Kontakt email: [email protected]        Facebook

Čuvarkuća  je višegodišnja biljka koja može da naraste i do 30 centimetara. Što se tiče njenog opstanka u prirodi, veoma dobro podnosi i niske i visoke temperature.

Magični simboli mogu jako tačno da otkriju kako našu bližu, tako i dalju budućnost. A neki magični simboli mogu da nam otkriju da li nas očekuju pozitivne, ili negativne promene...

Kada neko ne može da vas izbaci iz misli javljaju se sledeća osećanja...

Univerzum nam svakog dana šalje skrivene signale i poruke, ali mi ih često ne primećujemo.U svakom znaku, susretu, reči i pogledu skriveno je nešto dublje. Otvorite srce, izoštrite svoju intuiciju i obratite pažnju na smernice velikog svemira.

Svako od nas zamišlja svoj savršen tok života. Očekivanja, planiranje, maštanje, kreiranje životne strategije - sve to predstavlja normalan proces za ostvarenje ličnih ambicija. Ali, uz očekivanja javljaju se i strahovi - šta ako se ne dogodi sve kako ste zamislili. 

Morate osvestiti da nikada nećete moći da predvidite svaki korak u svom životu. Vaš um ne može uvek znati šta je dobro za vas, ali čak iako se ne dogodi onako kako ste želeli, možda je tako suđeno, možda je to dobr alekcija ili šansa da se otvore još bolje mogućnosti.

Šta znači kada pronađete ili vidite pero - da li anđeo čuvar komunicira sa nama...

Magični simboli mogu jako tačno da otkriju kako našu bližu, tako i dalju budućnost. A neki magični simboli mogu da nam otkriju da li nas očekuju pozitivne, ili negativne promene...

SLIKA 1.

Osoba ste koja se uopšte ne obzire na komentare drugih ljudi.

Nije vam važno šta će neke druge osobe reći o vama, jer vam je bitno samo da sebi stvorite sreću.

Mišljenja ste da će komentara biti uvek .

Vaš način razmišljanja je  veoma jedinstven kao i vi sami što ste jedinstveni.

Neki od najduhovitijih ljudi koje znamo su rođeni baš u julu. Ova letnja deca su uvek prijateljski nastrojena i druželjubiva, a njihov pristup prema životu je uvek pozitivan.

Oni su uvek ponosni na svoju prošlost, na prijatelje koje imaju i svoja iskustva koja su stekli u životu.

Mit o orlu koji kruži Internetom star je skoro isto onoliko koliko i postoji ova moćna ptica. Prenosio se uvek s kolena na koleno kako bi simbolično objasnilo sazrevanje čoveka. U to vreme čovek je živeo u mnogo većem saglasju sa prirodom a odrastanje, život i smrt mogao je tada da objasni samo mitovima i legendama.