Kontakt email: [email protected]        Facebook

Oproštaj je ključni deo mnogih religijai civilnih kodova (npr. restorativna pravda), jer pomaže društvimma da leče i funkcionišu. Brojne studije su otkrile da su pozitivni efekti oproštaja za one koji praštaju veći nego za one kojima je oprošteno

Otkrijte nešto novo o sebi – i poruku sa vašu budućnost! Šta univerzum želi da vam poruči?

Dovoljno je da izaberete jedan simbol 

20. marta nas očekuje prolećna ravnodnevnica, vreme u godini stvoreno za preporod buđenje

Ovaj zabavan test će na najbolji način da analizira vaš ljubavni život i ono što vam je potrebno u vezi.

rihvatite sebe u svakom aspektu, baš onakve kakvi jeste. Ne pokušavajte da se promenite samo da biste zadovoljili druge.

Sigurno ste čuli za srećni bambus, biljku koja je poslednjih godina postala veoma popularna i čest je poklon u vidu buketa, samostalno ili u posebnim aranžmanima. Njen naziv nije slučajan, jer se veruje da ona zaista donosi sreću na različitim poljima.

Leptiri su divne životinje, simbol slobode i radosti. Karakteristike vašeg omiljenog leptira (njegov oblik, boje) mogu da otkriju brojne tajne vašeg života i ličnosti. Zato smo vam pripremili ovaj neobičan psihološki test. Izaberite leptira koji vam se dopao na prvi pogled i saznajte ponešto o sebi što sigurno niste znali, a što će vam pomoći da postanete bolja i srećnija osoba nego što već jeste.

Srce ne samo da je najvažniji organ u ljudskom telu, već je i povezano sa nečim što prevazilazi naše fizičko telo. Neko to može nazvati duhom, intuicijom, Bogom, višim ja, vibracijom ili nekim drugim imenom. Istina je da vaše srce, zna uvek šta je najbolje za vas, ali vas i upozorava kada nešto nije onako kako treba da bude. Vaše srce uvek čini sve, kako bi vas izvelo na pravi put.

Kako bi otkrili da ste pronašli pravo životno zanimanje ili ono najidelanije za vas u budućnosti, potrebno je pažljivo da pogledate predložene oblike. Potom složite ostale oblike od onoga koji vam je najprivlačniji do najmanje privlačnog.

Po nečijem držanju i pokretima možete otkriti jako puno.

Na primer, ako je nekome čelo naborano, to znači da je pod stresom. Stres također podiže nivo hormona kortizola u telu, a njegova velika količina uzrokuje nakupljanje masnog tkiva i debljanje, a masnoća se u tom slučaju nakuplja oko struka.