Kontakt email: [email protected]        Facebook

Izaberite jednu od četiri ponuđene karte. Ona koja vam je privukla pažnju govori o načinu na koji doživljavate ljubav, a pomoći će vam i da se bolje nosite sa vezom u kojoj ste trenutno ili onima koje ćete u budućnosti imati.

Da li mislite da se ljubav događa spontano, slučajno ili da postoje snage koje mogu da nam pomognu da osvojimo ljude koje želimo da imamo pored sebe? Ovaj test otkriva nekoliko dragocenih ljubavnih saveta koji dolaze izravno od Kupidona. Da biste dobili poruku, potrebno je da odaberete jednu od ove tri karte!

Uglavnom se leptirići u stomaku pripisuju "hemiji", ali ljubav u celosti nemoguće je opisati samo kao hemijsku reakciju ili igru hormona.

Slon broj 1 - Strah/Nedostatak svesti

Da li ste imali situaciju u kojoj vam sve ide po planu, ali iznenada se dogodi nešto neočekivano i poremeti vaš put ka ciljevima?

Čarobni štapić 1 - Harmoničnost

Vi iskreno cenite harmoniju i mir. Trudite se da izbegnete sve vrste sukoba, i važno vam je da vam život bude uravnotežen. Red i uravnoteženost vam je do te mere bitna, da vas svaka promena može uznemiriti. Trudite se da ostanete hladnokrvni i u najstresnijoj situaciji.

Leptiri su divne životinje, simbol slobode i radosti. Karakteristike vašeg omiljenog leptira (njegov oblik, boje) mogu da otkriju brojne tajne vašeg života i ličnosti. Zato smo vam pripremili ovaj neobičan psihološki test. Izaberite leptira koji vam se dopao na prvi pogled i saznajte ponešto o sebi što sigurno niste znali, a što će vam pomoći da postanete bolja i srećnija osoba nego što već jest

MAGIČNA TEGLA 1.

U vama se krije jako mnogo divnih i kvalitetnih osobina zbog kojih možemo reći da ste jedno nežno i osećajno biće sa ogromnim srcem prepunim ljubavi i razumevanja za apsolutno sve ljude oko vas.

Pustite intuiciju neka vas vodi. Izaberite sliku koja vas najviše privlači i saznajte šta vas uskoro očekuje na ljubavnom planu!

Koliko puta u životu ste pogledali u svoj dlan i poželeli da pročitate iz njega svoju budućnost…

Hoćete li imati dug i srećan život, hoćete li se udati, hoćete li biti zdravi, hoće li vas pratiti sreća u životu i hoćete li biti bogati, samo su neka od pitanja na koja bi vaš levi, ali i desni dlan trebalo da odgovori.

Andjeo 1

Ovo je anđeo STARE LJUBAVI. Uskoro ti dolazi nova šansa da ponovo budeš sa starom ljubavlju. Možda još uvek između vas dvoje postoji varnica ljubavi koja se nije ugasila. Ali ti nećeš imati mira sve dok ne saznaš šta bi bilo kad bi bilo. Zbog toga ćeš verovatno i iskoristiti tu šansu da u svoj život ponovo pustiš staru nevolju. A ko zna, možda si i ti kriva bila a on ulazi u 'zmijsku jazbinu'. Uglavnom, ovo će ti biti jedna nova lekcija iz koje ćeš izvući nešto novo. Pa srecno...