Kontakt email: [email protected]        Facebook

Proleće je sezona obnavljanja, bujanja, proslava i zaljubljivanja, naravno!

Sada je vreme da se preduzmu hrabri koraci i da ostvarite svoje snove. Dobro prolećno čišćenje vašeg doma može da učini čuda za vašu ličnu energiju, koja vas hrani i čini jačim. Feng shui, kao i uvek, može da pomogne moćnim savetima za prolećno čišćenje kuće.

Oslobodite se svega što vam ne treba. Imajte poverenja da ćete imati sve što vam je potrebno i zaista će biti tako. Ukoliko poput hrčka, gomilate stvari u vaš dom, pitajte se čega se bojite ili šta vam je nedostajalo u prošlosti. Bez straha se rešite svih nepotrebNih stvari koje vas okružuju. Imajte u stanu ono što koristite, ono što volite, što vas čini srećnim, što vam otvara srce, što budi u vama lepe emocije.

Otvorite prostor za nove stvari, za nove mogućnosti i nove osobe koje će ući u vaš život. Ako želite da poboljšate svoje zdravlje, otarasite se svih stavki koje zatrpavaju i blokiraju protok energije u vašoj kuhinji. Stanje vaše kuhinje je stanje vašeg zdravlja, pa sebi učinite uslugu i temeljno očistite kuhinju! Neophodno je srediti frižider, očistite šporet i sve lonce i tiganje. Pustite gruba sredstava za čišćenje i potražite prirodne načine za čišćenje. Očistite sve fioke, površine, kreirajte novu stazu za jaku Chi energiju.

Donesite tri nove saksije sa rezonantnim Feng Shui zelenim biljkama da osvežite energiju vašeg prostora. Ako planirate da ih stavite u kuhinju, neka to bude bujno i aromatično bilje, kao što su bosiljak, ruzmarin ili nana. Fokusirajte se na prednji ulaz, kao i na vašu kuhinju, koja je snažno povezana sa vašim zdravljem.

Ako želite novu ljubavnu vezu u svom životu, napravite mesto za nju u svom domu. Obrišite i očistite svoje plakare za bolji protok i više prostora. Vi morate da stvorite otvoreni protok energije u vašem domu kako biste privukli ono što tražite. Vreme prolećnog čišćenja vam daje veliku priliku da učinite upravo to!

 

 

 

 

 

 

 

 

Iz svoje sobe i kupatila pobacajte sve ono što niste koristili u proteklih šest meseci! Očistite prostor ispod kreveta, operite prozore i eventualno ubacite neke nove dekorativne predmete koji će ulepšati vaš prostor.

Dok raščiščavate nered u svom domu, u vašem unutrašnjem svetu se dešavaju promene. Učinite nešto dobro za sebe i svoj dom. Dozvolite da sunce, vazduh i pozitivna energija prostruje kroz vaš dom !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner