Kontakt email: [email protected]        Facebook

Najnovije studije pokazale su da zvuk koji mačke ispuštaju kad predu može pozitivno da utiče na ljudsko zdravlje. 

 Ovo su prednosti: Smanjenje stresa Mačke kad predu, njihov zvuk kreće se na frekvenciji od oko 25 Hz. Budući da je obično reč o niskoj frekvenciji mačijeg predenja, tada dolazi do opuštanja tela i uma, piše portal magazin.ba 

 
 
 
 
 


Kada se te frekvencije prenesu sa mačijeg tela na telo njenog vlasnika, doći će i do snižavanja hormona stresa u telu čoveka. Dolazi do snižavanja krvnog pritiska Osim što zvuk predenja umanjuje stres, on uspešno i snižava krvni pritisak i pruža pomoć pri disanju. 

Ljudi koji imaju problem sa povremenim gubitkom daha rekli su kako im je mačka pomogla da taj problem nestane, a sve zahvaljujući njenom predenju na njihovom stomaku. Leči kosti Najnovija istraživanja pokazala su kako zvuk mačijeg predenja pomaže u zarastanju preloma. 

Naime, vibriranje na frekvenciji od 25 do 50 Hz, ubrzava zarastanje kostiju. Smanjenje srčanih oboljenjaStudija koja je provedena na Univerzitetu u Minesoti pokazala je kako vlasnici mačaka imaju do 40% manju šansu da obole od neke bolesti srca. 

Sve zbog toga što mačka na stomaku umanjuje nivo stresa i krvnog pritiska. Borba protiv upala Ako imate mačku kući, verujemo kako će vam biti drago da saznate i kako mačka na stomaku pomaže u borbi protiv upala, ali i otoka u zglobovima i tetivama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner