Kontakt email: [email protected]        Facebook

Osobe koje su rođene u oktobru su vrlo odgovorne kada je posao u pitanju, a isto tako su i mnogo romantične.Postoje neke činjenice koje sigurno niste znali o osobama koje su rođene u oktobru, a ovo su neke od njih:

 

Romantizam
Osobe rođene u ovom znaku prilično su romantične te se za njih kaže da su odlični ljubavnici. Veoma su privlačne suprotnom polu i mogu osvojiti skoro svakoga.
 
Smirenost 
Osobe rođene u oktobru po prirodi su miroljubive i privlači ih mirno i tiho okruženje. Zbog svoje blage prirode imaju veoma malo neprijatelja. Retko dižu glas ili gube živce.
 
Optimizam
Osobe rođene u ovom mesecu nikada ne gube nadu i bore se do samog kraja. Njihov optimizam je zarazan i zbog toga mogu biti prilično dobri tim lideri koji mogu motivisati druge svojim pozitivnim vizijama čak i u najtežim situacijama
 
Emocionalna inteligencija 
Kada je u pitanju emocionalna inteligencija, osobe rođene u oktobru su, u ovom smislu, u pravom zenitu. One ne samo da su svesne svojih sopstvenih emocija već su njihova empatija i društvne veštine podjednako izuzetne.
 
Harizmatičnost
Ova osobina je retka, a osobe rođene u oktobru poseduju je na pretek! Zbog njihove harizmatičnosti i privlačne ličnosti, one imaju dosta “sledbenika”, a drugi dva puta promisle pre nego im se suprotstave. One žive život punim plućima, srčano, pa je to i jedan od razloga zbog kojih im “sitne duše” zavide.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gostoljubivost 
Kada je reč o gostoljubivosti, ove osobe dobijaju najviše ocene. One ne samo da su ljubazne već će se pobrinuti da je drugima ugodno čak iako to znači da se one same moraju odreći određenih životnih zadovoljstava.
 

Odlučnost
Osobe rođene u ovom mesecu orjentisane su na uspeh te su veoma dobre u privođenju stvari njihovom kraju. One ništa ne ostavljaju urađeno polovično i završavaju sve obaveze, bez obzira koliko su one teške.

Dobrodušnost 
Osobe rođene u oktobru uglavnom su vesele i prilično su dobri zabavljači. Njihova šarmantna i ljubazna ličnost pomaže im da steknu naklonost gde god da idu, a njihov osmeh obasjava i najtamnije situacije.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
e-max.it: your social media marketing partner