Gorski kristal je vrsta kvarca prozračne boje staklastog sjaja. Ovo je jedan od najjačih isceliteljskih kristala, jer najviše pojačava energiju. Maje su ga koristile kao zaštitu od negativne energije.

Gorski kristal ima sposobnost prihvatanja energije drugih kristala i zato može da zameni svo ostalo poludrago kamenje. On je dijamant siromašnih jer je prebogat u svakom pogledu, osim u materijalnom.

Ne postoji kristal čije se osobine češće i izražajnije povezuju sa duhovnoscu od gorskog kristala, što pre svega duguje njegovoj lakoći programiranja u cilju upravljanja energijom, komunikacijom i zaštitom. On je odašiljač, provodnik i prijemnik istovremeno. U predaji, on može da pojačava, fokusira i usmerava energiju.
Veruje se da vraća izgubljena sećanja, rešava probleme, ponovo otkriva naše sposobnosti za koje smo mislili da su izgubljene. Svako duhovno traganje može biti stimulisano i pojačano uz pomoć energije gorskog kristala.

 

 

 

 

Gorski kristal je vrhunski isceljitelj. Koristi se u svim stanjima od stimulacije imunog sistema i prevencije do najtežih oboljenja. On odlično čisti krvne sudove, olakšava rad srca, sprečava infarkt, dovodi kiseonik u mozak, stabilizuje krvni pritisak. Za duboko telesno čišćenje koriste se najprovidniji komadi gorskog kristala, koji se pune na jutarnjem i zalazećem suncu.
Tvrdi se da kristal kvarca ako se tokom dana nosi uz sebe povecava snagu koncentracije. Providni kvarc je univerzalan kamen za energetsko čišćenje svih nivoa, od fizičkog prostora u kome boravimo, preko našeg fizičkog tela, svih organa, do emotivnog i mentalnog nivoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner