Kontakt email: [email protected]        Facebook

Nakon mnogo godina susrela se dva prijatelja, nekadašnja zatočenika koncentracionog logora.
„Jesi li oprostio nacistima?”, upita prvi.
„Da”, odgovori drugi.
„E pa, ja nisam! I nikada i neću! Mrzim ih iz dna duše i tako bih se rado osvetio samo kad bi mi se pružila prilika za to”, pun besa na to odvrati prvi.

Bogojavljenje, jedno od petnaest najvećih praznika koje proslavljaju vernici. 19. januara završava se period tzv. „nekrštenih dana“, a u noć uoči praznika, po narodnom verovanju, otvaraju se nebesa i na njima se ukazuje Bog u svoj svojoj veličini.

Beli luk je dugo smatran čudesnim lekom koji pomaže u borbi protiv mnogih bolesti. Zato se češnjevi belog luka rado i često koriste u skoro svim narodnim lekovima. Uz sve to, zvanična medicina rado koristi beli luk i ne poriče njegova lekovita svojstva.

Poželjno je da beli luk sami uzgojite u svojoj bašti ili da kupite od proverenog prodavca. Domaći beli luk sadrži: kalijum, magnezijum, natrijum i alicin. Ovaj poslednji štiti telo od virusa i sprežava širenje infekcije.

Koliko često vam se dešava da na ulici vidite automobil sa brojevima koji počinju sa tri jedinice u nizu ili da, kada pogledate na sat, "često" vidite vreme 10:10? Sigurno ste se nekad zapitali da li je to samo slučajnost ili neki znak.

Numerologija veruje da nam univerzum sa razlogom daje ponavljajuće brojeve, koje u određenom nizu, naziva brojevima anđela.

Anđeoska numerologija govori o značenju brojeva koji se ponavljaju u vašem životu: na satu, broju automobila, bilo gde. Da biste dešifrovali predviđanja i poruke sudbine, nećete morati da izvršavate složene proračune. Samo zapamtite brojeve koje najčešće vidite, a zatim potražite njihovo značenje u specijalnom prevodiocu.

Broj 333 simbolizuje da može doći do nekog razvoja događaja. Na primer, na poslu iz nižeg prelazite u viši položaj, rešavate probleme u vezi

1.Kljuc

Ova karta zahteva stav: moramo učiniti, moramo odlučiti, moramo ići. Odlučnost je od presudne važnosti.

Vreme je da doživite trenutke sklada i sreće i sve je na vama.

Ciklus našeg života menja se na svakih 7. godina i donosi nove izazove sudbine - otkrijte u kojem ciklusu života ste sada!

Crtež 1 - Ako ste odabrali kvadrate, onda živite u prošlosti. Vaš glavni izvor energije su lepe uspomene, a to nije baš najsajnije. Morate naučiti da se fokusirate na sadašnjost. Živite ovde i sada, tada ćete osetiti istinsku radost

KARTA 1 

Ubrzo će ljubav ući u vaš život. Ako već imate partnera, budite sigurni da ćete biti okruženi pažnjom. Ući ćete u novi romantični period. Ako ste još uvek sami, to neće biti zadugo. Uskoro ćete naći novu ljubav. Glavna stvar – budite otvoreni za svet i za ono što vas okružuje!

Sveti srpski vladika Nikolaj Velimirović bavio se pitanjem zbog čega nepravednici napreduju u životu, dokle im sve ide tako dobro, iako to nisu zaslužili.

Ovako je govorio svima koji veruju kako je u životu bolje prolaze loši nego dobri!