Kontakt email: [email protected]        Facebook

Naši nesjesni odabiri i prvobitna uočavanja otkrivaju dosta o načinu na koji funkcioniše naš mozak ali i o unutarašnjim željama kojima stremimo i o kojima najviše razmišljamo.

 

Dobro pogledajte ovu sliku. Možda ćete odmah početi uočavati više toga, no ono što ste prvo videli otkriće što je vama najvažnije u životu i čemu stremite.

Što ste videli prvo?

 

Pećinu

Želite strastvenu ljubav. Sanjate da ćete upoznati nekoga ko će vam uneti radost u život i odagnati neprestanu brigu. Smatrate da bi vas takav neko ispunio u potpunosti te da tada vaš život više ne bi bio siv. Imate li mogućnosti upoznavati nove ljude, ne oklevajte!


More

Želite slobodu. Sve što vi želite je da živite samostalno po sopstvenim pravilima i bez uplitanja drugih. No vi to i možete. Radite što želite i iskusite život na način na koji vi to hoćete. Sve ostalo će sesti na svoje mesto.

Lice

Težite balansu i sreći. Sve što vama treba je uravnotežen, miran život bez velikih oscilacija. To vas najviše usrećuje i vi niste tip koji teži ekstremima. Sve što vam treba je dobra hrana, dobri prijatelji i dosta smeha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner