No, to je ono što ih čini izrazito tajanstvenima i privlačnima.

Rak: nežan, intuitivan, brižan!

Rak je izrazito vezan za porodicui pokazuje krajnju nežnost i brižnost. Najčešće ga kroz život vode intuicija i emocije. Rakovi vole brinuti o svojim prijateljima i članovima porodice. Retko kada se služe logikom, no tako najbolje funkcionišu. Ponekad ih smatraju hladnima, ali rakovi su zapravo vrlo osetljivi i emotivni.

 

 

 

Lav: zavodljiv, otvoren, egocentričan!

Lav je definitivno kralj Zodijaka. On je harizmatičan, neustrašiv i jako iskren. Privlači mnoge ljude, a njegov veliki ego se može činiti pomalo napadnim. Lavovi su zabavni, razigrani i vole pomoći prijateljima u nevolji, uprkos tome što jako vole pažnju, pa se ponekad čini da su sebični!

Devica: znatiželjna, razdražljiva, praktična!

Devicaje izrazito praktična, stoga joj ponekad nedostaje mašte. Ona je prijateljski nastrojena, društvena i čvrsto stoji na zemlji. Ima izuzetne analitičke sposobnosti i ne boji se da ih koristi. Voli postavljati mnogo pitanja, u želji da vas što bolje upozna! Device su znatiželjne, ali mogu biti itekako razdražljive kada stvari ne idu po planu.

Vaga: otvorena, ženstvena, neodlučna!

Ovaj horoskopski znak impresionira svojom ženstvenošću i neverovatnim komunikativnim veštinama. Ljudi jednostavno vole biti oko nje! Zainteresovana je za umetnost, modui svaki vid luksuza. Vage su duhovite i izrazito inteligentne. S obzirom da ih mnoge stvari nadahnjuju, ponekad mogu biti poprilično neodlučne.

Škorpija: tajanstvena, atraktivna, glamurozna!

Škorpijesu tajanstvene, što ih čini neverovatno atraktivnim! Imaju misterioznu energijukoja pobuđuje znatiželju drugih ljudi. Oni su jako sigurni u sebe i ono što rade. Ponekad mogu biti bezrazložno sumnjičavi prema drugima, strahujući od njihovog nepoštovanja.

 

 

 

 

Strelac: energičan, otvoren, hrabar!

Strelacće uvek poslušati šta imate da kažete. On je otvoren i ima veliko srce, što mu omogućava izgradnju neverovatnih odnosa s ljudima. Slobodnog su duha, vole putovanjai poznanstva sa novim ljudima. S obzirom da vole da kažu sve što im padne na pamet, ponekad nenamerno povrede ljude oko sebe.

Jarac: duhovit, tvrdoglav, odlučan!

Jarac je izuzetno duhovit, što ga često izvlači iz neugodnih situacija. Svoj sarkazam koriste kako bi se približili ljudima i što bolje ih upoznali. Pomalo su tvrdoglavi, no to im daje veliku snagu. Jarac će učiniti sve kako bi postigao svoje ciljeve!

 

 

 

Vodolija: kontradiktorna, drugačija, saosećajna!

Vodolije vole da protivreče drugima. U jednom trenutku su izuzetno otvorene i pristupačne, dok su u drugom kao usamljeni vukovi. Njihovu tajanstvenost je ponekad teško razumeti i to je ono što ih izdvaja iz gomile. Vole pomagati drugim ljudima.

Riba: ponizna, osetljiva, altruistična!

Ribe se zbog svoje stidljivosti mogu učiniti pomalo hladnokrvnim. One su introvertne, što znači da ćete morati da se potrudite oko njih, ako želite da ih bolje upoznate. Jednom kada se otvore, shvatićete koliko su brižne i pune ljubavi. Ribe imaju izražen smisao za muziku i umetnost. Osetljiva su i nežna bića koja vole da pomažu drugima. Lako padaju u depresiju jer često razmišljaju o vlastitim i tuđim negativnim iskustvima.

izvor:lepotaizdravlje.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner