Kontakt email: [email protected]        Facebook

SAT  ”A”

Ukoliko ste odabrali sat A, u vašem životu su se smenjivali boli  i tuga sa jednom malom dozom radosti i sreće.Vi ste ma koliko se trudili nekako uvek ste  bili manje omiljena osoba sudnini koja vam nikako nije bila naklonjena.Nije da ste sad vi bili neki maler ali znajte da ma koliko da ste se vi o sebi mislili da ste jedna osoba koja nema sreće i na koju je sreća zaboravila nije istina samo nekako ste se uvek sa njom mimoilazili jer ste nekako manje skloni čekanju.

Ali kada se kockice poklope i kada se vi i ona sretnete na jednom mestu videćete koliko  je sve to bilo pogrešno što ste mislili,kako vas sudbina ipak voli i kako je samo bilo pitanje trenutka i vremena kada će ona pokucati na vaša vrata.

Osetićete sreću koju niste do sada nikada i sve će vam delovati kao nešto čudno, ali jako lepo.

 

SAT  “B”

Ukoliko ste odabrali sat b, u narednih deset dana upoznaćete osobu koja će vas opčiniti na prvi pogled i sa kojom ćete jako lako pronaći zajednički jezik,koja će vam dati do znanja da ona ne želi jako dugo da  čeka da vi odgovorite šta želite.On je osoba koja samo želi da se što pre skrasi pored vas i da vam pokaže koliko je srećan što vas je pronašao. Ali ta osoba želeće i što pre da vi izgovorite da pred njime i ljudima. On želi vas pored sebe ako bi moglo još juče.

Ali i sami znate koliko vam je vremena potrebno da se odlučite da sa nekim samo započnete vezu a kamoli da je pretočite u brak.Ali ovoga puta sve će biti drugačije i do kraja ovog leta vi ćete vec biti gospodja i ceo vaš svet će se iz korena promeniti.

Ali znajte, to nije jedna avanturica koja će tek tako se okončati.Oco će biti jedna jako trajna i duga veza, bračna veza o kakvoj niste mogli ni da sanjate.I zato nije na odmet da ovih dana kada prolazite gradom “bacite oko ” na neki salon venčanica i da odaberete model koji vam se svidja.

 

 

 

 

SAT  “C”

Ukoliko ste odabrali sliku C, za vas dolazi jedna jako bitna vest koja se odnosi na vaš ljubavni život, ali koja pre svega za vas oznaćava da ćete uskoro liti gorke suze . Suze zbog neuzvraćene ljubavi.Suze zbog osobe koja ih i nije vredna.Ali ma koliko želeli srcu se ne može naredjivati. Ono će i dalje kucati i preko sopostvene želje i volje i na dalje u grudima kucati.Nste se nadali da ce osoba koja vam se dopada vam otvoreno u oči reci da mu se ne dopadate.

Da je sve to bila igra u kojoj je samo po njemu bilo flerta i ničeg više ali da emocija nema koje bi vas opcčnile i koje bi vas bar na tren malo oraspoložile i uveseljavale.On svakako nije zaslužio n jednu jedinu suzu koja će se slivati niz vaš obraz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner