Kontakt email: [email protected]        Facebook

Ono što prvo ugledate na slici Salvadora Dalija otkriva najdublje strane vaše ličnosti. U odgovorima pronađite svoj i upoznajte svoj katakter bolje nego što ste mislili.

 

1. Lice žene

Ako ste prvo ugledali ženski lik, to znači da ste vi osoba koja lako stiče poverenje. Možda se ne osećate uvek najbolje, najpametnije i najzabavnije u društvu, ali to niko neće saznati od vas ako samo minut provede sa vama. Ostavljate druge da uvek žele ono nešto posebno što samo vi možete da im date. Ali vi ste posle svega ljudsko biće. Možete izgedati savršeno, kul, ali i vi imate svoje trenutke, kada vas hvata panika. Na sreću, vaše umirujuće i hladno ponašanje će vas održati u važnim trenucima kao što su intervjui za posao, sukobi sa prijateljima ili porodicom, raskid sa partnerom..

2. Ženu na plaži 

Ako ste zapazili ženu na plaži, to znači da ste osoba koja more svoga vremena troši na stišavanje svojih želja. Nije da ne volite ljude, već svakodnevna komunikacija sa njima uzima vam mnogo energije. Ako morate da posećujete društvene događaje, treba vam mnogo da se vratite u normalu i da se osamite, odakle i crpite svoju energiju. Vaša najveća snaga je način kako uprvaljate svojim potrebama.

3. Dečak na plaži

Vas kroz život vodi radoznalost. Nikada niste razumeli ljude koji subotu uveče presede kod kuće gledajući TV. Za vas život postoji da bi se živeo, a posao je sampo način da se takav način života finansira. Vaša posebna sposobnost jeste da se rešite prošlosti kada poželite. Ona ne određuje život i ne sme da vas usporava.

 

 

 

 

 

4. Voda

Vi ste osoba koja u životu sve vidi melanholično. Neki možda misle da imate dušu pesnika, ali ne znači da se bavite umetnošću. Za vas je svaki momenat dragocen, treba ga ceniti i voleti. Vi ste tip osobe koja je često depresivna na svoj rođendan, jer to za vas znači da ste godinu bliži smrti. Vrlo ste pažljivi prema osobama koje volite.

(yourtango.com)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner