SRCE ”A”

Ukoliko ste odabrali ovo srce u Vas život će u prvim danima 2019 uploviti jedna osoba koja će sa vama biti povezana putem posla koji obavljate i izmedju vas će na prvom susretu planuti iskre.Nećete odoleti jedno drugom a izmedju vas će se razviti jako duboka i snažna ljubavna osecanja.Ovo je nešto čemu se svakako niste nadali ali će vas u potpunosti opiti i uživacete beskrajno.

 

Ova ljubav koja se izmedju vas rodila, svakako neće biti kratkog karaktera,i vi ćete svoju vezu nastaviti i posle okončanja posla , mada ćete u isto vreme shvatiti da nećete moći da živite jedno bez drugog dugo razdvojeni.Pa ćete se i odlučiti za započinjanje zajedničkog života i zasnivanje porodice.Vi ste srećna osoba i samo će vas i sreća pratiti tokom celog vašeg puta kojim budete sa vašom osobom krenuli.Ova ljubav će potrajati jako dugo i nikada neće nestati njene jačine i snage.Ona je predodredjena da traje i da se uz nju osećate posebno i veličanstveno.

 

SRCE ”B”

Ukoliko ste odabrali sliku B, za vas prvi dani 2019 donose jednu jako lepu vest koja će vam otopiti sav led sa srca jer u vaš život dolazi jedna osoba koja   će se pobrinuti da to tako i bude.Dugo niste voleli. Dugo niste nikome poklonili svoje poverenje , tako ćete i za ovu osobu u početku biti nedodirljivi i nepopustljivi.Mislite naravno da svaka druga osoba sada želi da vas povredi.

A vaš strah sasvim je i opravdan i zato i niste spremni da se prepustite tako lako.Vaše srce će osvojiti samo najuporniji i najistrajniji od svih. A pošto će se ova osoba itekako potruditi da vas osvoji vama će to biti signal da popustite.Verujte, znam koliko je tesko kada jednom srce slome, onda više ne verujes nikome, ali postoje one osobe koje se zaista potrude oko jedne osobe. Oni im zaista na sve načine pokazuju ljubav i osećanja koja nisu lažna.Bićete sasvim sigurni da je on iskren kada vam na dlanu pokloni svoje srce i kada vas zamoli da ga čuvate kao najdragoceniji poklon.Uživajte u ovoj ljubavi koju vam poklanja sudbina.

 

 

 

 

 

SRCE ”C”

Ukoliko ste odabrali ovo srce vi već uživate u velikoj ljubavi ali ona će još više kulminirati. I zahvatiće vas bura osećanja koju teško možete da kontrolišete kada ste u blizini vaše voljene osobe.Osećanja koja su kod vas jako jaka da prosto gorite od požara koji vas izunutra obuzima. I samo ste vi jako srećna osoba kada kraj sebe imate osobu koja vas obožava i vi ste za njega nesto najlepše i najbolje.Vi ste neko ko ume da iskaže sve što oseća jako intezivno što se i vašem partneru dopada. Vi imate izmedju vas nešto jako lepo i posebno. Imate vašu malu oazu ljubavi koju čuvate i koju branite od svih.

Imate sreću što ste se pronašli ali jos veću što čuvate jedno drugo i što vašu ljubav svakog dana uvečavate i činite je tako jakom i snažnom.Imate nešto što pojedine osobe nikada u svom životu ne dožive…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner