Kontakt email: [email protected]        Facebook

Sveti srpski vladika Nikolaj Velimirović bavio se pitanjem zbog čega nepravednici napreduju u životu, dokle im sve ide tako dobro, iako to nisu zaslužili.

Ovako je govorio svima koji veruju kako je u životu bolje prolaze loši nego dobri!

Kada molitva pročisti sve ono negativno što se nakupilo kod vas, nestaće i razlozi zbog čega mislite da vas je neko urekao ili prokleo

Kakvi ste u ljubavi? Da li joj se potpuno predajete ili ipak više cenite slobodu? Krijete li osećanja ili znate tajnu zbog koje vaša veza uvek cveta? To su odgovori koji se kriju iza lista koji vam se najviše dopada.

Slika broj 1

Vaš izbor ukazuje na to da ste vrlo ranjiva i osetljiva osoba, volite romantiku i pokušavate da postignete unutrašnju harmoniju.

Skloni ste sanjarenju i često se upuštate u akcije koje su povezane s vašim emocijama.

Bebe rođene u avgustu su ili Lavovi ili Device po horoskopskom znaku. Lako ih je zavoleti, imaju vrlo čvrste karakterne osobine. Sigurno ih ili znate ili ste jedan od njih. Zato vam donosimo deset zanimljivih činjenica o osobama koje su rođene u avgustu.

Egipatski tarot je jedan od najstarijih koji postoje. Zapravo, on je utabao put okultizmu i umetnosti proricanja sudbine. Egipatski tarot je mnogo realističniji od ostalih i lakši za razumevanje. U antičkom Egiptu, bilo je normalno da se konsultujete sa kartama kako biste predvideli budućnost, a kako su bili veoma sujeverna civilizacija, slepo su verovali u ono to karte kažu. Želite li da znate šta karte kažu o vašoj budućnosti? Dovoljno je da izaberete jednu i saznaćete.

DELFIN A

Ovaj delfin će vam doneti veliku sreću i pomoći će vam da ostvarite sve ono do čega vam je stalo, svi vaši ciljevi koje imate će postati lako dostižni 

Prva karta

Ova karta simbolizuje jedinstvo, a u velikoj arkani u tradicionalnim tarot kartama to je Visoki sveštenik. U tarotu ovo je karta Jedinstva i ujedinjuje sva duhovna uverenja.

Ako ste odabrali ovu kartu, to znači da ćete u idućih nekoliko dana tražiti duhovne odgovore, ali se držite podalje od tradicionalnih verskih konvencija.

Trebate

1. Vi ste intuitivniji nego što možete shvatiti

Vaša intuicija je na visokom nivou i imperativ je da obratite pažnju, slušate, verujete i delujte u skladu sa tim uvidima.

1. UVEK NA ŽIVOT GLEDAJU POZITIVNO

Istraživanja su pokazala da ljudi rođeni u julu češće imaju lepši pogled na život. Prolećni i letnji meseci su topli pa je takav i temperament beba rođenih u proleće i leto.