Kontakt email: [email protected]        Facebook

Bilo da ste ljubitelj jeseni i svega što ona nosi sa sobom ili vam kišni dani izazivaju nervozu, ova jesen bi trebalo bi da vam donese brojne dobrobiti na svim poljima, ali samo ako pripadate sledećim znakovima

 

Blizanci: veridba, brak, deca?

Ove jeseni Blizancima će se sve vrteti oko ljubavi, emocija , davanja i primanja... Drugim rečima,stiže im najpovoljnije ljubavno razdoblje. Umesto da većinu vremena provode u poslovnim obavezama i predvidljivoj svakodnevici, oni će težiti tome da svoje vreme ulažu u romantična ostvarenja. Slobodnim pripadnicima ovoga znaka smeška se velika ljubav, dok će se odnosi onih zauzetih dići na viši nivo. To znači da mogu očekivati početak novog zajedničkog života, a možda dođe do veridbe ili braka. Ovu jesen Blizanci će pamtiti i po finansijskim dobicima.

Lav: uspesi na svim područjima

Osim što će ih pratiti neverovatna sreća, Lavovi će ove jeseni imati mnogo energije i osećaće se bolje nego ikada pre. To znači da je pravo vreme da sve nedoumice, strahove i strepnje ostave po strani i krenu u nove pobede. Bilo da je reč o ljubavnom ili poslovnom polju, osobe rođene u ovom horoskopskom znaku očekivaće velike uspehe i pomake. Zato, dragi naši Lavovi, iskoristite ovu jesen najbolje što možete jer su zvezde u narednim mesecima apsolutno na vašoj strani!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jarac: puno izlazaka i druženja

Kad je u pitanju karijera Jarac će biti nezaustavljiv tokom cele 2018. godine, a njegove poslovne sposobnosti najviše će doći do izražaja početkom oktobra. Planetarne energije u potpunosti su koncentrisane na postizanje ciljeva ovoga znaka pa je očekivan veliki procvat na poslovnom planu. Osim poslovnih uspeha, Jarčeve očekuje i zabavan period. Ove jeseni imaće bogati društveni život uz puno dobrih izlazaka i zanimljivih druženja. Ako pripadate ovom znaku, jesen će biti sve, samo ne dosadna!

 

izvor:stil.kurir.rs (miss7)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner