Kontakt email: [email protected]        Facebook

Pred vama se nalazi šest različitih tipova listova, potrebno je da ih dobro pogledate i odaberete onaj koji vam "najbolje leži".

Pročitajte što odabir baš tog lista govori o vama, odnosno o tome kakvi ste zapravo. 

1. Iskreni i empatični

Iskrenost smatrate najvažnijom stvari, koju svaka osoba treba posedovati i iz tog razloga uvek ostajete dosledni sebi, autentični, prirodni i spontani. Empatični ste prema drugim ljudima i vodite se onom poslovicom: ne čini drugima što ne želiš tebi da rade. Dosta idealizujete ljude i upravo tu leži vaš veliki izazov. Važno je verovati, ali isto tako je važno naučiti kome i gde ostavljate svoje poverenje. Svet je pun ljudi koji vas vole i cene, naučite ih prepoznati i sazrevati zajedno s njima.

2. Mirni i oprezni

Vas opisuju kao mirnu, ljubopitivu i miroljubivu osobu. Želite da mir i harmonija uvek budu u vašem svetu i vašem životu i iz ovog razloga izbegavate bilo kakva suočavanja (nekada takvo ponašanje vodi i u apatiju) i često ste posrednik kada dođe do konflikata u vašem okruženju. Mnogo vremena provodite razmišljajući i planirajući svoju budućnost i zbog toga je vaš glavni izazov naučiti verovati. Vi ste vrtlar svog života i uvek privlačite one koje obasjavate ljubavlju. Vaša budućnost zavisi od onoga što radite trenutno, živite intenzivno, s ljubavlju i dobrotom i dozvolite životu da vas obasipa darovima koje vam je namenio.

 

 

 

 

3. Darežljivi i odani

Vi ste jedna plemenita osoba, uvek spremna pomoći drugima bez da tražite nešto za uzvrat. Iz tog razloga želimo  da vas podsetitmo da sve što dajete od srca, uvek će vam se vratiti na različite načine. Za vas je ovaj savet: ostanite istrajni u vašoj dobroti i videćete kako će vaš život sve više napredovati i bićete srećnija osoba iz dana u dan.

4. Strogi i metodični

Vi ste inteligentna, racionalna i vrlo vredna osoba. Ne volite improvizacije i iz tog razloga uvek se obavezujete da  date svoj maksimum i trudite se poštovati pravila na najbolji mogući način. Vaš primarni izazov je razumeti da je moguće da imate prevelika očekivanja kada je reč o vašem poslu i da živite u konstantnoj potrazi za savršenstvom, koja će te na kraju iscrpiti. Prirodan ste talent, trudite se raditi stvari dobro i svaki put bolje, ali ne dozvolite da te vas opsesija za savršenstvom prati i sprečava da uživate u divnim plodovima vašeg rada.

5. Brzi i odlučni

Vi vrlo dobro znate šta želite postići u životu i šta vam je sve potrebno kako bi to uspeli. Kada nešto naumite, radite na tome bez odmora, s ljubavlju, voljom i predanošću, dok ne ostvarite cilj, prelazeći sve prepreke. Vaša ekstremna orijentiranost ka uspehu bi vas mogla učiniti pomalo bezosećajnom i udaljenom od drugih ljudi, i upravo tu leži vaš veliki izazov. Setite se da smo svi učenici i učitelji. Nijedan susret nije slučajan, imaš nešto naučiti od svake osobe koja dođe u tvoj život i imate nešto naučiti svaku osobu koja dođe u vaš život. Kada ga razumete, vaš život će biti intenzivniji, a opet jednostavniji i srećniji.

(Faktor.ba)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner