Stanje ljudskog uma neprestano se menja, čak i kada su pitanje osobe sa jakim karakterima i izražemnom indivdualnošću. Često i ne znamo šta se krije u našoj podsvesti i na šta je fokusirana, jer smo isvuše zauzeti posmatranjem spoljašnjih okolnosti.

 

Ako želite da dokučite šta vam je zapravo u mislima, najbolje je da izdvojite malo vremena za sebe i dobro se preispitate, a neke od misli i zapišete na papir. Međutim, postoje i lakši načini poput interesantnih i kratkih psiholoških testova  koji mogu bar okvirno da otklriju kako stvari trenutno stoje.

Takav je ovaj - zato izaberite jednu od priloženih slika, onu koja vas najviše privlači, i saznajte šta to govori o vašem umu.

Slika 1

Opušteni ste, duhoviti i vedri. Za vas je život prilika da budete slobodni i spontani, i da u svakom trenutku pronađete nešto lepo. Vas definitivno opisuje moto "jednom se živi". Stalno ste u potrazi za novim iskustvima, a promene i rizik su vaše drugo ime. Ništa ne može da vas ograniči , i kao što volite da iznenađujete druge, tako volite da i vas iznenade.

Slika 2

Nezavisni ste i guši vas sve što je standardno i konvecionalno. Uvek ste verni svojim idejama i zamislite, i prkoste pravilima društva. Najverovatnije ste veoma talentovani za neki vid umetnosti, pa ako vam to nije posao, zasigurno jeste hobi. Volite slobodu i veoma ste nepredvidivi, a često se borite se vetrenjačama.

Slika 3

Priličnos te osetljiva osoba. Volite da meditirate ili provodite vreme u molitvi. Često razmišljate o svetu oko sebe i pojavama u društvu. Volite da budete sami i prezirete besmislene razgovore. Ipak vaša prijateljstav su veoma čvrsta i uvek su ona prava. Dosada je za vas nepoznat pojam, jer uživate u trenucima dokolice.

Slika 4

Prefinjeni ste i imate meru u svemu, skloni ste ravnoteži i skladu u svemu. Volite jednostavne stvari i prirodu, a drugim ljudima prija vaša umirujuća energija. Sa obe ste noge na zemlji i svako može da se osloni na vas. Ipak, niste preterano zaštitinički nastrojeni. Drugi vas posmatraju kao toplu i ljubaznu osobu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slika 5

Vi ste prakgmatik i vrlo ste sposobni. Ništa ne prepuštate slučaju i volite da držite konce u svojim rukama. Rešavate probleme jedan po jedan i to uvek na najjednostavniji način. Vrlo ste realni i znate kako se donose odluke. Odgovorni ste i odlikuje vas mentalna snaga. Ono što drugima može da smeta kod vas jeste prevelika ambicija i perfekcionizam.

Slika 6

Uživate u miru i dubokim mislima, a ježite se agresije. Jednostavni ste i oprezni, pa zato imate punoo poznanstava, ali malo bliskih prijatelja. Volite da čuvate svoju privatnost. Najverovatnije imate i omiljeno mesto koje krijete od drugih. U miru ste sa sobom, i svima oko vas.

Slika 7

Vi ste dinamična, aktivna i osoba koja je veoma otvorena. Ne bojite se rizikovanja i posvećenosti, bilo da je u pitanju posao ili neka druga društvena situacija. Užasavate se rutine, pa se trudite da je izbegnete po svaku cenu. Odluke koje donosite nisu uvek dočekane aplauzom, ali vas pravi prijatelji nikada neće napustiti.

Slika 8

Vi ste romantična osoba i sanjar sa veoma osetljivim karakterom. Nikada ne gledate stvari racionalno, uvek se oslanjate na emocije i osećaje. Volite da maštate i sanjarite i osećate se lepo tada. Izbegavate da se okružite ljudima koji ne veruju u romantiku i bajke i kojima je logika jača strana. Odbacujete sve što može da ograniči raspon vaših emocija.

(Zen-magazine.com)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner