Kontakt email: [email protected]        Facebook

Verovali ili ne u sudbinsku predodređenost, pogledajte četiri karte koje su pred vama i bez razmišljanja izaberite onu koja vam je najprivlačnija. To će otkriti vaše najdublje ljubavne muke, ali i kako da ih ublažite.

 Sedam čaša

Budite spremni da se branite. Morate biti u pripravnosti jer vam se sprema nevolja. Ako to ima veze s vašom prošlošću, budite promućurni, staloženi, iako ste možda iscrpljeni i smeteni, i rešite to jednom zasvagda.

Ova karta govori o istrajnosti, pa zato morate da gurate iako ste bez volje i snage. Ako ste sami, ova karta može značiti da ste oprezni jer ste prethodno bili povređeni. Sagledajte šta je to sve bilo loše ranije i šta bi moglo da se promeni nabolje. Vreme je da se saberete emocionalno. Ukoliko ste u vezi, ova karta je znak da pripazite jer postoji šansa da budete povređeni. S druge strane, moguće je i da je vaš partner vrlo zaštitnički nastrojen i da vas to guši. Recite mu da vam treba malo više prostora.

Dva pentagrama

Ovo je znak da žarko žudite za nečim, ali da je od silnih želja moguće ostvariti jednu, najviše dve. Ako ste možda skrušeni jer je isuviše mogućnosti pred vama, vreme je da odredite prioritete. Ukoliko ste u vezi, računajte na probleme. Važno je da odnos sagledate objektivno i razmislite da li ste potpuno iskreni s partnerom u vezi sa svojim namerama.

Ako tragate za ljubavlju, izgleda da vaši prohtevi nisu onakvi kakvim se čine. Nemojte uletati u vezu s nekim ako niste sigurni u to. Ova karta može biti znak i da vaš partner nije iskren i vrlo je moguće da je već zauzet.

Kula

Uvek gledate da sve rešite, ali i da napredujete zacrtanom stazom bez ugrožavanja drugih. Ovo je vrlo moćna karta i obično je dobar znak. Ako imate nekog, najverovatnije ste u slozi i ljubavi i sve ide u dobrom pravcu. Samci neka očekuju ljubav u svakom trenutku, treba samo da pružite šansu i budete među ljudima. Sada je pravi trenutak da pokažete koliko ste samouvereni i upoznaćete onog pravog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kec mač

Sledi vam stabilan napredak. Možda rezultati neće doći preko noći, ali ako već imate lepe planove, računajte da će se i ostvariti. Upoznavaćete se iznova sa svojim partnerom i otkrivati štošta novo o njemu. Budite otvoreni i iskreni oko svojih očekivanja i ne bojte se da kažete sve ono što vas brine o budućnosti. Sada je pravi trenutak da proverite jeste li jedno za drugo, imate li iste težnje ili žudite za potpuno drugim stvarima.

(mysticalraven.com)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner