Kontakt email: [email protected]        Facebook

Odvojte malo vremena i pažljivo pogledajte vrata koja se nalaze na slici ispod. Za koja osećate da vode ka sreći? Uzmite u obzir oblika, vrata, boju, kao i male detalje. Sada nam recite koja će vam doneti najviše radosti nakon što pređete kućni prag? Pogledajte šta vaš izbor otkriva o vašem karakteru, moralnim načelima i skrivenim osobinama. Odgovor će vas prilično iznenaditi.

ZVEZDA ”A”

Ukoliko ste odabrali,sliku A Vaša voljena osba je uvek iskrena prema vama bila i to od samog početka i govorila je pravu istinu o čemu god da se radilo. Od početka vaše veze to je jedino bio uslov koji ste mu postavili i toga se i pridražvate.Smatrate da je bolje i hiljadu bolnih istina nego samo jedna jedina laž koja bi razorila to vaše malo carstvo koje stvarate.Ma koliko bili ljuti po nekada na vašu voljenu osobu, Vi ipak cenite to što je ona iskrena prema vama i što pričate o svemu.

Iako život nekada zna da bude nepravedan, ipak život nam na kraju vrati onako kako smo zaslužili, a onim dobrim osobama, osobama koje su zaslužile sreću uvek vrati velikom srećom, takve osobe život uvek ”nagradi”, uvek im pokloni neke razloge za sreću…

SLIKA ”A”

 

Ukoliko ste odabrali sliku A, Možda ćete se iznenaditi ali ove godine ono što je sigurno je da ćete dobiti punu podršku prijatelja, porodice i voljenih. Sve što vam je do sada falilo, sada je tu na korak od vas. A uz ovakvu podršku neće biti teško. Ono što se do sada mogli samo da sanjate, sada konačno dolazi na to da je toliko blizu ispunjenja, da prosto možete osetiti ukus pobede u ustima.Dovoljno je samo da ostanete na tom “kursu” i ne menjate pravac ni za dlaku. Sve se polako odvija u tom vama željenom smeru. Možda ste dugo čekali , ali verujte, vredelo je. Imali ste razloga sa se ljutite i na sebe, na druge, na sudbinu, ali ona Vam vraća mnogostruko to čekanje i nadanje. Želeli ste da konačno dobijete svoj “prostor” pod zvezdama, da se konačno i Vaša reč uvaži… I ispuniće vam se, brže nego što mislite.Potrebno je samo da verujete.

me je kombinacija zvukova, a moć zvuka još nije do kraja ispitana. Da li je moguće da i početno slovo našeg imena, za koje se smatra da nosi najupečatljiviji zvuk i dejstvo na nas, određuje, donekle, i našu prirodu...?

Hajde da se poigramo sa psihološkim testovima koji dobro pogađaju na čemu vam je fokus.Sve što treba da uradite jeste da izaberete jedno od ova dva drveta, i to će vam pokazati čeka li vas u budućnosti novac i kada tačno.

SAT  ”A”

Ukoliko ste odabrali sat A, u vašem životu su se smenjivali boli  i tuga sa jednom malom dozom radosti i sreće.Vi ste ma koliko se trudili nekako uvek ste  bili manje omiljena osoba sudnini koja vam nikako nije bila naklonjena.Nije da ste sad vi bili neki maler ali znajte da ma koliko da ste se vi o sebi mislili da ste jedna osoba koja nema sreće i na koju je sreća zaboravila nije istina samo nekako ste se uvek sa njom mimoilazili jer ste nekako manje skloni čekanju.

Ali kada se kockice poklope i kada se vi i ona sretnete na jednom mestu videćete koliko  je sve to bilo pogrešno što ste mislili,kako vas sudbina ipak voli i kako je samo bilo pitanje trenutka i vremena kada će ona pokucati na vaša vrata.

Osetićete sreću koju niste do sada nikada i sve će vam delovati kao nešto čudno, ali jako lepo.

Ukoliko ste otvoreni i pažljivo osmatrate, uočićete znake i upozorenja koja vam šalje intuicija. Zahvaljujući ovim signalima moći ćete da napredujete.

Vreme da zastanete i dobro osmotrite sebe. Vi u drugim ljudima vidite predivne osobine i divite im se. Iako je ovo divna osobina, nemojte zaboraviti da je ono što prepoznajete u drugima prisutno i u vama. Drugi su samo odraz vas, pokazuju vam ono što jeste. Kad prepoznate nešto dobro u drugome, podsetite se da ste to prepoznali jer imate vrlo sličnu osobinu unutar vas. Često mislite da su drugi bolji od vas. Vreme je da otpustite takva razmišljanja o sebi i da prepoznate vlastitu lepotu, talente i kreativnost.

U životu žalimo zbog mnogo stvari, ali najčešće zbog onoga što nismo uradili. Američki književnik i humorista, Mark Tvejn, jednom je rekao kako će nam za 20 godina više biti žao stvari koje nismo učinili, nego onih koje jesmo. Kada dođu u pozne godine, ljudi počnu da razmišljaju o onome što su u životu postigli, ali češće o onome što nisu, a želeli su.