Kontakt email: [email protected]        Facebook

Element koji preovlađuje u horoskopu najčešće pokazuje gde će nam u životu biti najlepše, šta relativno lako možemo da ostvarimo i u kojoj oblasti da se istaknemo. Često se događa da ne preovlađuje ni jedan element, već su podjednako zastupljena dva ili čak tri elementa.

Ukoliko je element kojem pripada vaš znak:

VATRA - Ovan, Lav ili Strelac
Spontani ste, brzi i dinamični, hrabri, volite da se dokazujete i osvajate nove ciljeve. Puni ste samopouzdanja i entuzijazma. Vaša nestrpljivost dolazi do izražaja u komunikaciji sa vodenim ili zemljanim znacima. Ukoliko previše insistirate na nekim principima, vaša upornost može da se pretvori u agresiju, odvažnost u nepromišljenost... Vatra bez kontrole može da proguta sve što joj se nađe na putu. Najbolje se slažete sa vatrenim i vazdušnim znacima koji na vas deluju veoma stimulativno. Mane su vam egoizam i uobraženost.

ZEMLJA - Bik, Jarac, Devica
Vi čvrsto stojite na zemlji, veoma ste uporni, praktični i realni. Sve što započnete, uvek i dovršite. Pouzdani ste i izdržljivi zbog čega ste dobar oslonac kako u ljubavnim, tako i u društvenim i poslovnim vezama. Zahvaljujući svom strpljenju i samodisciplini, u stanju ste da postignete mnogo. Mane su vam tvrdoglavost i nefleksibilnost, odbojnost prema promenama i materijalistički stavovi. Vatreni znaci vas guše svojom brzinom i zahtevima, a vazdušni razbacivanjem energije i nepraktičnošću. Osim sa zemljanim, i sa vodenim znacima vas povezuju duboke emocije i jake strasti.

VAZDUH - Blizanci, Vaga, Vodolija
Inventivni ste, originalni i snalažljivi. Neophodno vam je da komunicirate sa drugima i vešto zaobilazite prepreke na svom putu ka cilju. Spremni ste da prihvatite i tuđa mišljenja. Interesuje vas sve što je novo i podložno promenama i volite da se dokazujete u intelektualnim oblastima. Misli su vam večita pokretačka snaga, a vaš element dolazi do izražaja i kroz meditaciju u kojoj je duboko disanje neophodno za postizanje mira i opuštenosti. Preterana mentalna aktivnost može da blokira vaš unutrašnji mir i ravnotežu, a mane su vam i preterana racionalnost, podložnost depresiji i čestim promenama raspoloženja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VODA - Rak, Škorpija, Ribe
Veoma ste senzibilni i intuitivni. Vaša naglašena emotivnost često ide od saosećanja prema drugima do samosažaljenja. Zaštitnički ste nastrojeni prema onima koje volite, u čemu često preterujete. Skloni ste čestim promenama raspoloženja i bežanju u neki svoj svet. Ne slažete se sa vatrenim znacima, jer vam smeta njihova samoljubivost i nesposobnost da osete vaše emocije. Ne odgovaraju vam ni vazdušni znaci, zbog njihove nestrpljivosti i promenljivosti. Sjajno se slažete sa zemljanim znacima, zbog njihovog smisla za materijalnu i praktičnu stranu života. Kada vas preplave osećanja možete biti skloni depresivnim raspoloženjima. Mane su vam posesivnost, subjektivnost i nedostatak motivacije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner